Igazad van! Annyit pontosítanék, hogy nem szóltatok a karakteremhez.
[19:56:38] Eric Cox mondja: Várjá.. akkor ezeknél stukker is van vagy mi?
[19:57:05] *** Maryan Sancuer a hölgyek oldalára pillant majd hátrébb lép.
[19:57:18] *** Anne Jenkins Ericre pillant, majd ignorálva őt visszanéz Maryanra.
Úgy gondolom, hogy ha lőfegyver kerül szóba valamilyen oknál fogva, akkor bármilyen LSPD-s karakter felfigyelne a hallottakra, majd pedig gyors helyzetfelmérés után cselekedne. Mivel ti csak beszéltetek erről, de a kulcsszó elhangzott, így Anne rájött, hogy nem érdekli a kettőtök közötti beszélgetés, mivel fontosabb a balesetezővel foglalkozni, mint a két nézelődővel. Bár írhattam volna más szinonímáját is az ignorál szónak, lényegében ugyan oda kerültünk volna, ha sértőnek véled.
Az, hogy a te /me-d mennyire állja meg a helyét, majd a bíráló fél eldönti. Azonban kiemelném, hogy a karaktered nem ignorálta a karakteremet és a kolléganőjét a balesetezővel, vagy nem teljes egészében, hiszen annyira foglalkoztak a témával, hogy az utolsó pillanatig jelen voltak a helyszínen és arról beszéltek, hogy böszmeség ez az egész eset. (De ez persze IC ügy.)
Röviden: elénk dobtatok egy szót, én pedig reagáltam rá a helyzetet felmérve. Az, hogy ebből hogy jutottunk oda, hogy te rákontráztál, mert feltételezem nem szeretted volna annyiban hagyni, az elég kellemetlen szituációt és érzést keltett a játszott felekben. Nem önmagában azért írtam a PK-t, mert rosszul használtad a /me-t (hiába ez a panasz megnevezése, egy rosszul használt /me-re nem fog senki PK-t írni), hanem azért, mert nem tartom helyénvalónak, hogy efféle módon próbálsz reagálni egy /me reakcióra. (Ahogy a gondolat RPnek sincs helye, úgy a /me, /do-ban való sértegetésnek és hergelésnek sem.) Illetve, ha tényleg úgy gondolod, ahogy mondod, és én szabályszegést követtem el(?), erre az a megoldás, hogy te is elköveted ezt?
Szerintem ha a tiszteletet megadják a játékosok egymásnak, és az RP szál tényleg teljes egészében IC történik, nem jó belerondítani a képen látható példával. Az általad leírthoz hasonlítva, tudtad volna másképp jelezni felénk, nem úgy mint egy vérig sértett személy, akinek azonnal reagálnia kell valamit rá.
Az IC döntésed és az IC viselkedésed teljesen hidegen hagyott minket, effelől megnyugtathatlak.
Köszönöm szépen a válaszadásra való lehetőséget!