Üzenetek:57
Darnell Malloy
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» krawenfor «
Ötleted leírása
» Egy olyan alap Gta 5 animációt szeretnék javasolni a szerverre, ami jelenleg is fellelhető, viszont nem minden autótípusnál. Jelenleg (legjobb tudomásom szerint) a Chino az egyetlen olyan autó a szerveren, amelynél ez a könyöklés dolog bejön, alacsony tempónál. Minden más járműnél hiányzik ez az opció. Az ötletem lényege, hogy legyen elérhető ez az animáció mindenki számára egy szimpla paranccsal. Nem egy külső modról van szó, hanem a játék saját, /gyári/ fájljairól. Az animációk összeválogatásához előbb a Pleb Masters weboldalt, később ellenőrzésképpen pedig a menyoo-t használtam, ahol bemutatás céljából képeket is csináltam. A gyűjteményemben fellelhető lesz egy olyan animáció is, ahol a karakter zenére vibeol, ezt szintúgy csatolni fogom. «
Csatolmányok

anim@veh@lowrider@std@ds@arm@music@mexicanbase | base (zenés, ebből van több változat is)
anim@veh@lowrider@std@ds@arm@base | sit / sit_high / sit_low
anim@veh@lowrider@low@front_ps@base | sit
anim@veh@lowrider@low@front_ds@arm@base | sit / sit_high / sit_low
anim@veh@lowrider@low@front_ps@arm@base | sit
»
«Egyéb megjegyzések
» Egyáltalán nem értek a scripteléshez, de nagyon bízom benne, hogy megoldható az, hogy miközben az animációkat benyomjuk egy paranccsal, tudjunk vezetni is tovább. Szerintem ez a kis apróság rengeteget hozzátenne a szerverhez, minden oldalról. «