Andrej Radenovic

Norbiiy

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Andrej Radenovic​

TRtGX1c.png



Születési hely, idő: Belgrád, Szerbia. 1998/6/18

Fizikai tulajdonságok: 190 cm, 92 cm, Mesomorph, sportos testalkat.

Pozitiv tulajdonságok:
  • Rafinált
  • Megfontolt
  • Fejlődőképes

Negativ tulajdonságok:

  • Kiismerhetetlen
  • Féltékeny

Függőségek/betegségek: Láncdohányos/-

Gyerekkor és első munka

      Ifjabbik Radenovic Belgrádban látott napvilágot egy szerető és anyagilag biztos családban, egész élete során egy szófogadó fiatal volt apja tanitásainak hála mivel sok időt forditott arra, hogy egy komoly és célorientált férfit tudjon neveleni fiából ez sikerült is viszont mivel a fiút vezette kiváncsisága és barátai unszolása hatására kipróbálta magát a nem tisztességes dolgokban is verekedések, kisebb lopások. Miután erre a szülők rájöttek kötelezően elküldték egy biztonsági céghez, hogy ezzel tudják lefoglani a srácot ami sikerült is nekik mivel a fiút érdekelte ez a munkakör sok időt forditott rá ezzel a barátaival töltött idő rovására.

Illegális életel való ismerkedés

      A srácot megkedvelte a főnöke az elszántsága miatt és szárnyai alá vette, sokat tanitotta és fogalalkozott vele, hogy minden tudását átadja a fiúnak amit a srác megfogadott és próbált mindenben jól teljesiteni a csalódások elkerülése végett. Miután a srác kezdte egyre jobban felkelteni az érdeklődését igy elkezdte bevezetni illegális dolgokba is mint például drog üzletekben való segitkezés, mivel ezek után a srác sikeresen levezetett egyedül is tanára úgy döntött, hogy bemutatja főnökének, akit csak úgy ismert meg mint Szláv. Egy hosszabb beszélgetést ejtett meg Andrej Szlávval, akinek megtetszett a srác kisugárzása és a róla elhangzottak igy 17 éves korára megkapta azt a lehetőséget, hogy a MoB-ba tudja magát tanára alatt. Hosszú időt töltött el az MoB-ban mielött elkezdték bevezetni őt egyre nagyobb akciókba mint fegyvereladás. Több évet töltött el a srác a szervezetben ahol sikerült bizalmat kiérdemelnie, 19  éves korára már egy tiszteletben és bizalmat élvező tag volt.

Első fegyházban töltött évek

      A fiút naivsága és szerelme miatt akkori barátnője kihasználta, dróton tudta rángatni a fiatalt ezzel bajba keverve őt az esetek többségében. Egy éjszaka miután a duó elhagyott egy szórakozóhelyet alkohol és más kábitószerek hatása alatt kocsiba ültek és a lány egy hosszas unszolás után kiharcolta, hogy vezessen ő erre a fiú rábólintott, elhajtottak a helyről pár kilóméter után a kocsival nagy tempó mellet a szembesávba hajtottak és egy éppen érkező kocsival ütköztek  aminek aminek hatására az érkező kocsiban ülő személyek agyrázkodást és páran kéz körést szenvedtek el a két fiatalnak nem esett nagyobb baja a biztonságos kocsi miatt. Egy rövid idő után Andrej kiszállt és a kocsihoz sietett, megnézni az utasokat azonnal hivott mentőt, ennek hallatán barátnője menekülni kezdett a büntetése elkerülése képpen. Mentőt pár percen belül megérkezett a helyszinre, a rendőrök egy egységet kértek a menekülő lányra, akit utána elfogta és a kirendeltségen hallgaták ki, Andrej szintén bevitték a kirendeltségre mivel barátnője azt mondta el a rendőrségen, hogy a fiú vezetett és ő szolgált számára kábitószerrel is mivel a fiatal nem tudta magát megvédeni a nála talált kábitószerek miatt muszáj volt magára vállalni a büntetést ezért három év fegyházban letöltendő börtönbüntetést kapott ennek Szláv egyáltalán nem örült, csalódott a fiúban amit tudatára adott a fegyházban tartozkodó belsős emberek segitségével.


Blaine County és a MoB

      Miközben a fiatal a büntetését töltötte az MoB-nak muszáj volt elhagynia szerbiát a rájuk irányuló körözés miatt Szláv egy telefont rejtett el egy helyen amit egy másik fegyházban lévő tagal jutatta el Andrej felé. Miután kiengedték a fiatalt  megkereste a telefont amin felkereste Szlávot, aki megadta a helységet, hogy hova is kell mennie ekkor a srác egy hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy elhagyja szülővárosát és elmegy Szláv és a társaság után Blaine Countyba.

Jelen
      ...
 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó