Amerikai Autók "limit" korlátozása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Srilanka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
-

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Gimi «

Ötleted leírása

» Nos szóval az olyan "Amerikai" klasszikus mondhatni mindennapi autók amelyek megtalálhatóak Amerikába annak az autónak a limit számát jóval megemelni.... Mivel mindenki várta az updateval ezeket az autókat.... És szerintem eléggé kicsi limit került ezekre. Mondhatni tényleg csak az tudott venni belőle aki "szerencsés" Kicsit furának tartom hogy egy Amerikában lévő roleplay szerveren olyan klasszikus Pickupokhoz és hasonló Amerikai autókhoz lehetetlen hozzájutni, amiből Amerikában túlnyomó többség van . Mondhatni hogy ténylegesen Amerikában szinte már "versengenek" hogy kinek van jobb és nagyobb autója.. Tudom hogy a szerver gazdaságát a játékosok befolyásolják, de eléggé vicces szerintem hogy egy klasszikus Amerikai Dízel szörnyetegért 4-5-6 milliót is elkérnek, tudom hogy a legtöbb dolog annyit ér amennyit egy ember hajlandó megfizetni. UTÓLAGOSAN ténylegesen nem szeretném a szerver gazdaságát befolyásolni vagy "KERESKEDŐKET" előnyben részesíteni csak igazából eléggé furcsának / mondhatni érthetetlennek tartom ezt a fajta kicsi limitet amit magára az autóra raktak.«

Csatolmányok

» X «

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó