Neved: Ameir Hajar
Adminisztrátor(ok) neve: Simon
Panasz oka: Nem tartom fairnek az eljárását.
Panasz kifejtése: Történt egy üldözés ahol a társam után mentek a rendőrők amiről tudtam ic mivel szólt nekem rádión, szóltam neki jöjjön autóker felé én oda értem szóltam megint, hogy ott vagyok ekkor eljött felém én kiszálltam tüzet nyitottam a rendőrőkre és rendőrők rám húzták a kormányt eddig nincs baj kb 150km/h-val bele durrantak a parkoló kocsiba és az enyémbe is kiszálltak és lőni kezdtek ami nekem azért érdekes mert szerintem senki nem terminátor értem elkapás a cél stb ezzel nincs baj, de nem így kivitelezni. Az eset után írtam Simonnak elküldtem a szemszögem és mondta ez szinkron volt mert a nevükön nem látszik, hogy sebződnek ezt itt nem hittem el amég arra jutottunk, hogy kér videót az esetről amit én nem láthatok mert elég ha ő látja aztán mondta később hogy feltöltik és elküldi nekem semmi válasz nem jött erről kocsihoz elnéztünk (azt mondták ha halunk egy rp-be kocsi vihető helyszínen tisztázva lett ez) ott Simon megjelent és felhoztam neki a videót itt már azt mondta, hogy nem sikerült feltölteni a videót ami számomra érdekes mert előtte a rendőrők töltöttek már fel videót illetve felhoztam, hogy ő hogyan látta a videót ha nincs feltöltve akkor volt ugye, hogy Discordon és végig is néztea specelés az már csak a végén jött elsőnek azt állította az én videóm szerint szinkron utána kér videót de ha specelte akkor nem értem a dolgokat, nem akarok senkinek se szankciót se semmit csak tisztázni a videót szerettem volna látni ennyi az egész Simon meg szerintem nem volt velem szemben teljesen egyenes ha nem is szinkron volt nem zavar ha meghalok ilyen az illegálozás nekem az admin eljárása nem tetszett a helyzetben és az én szemszögemből inkább ilyen védést ként látszódott a helyzet.
Bizonyíték (kép, log, videó): , https://pastebin.com/cgRKmQCQ#google_vignette
Megjegyzés: Nincs