Alkalmi szórakozóhelyek elhanyagolása, mint téma.

Alibi839

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:69
Sziasztok!

Szomorúan látom hogy a szerveren az alkalmi helyek nem nagyon mennek, és már a közösségi pontokon sem hesszelnek elszórva az emberek. Ha nincs meg egy OOC baráti közösséged a szerveren szinte már lehetetlen beilleszekdni, ha lenne is ilyen alkalmi szórakozó hely, azzal együtt is nehéz beilleszkedni, de így a lehetetlennel egyenlő, minden a playerek a pénzt szeretik, kis mértékben az RP-t. Nyilván ez idővel változik.
Szerintetek valami rendszert az alkalmi szórakozó helyekre nem lehetne kitalálni, hogy még ha vakaainek nem is lenne olyan nagy és hatalmas elánnal vág bele, de legalább némi kezdő lelkesedést a szerver szolgálhatna az ilyen játékosoknak, még ha nem is olyan igényes az adott alkalmi hely, még akkor is legalább van valami. Az már más kérdés hogy néha az emberek a balhét keresik ott, ami RPnek RP, de sok embert inkább taszít.
Látom bérelve vannak helyek de nem nagyon látom ÉN nyitva öket.
Kérem aki azonnal azzal csapná le a témát hogy akkor "én miért nem nyitok helyet?" ha ez zavar, tegyek ellene. Ők inkább ne is írjanak.

Ti hogy álttok ehez a témához, nektek lenne kedvetek látni ilyen szórakozó helyeket és ha nem is mennétek oda, mi az ami visszatart titeket?

Puszi pá mindenkinek!

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:432
Khira Love
Sajnos ezt én is szomorúan látom. Én is szeretetem volna szerezni olyan helyet ami illik a karakteremhez és frakihoz is. De sajnos akié a hely vagy inaktív vagy nem foglalkozik vele. Több héten keresztül kerestem fn-n post formában / hirdetve, hogy vennék ilyen létesítményt. De sajnos senki nem jelentkezik. Sajnos ha meg jelentkeznek egy bérelt helyet több millióért akarnak átadni. Nem is egy ilyen példát tudok. Van aki 5m is elkér egy kajáldáért majd közlöd vele ennyit neked nem ér meg majd akkor ott rohad meg inkább hosszabbítsa azért a kis pénzért de nem adja át másnak aki meg csinálná. Igen ott a lehetőség le jár. De lassan 3 hónapja minden nap nézem mikor járna le de semmi. Sajnos mást nem lehet mint várni.

Abramov

Haladó
Játékos
Üzenetek:16
Sajnos, ha nincs nyereményjáték akkor elég nehéz klubbokat üzemeltetni. Pár napig működik, aztán az egész lapossá válik. Ez néha azon is múlik hogy mit kínálnak a "közönség" elé, de nagy szerepet tölt ki az is, hogy alig akarnak a játékosok közösségi életet élni. Képtelenek arra, hogy felszabadutan szerepjátékozzanak társaságban, ez megnyilvánult rége na klubbokban is. Vagy a sarokban ültek, vagy animoltak, afkoltak, és itt megállt a dolog. Hosszú idő után hoztam ismét egy DJ karaktert, meglátjuk, most mit lehet kihozni, és miből.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó