Alkalmassági vizsgához köthető jogosítványszerzés és megújítás

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Matteo

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:153
Dr. Arthur Dylan

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved
Dr. Arthur Dylan / matteo0101

Ötleted leírása
A frakciónak szeretnénk több lehetőséget biztosítani a játékosokkal történő közös RP-re. IRL a jogosítvány meghosszabbításához hagyományos orvosi vizsgálaton kell átesni és ezt lehetne bevezetni a szerveren belül is. Így a jogsizásnál a playerek kooperálhatnának a kórházzal. A vizsgálat elvégzésével pedig kapna tőlünk egy itemet (a vizsgálati lapot), amelynek a meglétével működne a jogosítvány meghosszabbítása, vagy az autósiskola elkezdése.


Csatolmányok

-

Egyéb megjegyzések

-



 

Tiiskid94

Kritikus
Játékos
Üzenetek:278
Sorry for drips
Egyetértek faterrel amúgy, hogy kezdőknek nem az igazi, viszont mondjuk ha külön lenne szedve a kamionos jogsi, meg a sima autó, motor jogosítvány, akkor akár lehetne a kamionos jogsihoz kötni ezt, hogy csak így lehessen megszerezni, mert ez is egy plusz RP lehetőség.
 

JakeFury

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:82
Ajredzsi Stevens
Bocsánat, az előbbi kommentem töröltem, nehogy személyeskedésbe csapjon át, mert az távol áll tőlem, inkább a témára reflektálnék tömören.
Szóval:
Nagyon kétélű a dolog. RP lehetőség kiadásához kétségtelen nem rossz felvetés. Ellenben meglévő ember állandó, vagy gyakori fentléte szempontjából, aki ezt véghez vinné, katasztrófa.
Egy horgászengedélyre vagy egy hónapja várok. Volt keresés mikor nem voltam, pár hét után, elkerültük egymást, azóta sem. PD-re is gyakran jártam legutóbb napokon át, mire sikerült meghosszabbíttatni minden engedélyem. Persze mindenkinek van dolga a valóéletben, ezért nem is hibáztatok senkit, mert ennyi erőből magamat is hibáztathatnám. A fegyver alkalmasságimra is x idő után éjjel került sor 23:00 felé kutyafuttába anno, pedig akkor még azért voltak elegen emberkék. :D
Na most azért egy jogosítvány nyilván fontosabb, mint egy fegyverengedély, pláne egy horgász... ez meg kicseszés lenne mindenkivel, ha nincs fent alkalmas ember rá elfogadható időben, ha nem is állandóan, de gyakori jelenléttel.
Ebben az esetben lép érvénybe szerintem prioritásként az rp előtt, hogy ne csesszünk ki senkivel se, noha a bicaj is elvisz A-ból B-be, nem hosszabb, csak tovább tart. :D
 

hypeRRR

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:116
Egyetértek faterrel amúgy, hogy kezdőknek nem az igazi, viszont mondjuk ha külön lenne szedve a kamionos jogsi, meg a sima autó, motor jogosítvány, akkor akár lehetne a kamionos jogsihoz kötni ezt, hogy csak így lehessen megszerezni, mert ez is egy plusz RP lehetőség.
Szerintem ez egy jó ötlet viszont akkor már nem kimondottan a kamionosokkal "szúrnék ki" és jogsit hoznék létre hanem lehetne minden cégbe/legál frakcióba tartozó embernek kötelező orvosi vizsgálat . A céges/frakció panelen írhatná is a munkások neve mellett hogy kinek meddig érvényes. Nem kéne dokksikkal szívni hanem a cégvezető/leader egyszerűen átláthatná a dolgot plusz amíg nincs érvényes orvosi papírja addig nem tudna dolgozni se a cégbe /dutyzni ez által és akkor még a kezdő játékosokkal se szúrúnk ki . Ők alapból se tudnak cégbe csatlakozni egyből. A frakciók meg szerintem jelenleg is megtehetik hogy bevezetnek egy ilyen rendszert és komolyan is vegyék addig nincs melo amíg ez nincs rendezve különben kormány által brutál bünti a frakciónak és akkor kap plusz egy feladatot a gov is lehetne még embert toborozni egy egy ilyen ellenörző körút meg kicsit változatosabbá tennék a govosok életét is (btw nemtudom hogy ott most mennyire monoton a helyzet) A gov esetleg tudhatná állítani az ilyen engedélyek érvényességének a globális hosszúságát valamilyen szinten hogy ezzel is tudják aktuálisan egyensulyozni azt hogy mikor mennyire lehetséges az engedélyek intézése pl kevesebb átlag játékos számos időszakba lehetne hosszabb az orvosik érvényessége hogy ne kelljen fél évig keresni egy embert akinél betudod szerezni mikor épp átlagba 2 aktív mentős van ha több a több az átlag playerszám a szerveren akkor lehetne rövidíteni hogy sürübben előforduljanak ezek a lehetőségek is
 

Hamu

Haladó
Játékos
Üzenetek:22
-
Ez egyébként nem lenne hülyeség, ha lenne rendes tömegközlekedés, vagy az autón, biciklin vagy futáson kívül más közlekedési módszer. Pl. busz vagy ha a taxi mindig elérhető lenne. Illetve minden GTA-s kultúra, ha szerepjáték, ha nem erős szegmenst fed le az autóvezetés, mivel élvezetes alapjáraton. (ráadásul jogsit nem akkor csinál az ember, amikor már nagyjából otthonosan érzi magát a szerveren, hanem amikor 1-es, 2-es szintű és azt sem tudja mi-hol van)
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó