Üzenetek:78
Jackson Roux
Név: Aliz Zahara Montez
Adminisztrátor neve: Csirmász
Indok: OOC hazugság, Admin félrevezetése.
Tiltás időpontja: 2026.02.26 - 21:49:04
Meddig tart a ban: Örökös
Miért lettél kitiltva: Történt egy rablás amiben nem voltam résztvevő, de az üldözésbe belecsöppentem minimálisan, a karakterem akkori IC párja volt a résztvevő az autoker rablásban. Én pont akkor értem oda a kocka parkhoz amikor Ő kiugrott a kocsiból és lelett sokkolva(Abraham King) maszkot viselt. Egy teljes arcot takaró sihmaszkot, amit nem vettem észre. Amint én láttam a logot hogy ki is az, a rendőrséghez fordultam hogy tudom ki az elkövető, nyilván nem figyeltem és ezzel szabályt szegtem, nem mentséget akarok arra találni hogy elrontottam mások játékélményét. Uttána a rendőrségen folytatodott az RP. Kihallgatás szinten, közben odajött Csirmász is, kérdezett párat és én csak tereltem mert nem tudtam hogy miképp is volt a dolog, de váltig állítottam hogy nem volt rajta teljes arcot takaró maszk csak egy bandana, nyilván Csirmász uttánajárt a dolognak és kapott az illetékestől egy screenshoot-ot amin teljes mértékben látható hogy Abraham milyen maszkot visel. Szóval ez miatt elöször kaptam egy AJ-t amiböl BAN lett miután megkapta Csirmász a képet.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Sokkal jobban figyelnék a játékosokra és nem csak a logot alapján tájékozodnék. Nem cigiznék amig játszok.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: 100%-ban jogosnak tartom. Ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindenkitöl hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam Abraham-ot.
Utoljára szerkesztve: