Alapmunkák fizetésének újragondolása, xp rendszer behozatalával.

Lucas.

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
Lucas Saliven

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

»Lucas Saliven«

Ötleted leírása

»Fizetések újragondolása, xp rendszer behozatala.
Jelenleg nagyon sokat kell grindolni mire elész valamit a szerveren, szóval minden munkánál lenne szint, minden szinten arányosan más fizetéssel.
1-es szinten pl 1000$ és 10xp, 2-es szinten 1500$ 15xp járjon, ne legyen olyan nagy az eltérés a fizetések közt hogy a többi ne legyen csinálva.
Plusz egy kis extrák minden munkánál ne legyen olyan monoton, pl farmer munkánál kis eséllyel droppoljon almát az inventoryba amit el tudsz ugyanúgy adni. Tudom erre ott a cég, de megjegyzésbe leírtam.«

Csatolmányok

»-«

Egyéb megjegyzések

»Nem megyek se cégbe, sem frakcióba. Nem szeretném elkötelezni magam, inkább jól érezni.«

Altos123

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:296
Khira Love
Favágó alapmunkához lenne pár ötletem.
-Ha most kivágunk egy fát az eldől és megjelenik egy legallyazott fa a földön. Majd oda kell menni és fel kell vágni. Majd a kezünkbe kerül az a nagy hosszú fa. Ami kicsit furán nézz ki ehhez is lenne egy ötletem. Ha megtörténik a feldolgozás lehetne kettő kisebb rönk a földön vagy három is mert ahogy láttam vannak proppok rá. Így abból a nagy fából több is rá férne a kocsira. Sokkal jobban nézne ki. A fizetés is relatív lenne növelve vele úgy, hogy nincs az árba belenyúlva. Így akár több fát is adhatna. Ha nem is darabszámba többet de százalékban többet.

- Alapból lehetne választani kocsit mivel szeretnénk fát vágni.
-Jelenlegi platós. Több fa férne rá. Lassabb és nehezebben manőverezhető a fáknál. Jelenleg ha rajta van a 7 kivágott fa szerintem eléggé gyors ahhoz képest, hogy mekkora fákat hordoz.
- Egy pickup ami kisebb. Ezáltal kevesebb fa férne rá. Gyorsabb de manőverezhetőbb a fák között. Így kevesebb fa is férne rá mint a nagy platósra.
Lehetne saját kocsival is csinálni.
- Ha a fatelepen lévő kocsival csináljuk akkor maradna az adott pénz amit kapunk a fáért. Ha jól számolom olyan 250$ körül jön ki az a 7db fa ami ráfér a platósra.
Nosh ha sajáttal csináljuk akkor kicsit többet fizetni. Pl 300-500$ között. Mellé kapnánk továbbra is a random fa mennyiséget.
Itt a saját kocsiknál javaslatom a következő modellek lennének. yosemite3, bodhi2, dloader, everon, kamacho, rebel.
-Fa feldolgozás: Megvan a kivágott fánk. Össze vágtuk kisebbekre ami szállítható formába van amik a képen látható amit csatoltam. Ezeket elvisszük a üzemhez ahol le kell adni most is. Ott ki lehetne választani leadjuk az adott fát és kérünk érte pénzt és fát ami jelenlegi rendszer is. Vagy felhasogassuk és akkor csak fát kapunk. Random amire a vezetőség beállítja ezt.
Így szerintem minimálisan kapna egy buffot ami élvezetesebbé és jobbá tenné az adott rendszert. Jobban is lefoglalná a playereket.

-Plusz szerszámok a munkához: Láncfűrész. Gyorsabban vágja ki a fát. Ehhez kellene kanna és benzin. Gyorsabban vágja ki a fát viszont pénzbe kerül a használata. Ezt lehetne venni boltban. Ha meg ki kérjük a szerszámot használati díjat kellene fizetni pl óránként pár száz dolcsit vagy a leadott fából kevesebb pénzt kapunk meg. Ez is arra szolgálna adna is a rendszer és el is venne. Balanszban tartaná a dolgokat. Gta5 modson találtam hozzá modot remélem ez jó szerverre is. https://www.gta5-mods.com/scripts/chainsaw-mod
-Baltát is be lehetne szerezni boltban akár. De ha nem arra is van ic megoldás más cégektől.

afd5761511f69126c6b4957743f6d4db6443a6df.jpeg

Kinézet személyre szabása

Top Alsó