Üzenetek:7
Martha Greenwood
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
»Martha Greenwood/Ravaszroka#0243 «
Ötleted leírása
» Az én ötletem az lenne, hogy a szerveren jelenleg az átlagos kaja illetve ital igény nagyon alacsony. Az Adrenalin scriptes megvalósításában, akár munkavégzés során, vagy scriptes rablásoknál, ahol fegyverrel kell megtenni a szükséges lépéseket, vagy éppenséggel duty alatt kicsit nagyobb igénybevételnek legyen kitéve a karakter, hiszen amikor dolgozunk több energiát használunk fel, több igénye is van a szervezetnek ennek pótlására. Scriptes megvalósításban ez úgy nézne ki, hogy amint valaki felveszi a dutyt, vagy elkezd mondjuk tököt szedni, vagy szalmát vinni, vagy éppenséggel fegyvert vesz a kezébe, onnantól amíg ez be nem fejeződik a tevékenység, plusz energiát - éhségcsíkból, szomjúságból - a munkától függően nagyobb százalékban csökkenne, de ne legyen olyan feltünő. Mondjuk 5% hatásfokkal. Fegyveres rablás ez lehetne úgyszint 5%-kal nagyobb veszteség. Emellett figyelembe lehetne venni a hőmérsékletet is mely 20 fok felett minden 5 fok emelkedés mellett plusz százalékban tenne hozzá ennek a csökkenéséhez mondjuk 2% értékben minden plusz 5 fok után. Amikor pedig végez a dutyval vagy a munkával - telephely elhagyása -, vagy éppenséggel a fegyvert rakja el, ekkor elindulna egy visszaszámláló, amíg a helyzet vissza nem áll normálra. Mondjuk legyen 15 perc. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Mit adna ez a szervernek? Gondolom mindenki felteszi ezt a kérdést magának. Szerintem elsősorban felkészültebben menne dolgozni, plusz RP szituációkat alakítna ki ha valaki felkészült illetve kevésbé felkészült, kivált képp egy scriptes rablás vagy fegyverraktár rablás, vagy hasonló helyzetekben, illetve természetesen ameddig dolgozik is. Ezen kívül bővítené az Éttermek forgalmát, mindenki jobban megnézné, melyik kaját számára hol érdemes megvenni, alapjáraton úgy gondolom egy versenyszférát jelentene az Éttermek között. Illetve nagyobb pénzforgalmat generálna a szerveren is. Másrészről adódna egy úgymond kényszerhelyzet, hogy az éttermeseknek is jobban meg kelljen nézzék az áraikat, ha nyereségesek szeretnének lenni, vagy maradni. Mit adna még ezen felül? Talán kicsit több kommunikációt olyanokkal akiknek termőföld (tökföld) van birtokában, hiszen esetleg olcsóbban juthatna olyan nyersanyagokhoz, ami a piactéren a véleményem szerint kicsit magas. Természetesen nem hagynám ki azt sem, hogy jobban odafigyelne saját magára is egyben. «