Jogtalan Admin jailt kaptam kb a semmiért

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Adam052

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
Chris Robinson
panaszkonyv.png

Neved: Chris Robinson
Adminisztrátor(ok) neve: Szikes
Panasz oka: Adminjailt adott a semmiért
Panasz kifejtése: Adminjailt adott mert a barátom felborult autója egy kerítésen túl volt, és máshogy nem lehetett oda bemenni flatbeddel. A barátom másik autójával kitörtem a kerítést nagyon kicsi lendülettel, és egy másik kerítést pedig nem tudtam kitörni mert bugos volt vagy nem tudom, pedig ugyan olyan kinézetű kerítés volt ( Ja és nem valami nagy lendülettel próbáltam kitörni azt) . Ez neki nem tetszett, és NonRP, hanyag RP indokkal 90 perc adminjailt adott. Nem értem hogy miért csinálta ezt, de ez így biztosan nem helyes.
Bizonyíték
Megjegyzés: Ezt így nem tudom elfogadni, ez így nem helyes.

Mellékletek

• Képernyőkép 2026-09-05 140007.png
    Képernyőkép 2026-09-05 140007.png
    5.6 MB · Megtekintések: 22

szikes92

Pötyögtető
Adminisztrátor
Üzenetek:53
Evy
Halihó! Már vártalak. Noha mindent azért nem írtál le , kiegészítem; Cirka 10-12 percen keresztül néztem mesterkedéseteket, közben előbányásztam Wayne és a te UCP-d is. Mindkettőtök UCP-je NonRP és hasonló szabályszegéssel van megáldva. Nyilván a jail-nél ezt is figyelembe vettem. A Pincho amellyel mesterkedtetek olyannyira összetört, hogy egy gyűrött papírgalacsinná vált. Se tőled se a pajtásodtól EGYETLEN EGY /me /do nem került leírásra, holott nem 2, nem 3 kerítés elem került kibontásra..... Egy "apró" részletet kihagytál, miszerint az említett Pincho-val próbáltátok visszaborogatni az oldalon levő autót, miután kitárgyaltátok OOC chaten hogy a kézifék legyen behúzva avagy sem. A jail után, PM-ben való floodolásod, spammelésed figyelmen kívül is hagytam. Továbbá azt is többször mondtam már neked, az, hogy nincs 70-80 player a szerveren, nem jogosít fel arra, hogy a szabályokra fittyett hányva, NonRP-t használva oldjatok/oldj meg egy szituációt. Ha úgy véled, IC nem oldható meg a dolog, admin segítséget kell kérned, nem Nonhoz folyamodni. Részemről ennyi, a döntésemet a szerverutad alapján nem másítom meg, nem tágítok mellőle.

Utoljára szerkesztve:

szikes92

Pötyögtető
Adminisztrátor
Evy
Na már most. Akkor fedjük le a vérző sebeket. Mellékelem a kerítésről a képet. X-el jelöltem azon kerítés elemeket melyeket kibontottatok. Továbbá, ha csak kettő kerítést döntesz ki, a Pincho nem így néz ki. (Lásd: kép)20260905141745_1.jpgkerités.png

Adam052

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
Chris Robinson
:ROFLMAO: aha, ez kicsit érdekes, javitsuk ki ezt. Amit nem jelöltél be x-el azt kitörtem, meg a balra levőt. Illetve a bal oldalt kitört wayne kb 2-t azthiszem. ja és a pincho nem kerítés döntésbe lett ilyen, hanem az előtte is olyan volt már. Ja és te azt hiszed hogy a hátulja is olyat lesz attől meg a teteje? :ROFLMAO::ROFLMAO: az a fém fal előttiekhez meg hosszá sem nyultam, csak wayne xd

szikes92

Pötyögtető
Adminisztrátor
Evy
Leírtam mindent, csatoltam mindent. Nem ok nélkül ragadtam le nálatok, te is tudod. Nincs több hozzáfűzni valóm, a döntésemet relevánsnak látom.

Simoon

Vélemény Vezér
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:327
Milo Berganza
Head of Staff hozzászólás
Helló!

Nulla rp-t produkáltatok egész végig a kocsi visszaborításánál mind a hárman, arról nem is beszélve, hogy úgy löktétek oda be mert viccesnek találtátok.

[IC-Chat] Chris Robinson mondja: Gyere lökjük le ezt a két szart.
[IC-Chat] Chris Robinson mondja: Ejha.

Ha pedig értelmes keretek között akartok vissza borítani egy kocsit ajánlom kihívni a FIRE-t, meg tudják ők oldani.

Kezdjetek el normálisan viselkedni a szerveren és rpzni mert ez így hosszú távon semmi jóra nem fog vezetni.
Panasz jogtalan.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó