📢Los Santos Hírlevél 📢

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

ohhoney

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:40
Anna
9GjO3SK.png




n1Zy9aw.png


LIFEINVADER STUDIO
Los Santos Police Department Akadémia



Az átlagember számára a rendőri munka titokzatos és izgalmas, és csak keveseknek adatik meg az a lehetőség, hogy betekintést nyerjen ebbe a világba. Nem is olyan régen a Lifeinvader csapata szerencsés volt, ugyanis részt vehettünk egy rendőrségi kiképzésen, mely során bepillantást nyerhettünk abba a folyamatba, ami felkészíti a recruitokat a munkakörre és annak nehézségeire.

Az aznapi kiképzés egyik témája a fegyverhasználat volt. Figyelemmel kísérhettük, ahogy a jelenlévők begyakorolják a maroklőfegyverek és a Mossberg 590-es patrol shotgun használatát. Csapatunk arról is tájékoztatást kapott, hogy a későbbiekben egy bizonyos UPR vizsga letétele után jogosultak lehetnek az AR-15 vagy CAR-15 használatára is. A kiképzés során hangsúlyt fektettek a fegyverek biztonságos kezelésére és a pontos célzásra, valamint egymás fedezésére. A kiképzőtisztek türelmesen és szakszerűen oktattak a fegyverek működéséről és annak fontosságáról, hogy csak szükség esetén és kizárólag megfelelő helyzetben szabad használni azokat.


P0VMa5S.png






MqqyzzW.png






d1hxfpb.png



Miközben a fegyverkezelésről szóló oktatást figyeltük, lehetőségünk volt elbeszélgetni Officer Hauville és Sergeant Herrera Training Division alosztályvezető helyettesekkel. Az Officer minden érdeklődőt arra bátorít, hogy ne hezitáljon és adja be jelentkezését az állományba, mivel nem csak a kiképzés során, de még az akadémia utáni 21 napban is foglalkoznak a vizsgázókkal, hogy a lehető legjobb munkát tudják végezni. Sergeant Herrera megosztotta velünk, hogy szituációs training segítségével minden lehetséges helyzetre fel tudják készíteni a jelölteket, hogy a későbbiekben feladatvégzés közben ne érje őket váratlan szituáció.


Da3lY1Q.png



Az egyik legfontosabb tanulság a kereszttűz elkerülésének jelentősége volt. A rendőrség mindig is arra törekszik, hogy egymást, az ártatlan embereket és a környezetüket is védelmezze, ezért kiemelten fontos, hogy a rendőrök megfelelően kommunikáljanak és együttműködjenek egymással, hogy minimalizálják a kollaterális károkat és a személyi sérüléseket.


ruIQDG3.png



Egy másik fontos része a kiképzésnek a helyes járműbiztosítás gyakorlása volt. A rendőri munka sokszor jár járművekkel való üldözésekkel és helyszínelésekkel, ezért elengedhetetlen, hogy a rendőrök megfelelően tudják biztosítani a járműveket, hogy a lehető legbiztonságosabban tudjanak dolgozni.


OyuYFgC.png



Az aznapi kiképzés csúcspontja a megfelelő csapatmunka bemutatása volt. A rendőrség munkája alapja a közös célok felé történő összpontosítás és az együttműködés, ezért rendkívül fontos, hogy a rendőrök jól tudjanak dolgozni egymással és megbízhatóan tudjanak kommunikálni minden helyzetben.

Miután végeztek az aznapi oktatással, lehetőségünk nyílt elbeszélgetni a recruitokkal is. Ők biztosítottak minket arról, hogy a kiképzés valóban megterhelő mentálisan és fizikailag is, azonban a kellő elhivatottság, felkészülés és akaraterő segít felülkerekedni a kihívásokon. A beszélgetés során kiderült, hogy a nehézségek ellenére magabiztosnak érzik magukat és, hogy csak ajánlani tudnák a jelentkezést azoknak, akik szeretnének többet tenni a város biztonságáért, viszont azt is hozzátették, hogy fontos az elhivatottság és az előkészület, hiszen úgy sokkal könnyebb lesz belevágni, mintha vakon tennék meg.

Összességében, a rendőrségi kiképzésen való részvétel egy lenyűgöző és tanulságos élmény volt számunkra. Megtisztelő volt látni, hogyan készülnek fel a rendőrök a mindennapi kihívásokra, és mennyire elkötelezettek a közösség biztonságáért és védelméért.


TpkYdWE.png

 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó