👥 Pályázható Munkakörök & Leírásaik 👥

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

ohhoney

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:40
Anna
9GjO3SK.png




n1Zy9aw.png


LIFEINVADER STUDIO
PÁLYÁZHATÓ MUNKAKÖRÖK & LEÍRÁSAIK



A Lifeinvader egy innovatív média stúdió, amely kreativitással és professzionalizmussal örökíti meg San Andreas pillanatainak esszenciáját. Legyen szó portrékról, eseményekről vagy művészeti projektekről, mi arra specializálódtunk, hogy az Ön illetve mindenki más elképzelését életre keltsük. Emellett a Lifeinvader egy dinamikus és innovatív csapat is egyben, amely a modern média minden aspektusát magában foglalja, beleértve az eseményszervezést, a fényképezést, a riportolást és az oknyomozó újságírást. Stúdiónkat úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes és inspiráló környezetet biztosítsunk a csapat tagjai számára és a betoppanóknak.

A Lifeinvader nem csupán egy szolgáltató, hanem egy élményteremtő és követendő irányt mutató szereplő az online média közösségében. A stúdió dolgozói egyedi stílusainak és az alkalmazott kreatív oldalainak révén hozzájárulunk a média fejlődéséhez.

Alább található egy leírás a különböző munkakörökről, amelyekre pályázni lehet, valamint azok rövid ismertetése, hogy segítséget nyújtson a potenciális jelentkezőknek az őket leginkább érdeklő pozíciók megismerésében.


AkShEIB.png



A további pályázható állásokat az alábbi linken tekintheti meg!






Jelentkezni az alábbi linken tud!


 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó