đ­đĄđ«đšđ° đČđšđźđ« 𝐩𝐹𝐧𝐞đČ 𝐚𝐭 𝐩𝐞 - đđšđ„đ„đš đ«đžđđ

Állapot
A témåhoz nem lehet hozzåszólni, mert le van zårva.

janette

KlaviatĂșra Gyilkos
Jåtékos
Üzenetek:108
💾



1703949980762.png

dolla redd

redd3.png


tulajdonsĂĄgok

negatĂ­v:
hisztis
lobbanékony
kritikus

pozitĂ­v:
széles låtókörƱ
aprólékos
precĂ­z




A stripper or exotic dancer is a person whose occupation involves performing striptease in a public adult entertainment venue such as a strip club. At times, a stripper may be hired to perform at a bachelor party or other private events. Strippers perform striptease for a number of reasons, predominantly to make money. The physical attractiveness and sex appeal of the dancer determines the business the stripper tends to generate.

redd2.png


 

janette

KlaviatĂșra Gyilkos
Jåtékos
Üzenetek:108
💾


1704553501996.png

childhood
Shaniqua Los Santos-i szĂŒletĂ©sƱ afroamerikai lĂĄny, aki Rancho körzetĂ©ben tengette eddigi Ă©veit. SzĂŒletĂ©se utĂĄn nevelƑszĂŒlƑk gyĂĄmja alĂĄ kerĂŒlt, egyke gyermekkĂ©nt nevelkedett. NevelƑapja dupla mƱszakban dolgozott autĂłszerelƑkĂ©nt egy közeli telep alkalmazĂĄsĂĄban, mĂ­g felesĂ©ge fodrĂĄszatot vezetett Davis egyik utcĂĄjĂĄban. A csalĂĄd az anyagiakat tekintve elĂ©g stabil volt, mellƑzĂ©sre nem volt szĂŒksĂ©g. Mindent megtettek annak Ă©rdekĂ©ben hogy Shaniqua megkapja a kellƑ törƑdĂ©st Ă©s azon szeretetet amit vĂ©rszerinti szĂŒleitƑl soha.

KözĂ©piskolĂĄs Ă©veinek csĂ­rĂĄzĂĄsĂĄban több idƑt töltött az utcĂĄkon mint az iskolapadban, kicsapongĂł gyerekkĂ©nt nem is jĂĄrt haza ahogy beköszöntöttek a tinĂ©dzserĂ©vek. Shan közelebb kerĂŒlt egy helyi utcai bandĂĄhoz, az MSB-hez. A lĂĄnyt valamelyest kihasznĂĄltĂĄk testi adottsĂĄgai miatt, Ă©s 17 Ă©vesen mĂĄr a banda teljeskörƱ tagjĂĄnak tudhatta magĂĄt, ekkor kapta a Dolla Redd nevet. NagykĂ©pƱ lett, kirĂ­vĂłan öltözködött, egyĂĄltalĂĄn nem kommunikĂĄlt nevelƑszĂŒleivel. Nem dĂ­jaztĂĄk a lĂĄny viselkedĂ©sĂ©t, fĂ©ltettĂ©k, ez fƑleg a Rancho körzetben hĂ­rhedt bandaaktivitĂĄsoknak volt betudhatĂł. TĂĄvol szerettĂ©k volna mindettƑl tartani, de mĂĄr kĂ©sƑ volt.




dolla1.png

thairee bush
Dolla akkori pĂĄrjĂĄhoz, a Maple Street-i Blood szetthez tartozĂł "Slime" nĂ©ven ismert bangerhez költözött. A 18 Ă©ves srĂĄc kĂĄbĂ­tĂłszer-kereskedelemben utazott, ennek köszönhetƑen elĂ©g bevĂ©tellel rendelkezett hogy eltarthassa mindkettejĂŒket. Shan el lett kĂ©nyeztetve Slime ĂĄltal, elƑszeretettel vĂĄsĂĄrolt designer ruhĂĄkat, Ă©kszereket a lĂĄny szĂĄmĂĄra. SzerelmĂŒk azonban nem sokĂĄig folyt rendes mederben, hiszen a banger Ă©let egy rövid Ă©let, szoktĂĄk mondani.

Slime egy ellensĂ©ges szekciĂłval törtĂ©nƑ shoot-outban vesztette Ă©letĂ©t, öt lövĂ©s Ă©rte. Shaniqua habĂĄr gyĂĄszolta barĂĄtjĂĄt, szĂŒksĂ©ge volt pĂ©nzre hogy fenntarthassa magĂĄt Ă©s az eddig megszokott, kĂ©nyelmes Ă©letvitelĂ©t. KĂŒllemi adottsĂĄgai Ă©s könnyƱvĂ©rƱ termĂ©szete tökĂ©letesen beleillett azon szerepbe amit ezutĂĄn felvett. SztriptĂ­zklubbokban kezdett el dolgozni ami
megadta neki a kellƑ figyelmet a lĂĄtogatĂłktĂłl, illetve a pĂ©nzt amire most a legjobban szĂŒksĂ©ge volt.





1704558683837.png

nowadays
Dolla aktĂ­van jelen van az MSB banda Ă©letĂ©ben, emelett az Ă©jszakai Ă©letben is bƑven kiveszi rĂ©szĂ©t. Szinte napi rendszeressĂ©ggel jĂĄr el tĂĄncolni egy helyi klubbnak, melybƑl aktĂ­v bevĂ©telĂ©t szerzi. KönnyƱvĂ©rƱsĂ©gĂ©t megtartotta, elƑszeretettel manipulĂĄlja a srĂĄcokat. ÖnbecsĂŒlĂ©se kevĂ©s a "mestersĂ©ge" miatt, hiszen az Ă©vek alatt sokszor csupĂĄn egy darab hĂșsnak Ă©rzi magĂĄt. Szent meggyƑzƑdĂ©se hogy elmĂ©lyĂŒlt kapcsolatra mĂĄr alkalmatlan, illetve Ɛt sem talĂĄlja mĂĄr senki arra valĂłnak.



 

MunkĂĄs

A nép hangja
FĂłrum moderĂĄtor
Üzenetek:254
Darius Burns
FĂłrum moderĂĄtor hozzĂĄszĂłlĂĄs
Kérésre helyezem, ha folytatnåd keress minket.
 
Állapot
A témåhoz nem lehet hozzåszólni, mert le van zårva.

Kinézet személyre szabåsa

Top AlsĂł