Újraélesztés

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Noblesse

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:185
Trinity Hope

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» true_shadow «

Ötleted leírása

» Az FMD-ben legyen lehetőség egy halott újraélesztésére míg a kórházi idejét tölti. «


Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Sok esetben hasznos lenne, illetve az RP-hez is hozzá tudna tenni, ha valaki éppen meghal előtted úgy a kórházi idő függvényében ami ha jól tudom 10 perc, lenne lehetőség feléleszteni a személyt és ezzel visszateleportálni a holttestéhez, így folytatva az ellátást. «



 

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
ha valaki meghal az maradjon halott, anim alatt kell ellátni a playert.
De akkor legyen rá mód, hogy scriptel felszedjenek mindenkit és utána lássák el rpvel. Nem egyszer lett már vége rpmnek, mert script szerint meghaltam, pedig még folytattam volna a szituációt.
Az, hogy a fél csapat meghal, még egy embert ellátnak nem jó.
 

Noblesse

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:185
Trinity Hope
Sajnos az a szomorú igazság, hogy sok esetben kevés a rendelkezésre álló idő. Paletobol hívnak mentőt, mire kiér az egység, elkezdi felmérni a beteg állapotát stb. Amennyiben a sérült fél lassabban ír vagy míg vár kiszalad WC, Cigi stb stb elmegy egy csomó idő. Aztán ott vannak az olyan esetek ahol a player direkt halálra játszik, vagy nemes egyszerűséggel leRP-zi a saját halálát ((mert ugye ezért nem jár CK)). Alap esetben akkor kapja meg a fájdalomcsillapítót a személy ((akkor van kiszedve animból)) mikor sikerül eszmélethez téríteni. Ehhez természetesen az kell, hogy felébredjen mondjuk a repülősótól. Amennyiben ezt nem RP-zi le a másik személy úgy nem szedjük ki animból aminek következtében el fogja vinni a script.

Amit leírsz az jó lenne, de ugyan úgy menne a sírás ha a kiszállást követően beadnád neki a fájdalomcsillapítót és nem tudná elvinni a script.

UI: Sok esetben a PD-nek is segítség lenne egy ilyen, most összekötve a leszúrásos esettel, mert a halál utáni 10 percben még fel lehetne X százalék eséllyel éleszteni a sérültet és akár azonosítani is tudná a támadóját.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó