Új vadász rendszer Bug!

Skynet1990

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:101

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Skynet1990 «

Hiba megnevezése

» Új Vadasz rendszer bug «

Hiba bővebb leírása

» Amióta az új vadasz rendszer van a szerveren az allatok össze vissza az autópályára spawnolnak le amikor viszem a fuvart és hírtelen le spawnol az allat a kamion ala szalad majd tk-ra vágja a kamiont. Ez így nem okés hogy minden fuvar után szereltetni kelljen a kamiont « (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Csatolmányok

» ha kell csatolom a videót csak még nem szerkesztettem meg mert elég hosszú «

Egyéb megjegyzések

» Köszi ha finomhangoljátok egy kicsit a rendszert «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,703
Silay Denzel
Küldj kérlek egy videót. Azzal nincs semmi probléma, ha az útra megy.

Skynet1990

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Azt tudom de átmentem rajta mind a 2 farkason mert egymas után spawnolt és tkra vágta a kamiont hogy füstölt ha haza értem küldöm a videót

Faint

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
Üzenetek:61
Klippem nekem is van több, arról amikor bespawnol az autó elé az állat tényleg szörnyen dühítő tud lenni! Kérésre mutatok én is privátba klippeket Legend.
Én is az új vadászat óta tapasztalom..

Flecso

Fórum Betyár
Adminisztrátor
Üzenetek:154
Velünk is fordult már elő, hogy GNI-ben mentünk és elénk spawnolt egy vaddisznó.

Szomszed

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:51
.
velem is fordult már elő, főleg kifelé Los Santos-ból, nagyon későn töltötte be, de körülbelül a kocsitól 1 méterre se spawnolt be, reagálni se tudtam rá

Skynet1990

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Ebben a videóban az egyik alá szalad a kamionnak a másik pedig alá spawnol és pár méter után füstöl a motor de a dl-ben is látszik 1%-os lesz a kamesz tőlük

Kinézet személyre szabása

Top Alsó