Üzenetek:456
Lack Elek
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Bembe Mariappa/Demzsi«
Ötleted leírása
» Átpörgettem a szabályzatot, azonban semmilyen erre utaló dolgot nem találtam benne. Ettől független érdemesnek találom fontolóra venni.
Általános udvariasság:
A játékosok a megkezdett rp szituációkat minden esetben vigyék végig, amennyiben valamilyen OOC probléma nem szól közbe. mint:
-kifagyás
Roleplay szituációk NE legyenek megszakítva azért, mert az egyik fél unfairnek érzi a dolgot - holott lehet, hogy a roleplay szálban semmi kifogásolható nincsen szabályzat szempontjából.
A játékosok vigyék végig a szituációkat, akkor is, ha azt unfairnek vagy szabálytalannak érzik. Ha bármi kifogásuk van a dologgal kapcsolatban, bizonyítékokkal csatolva reportolják a másik felet. Amennyiben valóban szabályszegés volt , történjen meg a teljes mértékű kártérítés, szankciók kiosztása.
«
Csatolmányok
»-«
Egyéb megjegyzések
» Elkerülhető lenne a sok hiszti, problémázás, valamint berekesztett/befagyasztott szituáció. A játékosok jobban felkészülve, összeszedetten tudnák a problémáikat megoldani. Értékvesztés IC nem történne, mivel jogos PK esetén a tulajdonok vissza lennének szolgáltatva. "Fölösleges" admin üggyel nem telne az idő, a fórum panaszkönyvek RP mellett is mehetnek. És végül, de nem utolsó sorban szerintem drasztikusan radikálni lehetne az esetleges hisztit, ami hirtelen felindulásból történő admin hívásból fakadna. Mindenki nyer.
CSAK, HOGY NE LEGYEN FÉLREÉRTÉS: AZ ÁLTALÁNOS UDVARIASSÁGRA TE LENNÉL "KÖTELEZVE" NEM A KARAKTERED!!!!«