Üzenetek:199
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Carter Lewis / arabmafia#2414 «
Ötleted leírása
» Gondoltam pár autó kicsit megbolygathatja pozitív irányba az autóőrültek világát, így küldök pár vanilla kocsit az új release-be. A microlight valóban egy kakukktojás itt, de egy hobbijárműnek szerintem kiváló lehet, amit mondjuk autóval utánfutón, vagy platón (nem ismerem a méreteit), lehetne szállítani. Nem mellesleg a helikopterek is teljesen elfogytak szerveren, pedig igény lenne rájuk, így ez lehetne egy hiánypótló darab (vagy a Cuban 800-as ). A jobb típusú, modernebb kinézetű Pfisterekbők jelenleg kicsit kevés fut az utakon, ezen felül pedig pár szupersporttal lehetne bővíteni a kínálatot, hogy az újabb playerek is vásárolhassanak maguknak jobb autót és ne a scalperek-től kelljen megvenni a verdákat, irreális túlárazással. Természetesen, egy kicsit korosabb "dominator7" Mustang is benne lehetne repertoárban. «
Csatolmányok
» «
Egyéb megjegyzések
» Előre is köszi ha megfontoljátok. Ha esetleg mégsem lépnétek meg, akkor szerintem az is jó ötlet lehet, ha több típus gyártása újraindulna. (Limitszámok emelése és így a járművekkel való kartellezés visszaszorítása, illetve több player vágya is megvalósulhatna egyben, hogy hozzájussanak álmaik autójához.) Itali GTO nem vagyok benne biztos, de lehet az Klód/Relay egyedije, nyilván abban az esetben ha tényleg így van, akkor tárgytalan az a típus. Mindenesetre örülnénk még pár szép új csodának. «
Utoljára szerkesztve: