Új jármű ötletek 1.1-re

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Carter Lewis / arabmafia#2414 «

Ötleted leírása

» Gondoltam pár autó kicsit megbolygathatja pozitív irányba az autóőrültek világát, így küldök pár vanilla kocsit az új release-be. A microlight valóban egy kakukktojás itt, de egy hobbijárműnek szerintem kiváló lehet, amit mondjuk autóval utánfutón, vagy platón (nem ismerem a méreteit), lehetne szállítani. Nem mellesleg a helikopterek is teljesen elfogytak szerveren, pedig igény lenne rájuk, így ez lehetne egy hiánypótló darab (vagy a Cuban 800-as :p). A jobb típusú, modernebb kinézetű Pfisterekbők jelenleg kicsit kevés fut az utakon, ezen felül pedig pár szupersporttal lehetne bővíteni a kínálatot, hogy az újabb playerek is vásárolhassanak maguknak jobb autót és ne a scalperek-től kelljen megvenni a verdákat, irreális túlárazással. Természetesen, egy kicsit korosabb "dominator7" Mustang is benne lehetne repertoárban. :) «


Csatolmányok

» IMG_2895.jpgIMG_2893.jpgIMG_2891.jpgIMG_2892.jpgIMG_2894.jpg4872CEED-FA4B-48F8-AC85-D79F97895C73.jpg «

Egyéb megjegyzések

» Előre is köszi ha megfontoljátok. Ha esetleg mégsem lépnétek meg, akkor szerintem az is jó ötlet lehet, ha több típus gyártása újraindulna. (Limitszámok emelése és így a járművekkel való kartellezés visszaszorítása, illetve több player vágya is megvalósulhatna egyben, hogy hozzájussanak álmaik autójához.) Itali GTO nem vagyok benne biztos, de lehet az Klód/Relay egyedije, nyilván abban az esetben ha tényleg így van, akkor tárgytalan az a típus. Mindenesetre örülnénk még pár szép új csodának. :) «



 
Utoljára szerkesztve:

balint5768

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:154
Ezekből az autókból ha jól tudom az Itali GTO egyediztetve van, a dominator7 pedig egy event nyereménye volt, mielött bezárt a szerver. (Neo annó volt valakinek egyediztetve, de már nem látom sehol azt az autót) Szóval a két autón kívül támogatom!
 

Bounty

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:52
Igazából nekem az összes jármű bejön mert egyáltalán nem csúnyák szóval én örülnék ha bekerülnének. Támogatom!
 

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:502
A microlight kicsit necces, nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet lenne behozni, a többit viszont csak támogatni tudom. Viszont, ha már bekerülne az Entity XXR, akkor a "régebbi" XF-et is nagyon szívesen látnám, nekem az a személyes kedvencem.
 

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Jó látni, hogy ennyien írtatok. :)

Nem vagyok olyan régóta a szerveren, így köszönöm mindenkitől a pontosítást. Remélem nincs sok egyediztetve ezek közül, mert ahogy írtam én is, abban az esetben akkor sajnos azok a típusok tárgytalanok (GTO-ra írtam, de a többire is vonatkozik).

Microlight azért lehetne egy jó ötlet, mert légi járművet már nem kapni, csak kéz alól és mégsem egy böhöm nagy szerkezet, hanem egy kisebb, praktikusabb hobbijárgány.
 

Cody

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:340
-
Üdv! Mivel én kezelem az ilyes fajta ötleteket ezért átbeszélés alá vonom az egészet. Beszélek Legenddel, hogy melyik ne/melyik kerüljön be. Onnantól kezdve az ő döntése már.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,020
-
Comet6, ItaliGTO és Dominator kilőve, mert egyediztetve vannak, vagy pedig event nyeremény volt. Microlight fixen nem kerül be.
 

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,293
Én valahogy ettől az ötlettől nem tudok repdesni. Az egész ötletet úgy fogadom, hogy hú de jó, megint autók... Játékélményt nem lehet növelni azzal, hogy pár játékos zsebből kifizeti vagy ki PPzi a kívánt bekerülendő járműveket.
 

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Én valahogy ettől az ötlettől nem tudok repdesni. Az egész ötletet úgy fogadom, hogy hú de jó, megint autók... Játékélményt nem lehet növelni azzal, hogy pár játékos zsebből kifizeti vagy ki PPzi a kívánt bekerülendő járműveket.
Szubjektív, van akinek növelheti, nekem és sokak számára igen. Csak annyi a baj amit fentebb most le is írtál, pár játékos zsebből kicsapja, belerak 2.000 km-t, majd 1,5-8x-os áron akarja eladni, ami nettó vicc. 190Z-t 1,2-1,4 misiért árulják (150K a kerben), mert 3 darab van belőle, amit IRL sem nagyon tudni, hogy mennyi darab van pontosan bizonyos típusokból.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó