Üzenetek:71
Sony Drax
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Sony Drax/Dávid «
Ötleted leírása
» Hello!! újra!!
Most egy másik ötlettel rukkoltam elő ami nem más mint a Búvárhajózás!
Ennek menete az lenne mint a TUG hajónál megvehető lenne de nem korlátozva viszont ez 1 Millió lenne nem 300 ezer!!!
Sonart ugyan úgy lehetne bele venni meg erősebb motort és nagyobb üzemanyag tartályt és ahol egy X vagy valamilyen jelet jelezne ott találhatnák jobban tárgyakat de elszórtan is lehetne nem feltétlen ahol a jelzés van csak nem annyira értékeset + 60 tárhellyel (kesztyűtartó mivel itt nem lehet kiszállni) azért rendelkezne hogy tudjuk gyűjteni a dolgokat amire mindjárt kitérek.
1. Antik tárgyakat lehetne gyűjtögetni
2. Nyers anyagokat mint PL: FA VAS LÍTIUM és itt jönne egy új ami az Aranyrúd lenne amit vagy eladunk egy NPC-nek amit súlyra vannak az árazva mint a rákok óránként más árakkal! VAGY Workbench-nél az Aranyból lehetne különböző ékszereket készíteni van amit 1 van amihez 9 Aranyrúd kell vagy kombinálni kagylókkal gyöngyökkel és ezeket az ékszereket az ékszerboltosnak el lehetne adni!!
3. Dobozokat tudunk még szerezni a Búvárhajóval amikbe a sima roncstelepi tárgyak vannak ajándék doboz vagy fegyver alkatrészek kemping tárgyak Kulcsok Ruhák stb stb stb.
4. Ládák szerzése ami Bronz / Ezüst / Arany / Szülinapi Láda / Húsvéti Láda / Halloween-i Láda lehetne szerezni amikhez sokaknál maradt kulcs de ládát már nem szerezni.
Az Aranyládát azért is tettem bele mert fémdetektorral mentem párszor! Múltkor PL: elment 1 teljes napom rá és találtam 20 tárgyat de abból egyik se volt Arany Láda XD
Legalább ezzel is szerezhető lenne a tenger mélyéről!!
Jelenleg erre az 4 féle dologra gondoltam amit lehetne szerezni!
«
Csatolmányok
» https://ibb.co/4YcWJjQ «
Egyéb megjegyzések
» Remélem ha nem is ilyen formában de megvalósul nem lenne rossz ezt a hobbi munkát csinálni!! Kicsit könnyebb megvalósítani mint az előző ötletem a Villanyszerelő/Karbantartót!! Pacsi Béke <3 «
Utoljára szerkesztve: