Ötlet - Pénz mint item

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Blunt.

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:44
.

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» blnt. «

Ötleted leírása

» Sziasztok, a mai nap eszembe jutott e féle ötlet, hogy jó lenne a szerverre pénz mint item, és akár úgy is átadhatnánk valakinek pénzt hogy ráhúzzuk a karakterére, és akkor nem kell mindig beirogatni a parancsot hozzá. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Köszi előre is ha bekerül a szerverre. «

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:515
Igazából csak magaddal baszol ki vele, mert tegyük fel van nálad 10K dolcsi és át akarsz adni 4K-t. Meg kell nyisd az inventoryd, ketté kell szedd a pénzed, be kell írd mennyire akarod kettészedni, amit utána át kell húzz a másik playerre. Ennyi idő alatt 3 felé osztod a pénzed egy szimpla paranccsal.

Kavics

Kivételes Tehetség
Adminisztrátor
Üzenetek:232
Kavics
Szerintem ezzel együtt megint szóba jönne az itemstackelés kérdése, ami már csomószor szóba lett hozva és el lett utasítva. Ha milliós összegeket, akarnál szétszedni, vagy csak 1000$-t akarnál másik stackbe helyezni már szenvedés lenne belőle. Azt meg kétlem, hogy bárki bankba járna ilyen miatt. Ja igen.. A bank is, egy csomó átfogó rendszerbe kellene ehhez belenyúlni, hogy ez megvalósítható legyen.

Sensei

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:138
Igazábol nem lenne rossz ötlet magában a pénz item létrehozása. (Úgy hogy a pénz rendszer marad a mostani csak lehet belőlle itemet csinálni megadott értékben.) Pl: Találkozás nélküli deal esetében. Vagy ha mondjuk gyalog vagy máshogy menekül valaki a lopott pénzzel. Természetesen ha halálnál törlődne és nem lehetne kiszedni az lenne a legjobb. Ha csak a nállad lévő pénzt lehetne átalakítani arra az itemre majd vissza az alapra akkor még annyira talán bele se kellene nyúlni.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó