Ömlesztett kívánságok, ötletek.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

quatsil

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Anita Lay
6. Témanyitás előtt a témanyitónak kötelessége tisztában lenni az adott fórumrészben található kiemelt témák tartalmával. Egyes fórumrészeken elvárt a témák minta alapján történő kitöltése. Ilyen fórumrészeknél a minta használata kötelező! ~Munkás
-Kérem, ezt a kabátot tegyétek be mindenképp: https://www.gta5-mods.com/player/dress-with-fur-coat-mp-female és még minél több ruhát! Sokkal többet!
-Botrányosan kevés a (női) cipő és egyéb kiegészítő, szemüveg, táska, nyaklánc, stb! :)
-A (vékony pántos arany)órát nem látom megjelenni a kezemen, de az inventoryban igen.

-Animációknál (pl. ülés) jó lenne magasságot állítani, mozgatni előre-hátra, oldalra (ha megoldható)!
-Lehetne még több animáció, mert azokból sosem elég.

-Stawberry-ben egymás hegyén-hátán vannak a motelek, de Vinewood-ban egy sincs! Kérem, legyen a PinkCage Motel (Alta) egy motel, ha már amúgy is motel!
-A motelszoba akkor is pénzbe kerül, ha nem vagyok online. Kéretik átgondolni, más számlázást kitalálni. Pl.: ha nem vagyok online és más kiveszi ugyanazt a szobát, térítsék vissza az árát. Vagy legyen kedvezményes napi díj.

-Már többször beragadtam interiorokba (kórház, lejárt motelszoba). Lehetne valami parancs a kijutásra, hogy ne kelljen admint hívni ilyenkor.
-Az evés, ivás újragondolása. Lehetne nagyobb hatása a víznek, kényérnek. Kenyér lehetne stack-elhető. És elég macerás az elfogyasztásuk is (túl sok kattintás mire jóllakok).

-Lehetne bérautó és -motorbicikli.
-Parkoló kézifék szerintem felesleges. Legalábbis én nem tudom, mi értelme?
-Ha bent ülök az autóban és be van zárva az ajtó, legalább a sofőrnek legyen lehetősége kinyitás nélkül is kiszállni.
-Speedcam 1kmph túllépést is kiszámláz. Lehetne némi tolerancia, esetleg sávos díjazás.
-A járművekben az irányjelző az egérgombokról átkerülhetne a nyilakra. Cserébe lehetne bal-egérrel is rendesen használni a kormányzást és lehetne jobb-egérrel mutatni, hogy: kapd be! :)

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,248
-
Head of Staff hozzászólás
Szia! Szuper ötletek, csak akkor szépen külön vésd fel őket a megfelelő fórumrészekbe.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó