Étel és Ital automata rendszer újragondolása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Tukan

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:186
Dorothy Harvey

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tukanka «

Ötleted leírása

» A régi rendszert lehetne egy kicsit átdolgozni, hogy az ital automata akár többféle italt is adjon. A víz is maradhat, mivel az is gyakran előfordul, de mellé bekerülhetnének az alábbi, szerveren is megtalálható cukros üdítők, a kávégépek miatt akár a kávé is.

Az étel automatánál pedig a kenyérszelet helyére érkezhetnének új édességek/nasik akár mint például chips, vagy bármely olyan csoki amelyet a játékban is reklámoznak (ezek egyszerre lehetnének elérhetőek ezekben az automatákban). Ez csak pár példa, vagy ötlet, hogy mik is kerülhetnének bele de szerintem nem lenne rá panasz, ha olyan édességeket is meglehetne kapni az étel automatából amit mondjuk egy üzletből nem. «


Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «



 

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:1,925
Silay Denzel
Olyan ételt-italt nem akarunk berakni automatába, ami annyit növel, mint a cégektől vehető, mert akkor senki nem venne a játékosoktól.
 

Tukan

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:186
Dorothy Harvey
Akkor például olyat is meg lehetne csinálni, hogy az adott cégek tudjanak ilyen étel és ital automatákat forgalmazni, vagy kérésre lehelyezni. Lenne rá egy adott limit, hogy mennyit tehetnek le és hogy milyen helyekre pontosan. Ha nem is teljesen kész ételeket attól még a csokit és a chipset meg lehetne vásárolni automatákban, vagy egy kávéautomatában a kávét. Nem feltétlen kell többet töltsön mint egy szelet kenyér.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,558
-
Head of Staff hozzászólás
A mostaniak maradnak ahogy jelenleg vannak, viszont kerül be olyan lehetőségek a bizniszek számára, hogy telepíthetnek le automatákat, melyeket nekik kell karbantartani és feltölteni. Kövi nagyobb patch-ben várható.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó