Édességek - Gyümölcsök

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» LACI «

Ötleted leírása

» A leszedett gyümölcsöket lehessen fogyasztani, mint a gombákat.
Sok karakternél számít az egészséges étrend, akár ezt lehetne színesíteni gyümölcsfogyasztással is, vagy épp a nassolással, édességekkel. «

Csatolmányok

» Ne töltsön sok ételszintet, de egy tojáshoz hasonló értékkel bírhatna. «

Egyéb megjegyzések

» Válasz «

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Szerintem teljesen fölösleges. RP szerveren vagyunk, akinek a karakterének fontos az egészséges étrend az le tudja RPzni azt hogy gyümölcsöt fogyaszt, nem feltétlen kell ehhez egy külön script. De lehet csak én vagyok régimódi.

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Szerintem teljesen fölösleges. RP szerveren vagyunk, akinek a karakterének fontos az egészséges étrend az le tudja RPzni azt hogy gyümölcsöt fogyaszt, nem feltétlen kell ehhez egy külön script. De lehet csak én vagyok régimódi.
Én megértem ezt is, csak nem értem miért fáj ha nem egy 23x autómod kerül be, hanem ténylegesen valami újdonság.

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner
Szintén támogatom! csomó minden van, amit leszedtek, odaadtak nekem aranyosan, de max szuvenírnek lett jó.
Szívesen akár vásárolnék is termelő játékostól olyat, amit majd el is fogyaszthatok.
Ha már van opció arra, hogy megegyünk egy itemet, kifogott halat ne csak eladjunk, hanem süssünk -> együnk is, a kaják széles tárházát nyithatja meg konkrétan a sok fás grinder és farmos grinder elvégzett munkája.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó