Elfogadva Áronka - Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

csabee!

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:53
Roleplay Grim Reaper
unban.png

Név: Topher Grant
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: Stílus, fórum - Nincs UB
Tiltás időpontja: 2023.09.21. 20:47:47
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva: Az eredeti bannom egy OOC stílusból ered, mikor egy rivális frakció tagja megölt engem, amivel én abszolút nem értettem egyet. Gyenge eszkalációnak gondoltam amit tett, ezért én különböző megjegyzésekkel illettem, személyeskedtem vele egy normális hozzáállás helyett. Ekkor egy adminisztrátor jelen volt és kibannolt engem, jogosan. Egy kis idő múlva aztán egy barátom Unban kérelme alá odaírtam egy sürgető "azonnal unbannoljátok" megjegyzést vagy valami ilyesmit, melyről aztán kiderült, hogy Én voltam, ezért Laca kitiltott. Egyébiránt nem nagyon emlékszem, hogy mi vezetett a komolytalan hozzáállásomhoz, rég történt az eset, talán nem is gondoltam komolyan, egy rossz viccnek szánhattam. A végeredménnyel azonban akkor is teljesen egyetértettem. Ha bárkit megbántottam vele, azért viszont utólag elnézést szeretnék kérni.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Egy időben nagyon komolyan vettem a szervert, ekkortájt a South Side Carson Crip frakcióban játszottam. Nem tudom, hogy mi miatt viselkedhettem úgy, ahogy tettem, de ez egyáltalán nem rám vall. Valószínűleg a korábbi OOC sérelmek vezethettek oda, hogy így viselkedjek, amit utólag nagyon bánok már. Nem kifejezetten azért, mert ki lettem tiltva érte, hanem mert ez engem minősít. Szeretnék újból játszani a szerveren komolyan. Azt hiszem elég idő eltelt, hogy kapjak egy új esélyt, amit nagyon meg is köszönnék, hogy végre tudjak a barátaimmal játszani a frakciójukban.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.

Az Unban kérelmet Áronka helyett írom.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,536
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

Megkapta. A következő ilyen vagy hasonló esetnél visszakerül.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó