Állatspawn

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Rimuru

Újonc
Játékos
Üzenetek:8
Damien_Lackwood

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Damien Lackwood «

Ötleted leírása

» Az állat spawnolásokat esetleg át lehetne helyezni, ha nem is mindet , de néhányat fontos lenne. Sok esetben elég problémás helyre rakódnak le az állatok, ahova nem is kellene, tegyük fel egy telep mellé. Szerintem ez nem előnyös, főleg ha sűrű a forgalom a helyszínen. Esetleg az agressziójukat valahogy nem lehet megoldani hogy, ne támadjanak az olyan állatok amik valójában nem annyira vadak? «

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» A 74-es telephez túlságosan közel van egy spawn, ami megnehezíti a forgalmat egyes pillanatokban. Egy vaddisznó spawn lenne a ludas, ami szétkapja folyton a kamionokat és mivel ezt IC ügynek veszi mindenki, sajnos a károkat nekünk kell megoldani/kifizetni , miközben nem is mi tehetünk róla. Az más ha elütöm és úgy keletkezik kár, de így jogtalan az egész ha a vaddisznó támad meg. «

Rimuru

Újonc
Játékos
Üzenetek:8
Damien_Lackwood
A videón egy pillanatra csak feláltam a géptől, majd ez fogadott és képtelen voltam felvenni a fuvart is. Sajnos ott kellett hagynom a telepet, mert ott garázdálkodik az a dög.

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,118
.
Oda nem bespawnolt, hanem az állatok vándorolnak. Ennyi.
Ne próbáljátok folyamatosan kerülni az RP-t, bármikor bevándorol egy vidéki helyre IRL is egy disznó.
Hívjál Park Rangert.

Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó