Állandóan feketére állítódó hajszín

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

HachiRokuHUN177

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:29
Lucia Flores

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Lucia Flores / HachiRokuHUN177 «

Hiba megnevezése

» Állandóan feketére állítódik a hajszín «

Hiba bővebb leírása

» Fellépést követően nadrágot váltottam a karakteremen majd azon nyomban a vörös haja fekete lett! Relognál jónak tűnt, de amint megismételtem a folyamatot ismét fekete lett! Fodrász üzletben is próbáltam újra állítani a hajszínt, amint ruhát váltok a karakteren ismét fekete lesz a haja, bármelyik Sethair-t használom! « (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Hibaüzenet

» Nincs!+ « (F8-as hibaüzenetek, ha nincs, akkor írd le, hogy nincs.)

Csatolmányok

» https://streamable.com/m0v0tj «

Egyéb megjegyzések

» Nincs «

Dorinna

Kritikus
Játékos
Üzenetek:279
Pamela
Hozzá szeretném tenni azt is, hogy nekem valamelyik hajnál nem menti el a színt. Ha nagyon szőkére állítom barnáról akkor elmenti a fodrásztól való kilépésnél, viszont ha csak világosabb barnára, akkor ugyanúgy a sötétbarna bugol vissza rá.
Mindezek mellett megerősíteném, hogy akármikor a fodrászatba belépek, mindig feketére állítja a karakter haját, szóval lehetetlen ránézni a jelenlegi hajszínekre.

Edit:
- Csak néhány hajszínt nem ment el megfelelően
- Akkor is feketére bugol a haj, amikor például rákattintunk a tartályra és kiszedjük a juhart belőle.
- Tárgyátadásnál is feketére vált a haj.
- Ha az inventoryt rendezem, akkor is.

Utoljára szerkesztve:

HachiRokuHUN177

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:29
Lucia Flores
Eddig ahogy tűnik, akkor bárminemű interakció történik a karakterrel, instant Default feketére vált... Most próbáltam én is Toghair-t, meg hasonló barátait, ugyan az az eredmény.

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:842
Leighton Dowler
Én csak beléptem a fodrászatba és instant rátette a fekete hajat. Nem választottam másik hajszínt vagy típust. Beléptem és ki. Fekete lettem.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,871
Silay Denzel
Kövi resivel kész.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó