PD pár tagja és Dean Monroe-ra Panasz

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KOSZTA

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:57
Kyrie Vane Burton
Nem kötelező megvárni míg mindenki kiszalad, és felpattan a cross mocira vagy az elkaphatatlan rakéta seraph és társaival útnak ered... illetve mi sem érünk mindig ki mire kirámoltok mindent, elég jó le lett véve a rablási időtök szerintem... úgyhogy ha kirongyolsz a boltból és rád van durrantva pár fegyvercső fel kell tudni ismerni a helyzetet.. más esetben mi sem verjük a földhöz magunkat hogy mire kiérünk senki nincs ott... valamint nekünk is megvan a lehetőségünk szigorúbb fegyverzetben mozogni ha már 4x szét van lőve egy nap a fél város..
Nem mondta senki, hogy kötelező megvárni. De józan ésszel gondolkodva négy emberrel ki érsz egy boltra amit rabolnak a bolt előt áll két autó amiben ember van, szerintem nem szállnál ki IRL rögtön. ( ha mindenki bent lenne akkor más de kint is volt védő.)
Seraphos dolog, ősi problémátok ez, de én akárhányszor üldözés van a seggemben van mindíg két autó, tietek is megy rendesen.(Milo és Senseitől szinte lehetetlen menekűlni, igy side infóként csak)
Szigorúbb fegyverzetre kitérve csak annyit tudok mondani, hogy szabály az szabály, ha boltra nem engednek nagykalibert annak meg van a miértje.
A darára kitérve pedig, véleményem szerint nálunk azért nem folyamatos dara megy, elég sokszor csak futunk boltról ép ezért, hogy esélyt adjunk nektek az elkapásra, az hogy szétdarálunk mindent kicsit erőss, ha hoodra be jössz ott biztosan így lesz, egyedűl egy egység nincs amit ott keressen!

Cesar

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:156
Gabriel Solarin
Nem mondta senki, hogy kötelező megvárni. De józan ésszel gondolkodva négy emberrel ki érsz egy boltra amit rabolnak a bolt előt áll két autó amiben ember van, szerintem nem szállnál ki IRL rögtön. ( ha mindenki bent lenne akkor más de kint is volt védő.)
Seraphos dolog, ősi problémátok ez, de én akárhányszor üldözés van a seggemben van mindíg két autó, tietek is megy rendesen.(Milo és Senseitől szinte lehetetlen menekűlni, igy side infóként csak)
Szigorúbb fegyverzetre kitérve csak annyit tudok mondani, hogy szabály az szabály, ha boltra nem engednek nagykalibert annak meg van a miértje.
A darára kitérve pedig, véleményem szerint nálunk azért nem folyamatos dara megy, elég sokszor csak futunk boltról ép ezért, hogy esélyt adjunk nektek az elkapásra, az hogy szétdarálunk mindent kicsit erőss, ha hoodra be jössz ott biztosan így lesz, egyedűl egy egység nincs amit ott keressen!
Minden napra jut valami lövöldözés . Legyen az a getto közelébe vagy mas szakaszokon mint pl a kockapark . Az elmúlt napokba vagy ez ment vagy autókernél lett szétlőve a rendvédelem szóval ez a hozzászólás nem épp fedi a valóságot . Ha boltnál gyalog vagy motorral menekültök és valakit elkapnak közületek abból alakul ki ugyan ez a szitu . Ami engem nem zavar csak akkor felesleges balhét ne generáljon senki emiatt . De ez megint nem releváns a PK szempontból ezt a leaderek tárgyalják le egymás között ha ilyesfajta baj van . Szerintem egyik vezető sincs elzárkózva ettől rendvédelem oldalon sőt .

Erkan

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:119
Resean Millsap | Deasia Preacher
Nem kötelező megvárni míg mindenki kiszalad, és felpattan a cross mocira vagy az elkaphatatlan rakéta seraph és társaival útnak ered... illetve mi sem érünk mindig ki mire kirámoltok mindent, elég jó le lett véve a rablási időtök szerintem... úgyhogy ha kirongyolsz a boltból és rád van durrantva pár fegyvercső fel kell tudni ismerni a helyzetet.. más esetben mi sem verjük a földhöz magunkat hogy mire kiérünk senki nincs ott... valamint nekünk is megvan a lehetőségünk szigorúbb fegyverzetben mozogni ha már 4x szét van lőve egy nap a fél város..
És egyébként te, hogy kerülsz a PK-ba?

KOSZTA

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:57
Kyrie Vane Burton
Minden napra jut valami lövöldözés . Legyen az a getto közelébe vagy mas szakaszokon mint pl a kockapark . Az elmúlt napokba vagy ez ment vagy autókernél lett szétlőve a rendvédelem szóval ez a hozzászólás nem épp fedi a valóságot . Ha boltnál gyalog vagy motorral menekültök és valakit elkapnak közületek abból alakul ki ugyan ez a szitu . Ami engem nem zavar csak akkor felesleges balhét ne generáljon senki emiatt . De ez megint nem releváns a PK szempontból ezt a leaderek tárgyalják le egymás között ha ilyesfajta baj van . Szerintem egyik vezető sincs elzárkózva ettől rendvédelem oldalon sőt .
Egy alkalommal volt a futásos boltból dara, ott miss communication volt a mi részunkről na de ez mindegy is, kockapark meg más helyen lövölde az nem hiszem mi lettünk volna, csak úgy nem lövöldözünk az fix, pláne nem kocka parkba és ok nélkűl.
Mindenkitől köszönöm a válaszokat , innen már csak a bírálatra várok. Szép napot mindenkinek!

damnnnn

Újonc
Játékos
Üzenetek:13
Khalil Ward
Szerintem itt kicsit félre lett értelmezve a szituáció. RP szempontból a rendőrségnek fegyvertelen, menekülő személyekkel szemben nem a halálos erő az elsődleges eszköze, főleg akkor nem, ha nem jelentenek közvetlen életveszélyt. Az ilyen helyzetekre vannak a kevésbé halálos eszközök, mint a sokkoló vagy a beanbag.

A pawnshop-ból kifutó rablóknak nem volt fegyver a kezében, egyszerűen menekültek. Az, hogy egy ember a sarokról elkezdett lőni, egyértelműen azért történt, hogy fedezze a többieket, elterelje róluk a figyelmet, amíg ők el tudnak futni. Ő nyilvánvalóan veszélyforrás volt, viszont a többiek nem adtak okot arra, hogy halálos erőt kelljen alkalmazni velük szemben, főleg nem hátulról.

Pont az lenne a lényeg, hogy az ilyen helyzeteket a rendőri oldal mérje fel megfelelően. Nem a menekülő játékosok feladata eldönteni, hogy rájuk most lőni fognak-e vagy sem, hanem a rendőrségé, hogy arányos intézkedést hozzon.

Az pedig, hogy sokszor üres helyszínre értek ki és nem találtok ott senkit, teljesen irreleváns ebben a PK-ban.

Összességében én is úgy érzem, hogy KOSZTA felvetése nem alaptalan, és a komment hangneméből inkább egyfajta frusztráció vagy ellenszenv érződik, mint objektív helyzetértékelés. Szerintem érdemes lenne ezt inkább RP és szabályértelmezési oldalról megközelíteni, nem pedig személyes hangvétellel.

MedveB

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:72
Axel Cross
Oké eddig teljesen rendben van ezt nem is lehet vitatni,viszont az hogy Rick Ortega és Taylor Hayes szállitottak be engem,azzal már csak annyi a problémám, hogy mivel abból az RP szálból mentem korházba ami a Forumon történt és a szemem láttára lőtték le Őket, én jogosan tehettem volna fel a kérdést IC, hogy "Hogy éltek ti ketten?" és itt még mindig nem azon van a probléma, hogy ti bevittetek, mert volt egy jó RP és nem is a TARV, de akár hogy szépítem,attól még az ok ami miatt oda mentem az a Forumon a lövöldözés.

Igazából az teljesen véletlen lett így, alapvetően nem ők szállítottak volna be.

MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Taylor Hayes: Hayes, ki intézi a tagot akit EMTről hoztunk el?
MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Elijah Shawn: Shawn, alapvetően én akartam behozni a személyt mert Monroe-ék intézték viszont a TARV-ba lett ültetve.
MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Rick Ortega: Ortega. Drayton Rashawn átszállításra kerül Davisre ez esetben.
Tehát nem igazán tehettek a kialakult helyzetről, nem érzem, hogy nagy hibát követtek el mert ahogy Taylor is említette, nem tudták hogy az EMT-s eset mihez kapcsolódik pontosan illetve nem foglalkoztak a személyeddel azon kívül, hogy áthoztak hozzánk ami eredetileg lett volna a cél csak a lövöldözés miatt máshogy alakultak az IC események.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó