Neved: Enzo Ricci
Játékos(ok) neve: Elijah Shawn
Panasz oka: Derbizés, Egyszemélyes taktikai bevetési osztag, DB
Panasz kifejtése: A frakcióval magas létszámban egy autókereskedés rablást terveztünk, viszont mivel nem volt 4 rendőr szolgálatban így a terv egy benzinkút kirablására alakult át. Miközben a széfet törtem fel kiérkeztek az LSPD egységei. Frakció társaim őket kintről kiszedték, miután végeztem a széffel kiindultam segíteni a társaimnak. Pár perc várakozás után azt vettük észre hogy nem érkeznek további egységek a helyszínre. Úgy döntöttünk autóinkkal elhagyjuk a helyszínt. Ezt meg is kezdtük, nekem kilőtték a kerekemet így azonnal rádióztam hogy valaki szedjen fel és vigyen, 1 darab 4 személyes autó volt jelen a frakcióból, ez felé meg is indultam viszont a távolból már feltűnt egy swat truck ami közelít, megálltam és frakció társaimat az autóval együtt a Swat Truck a hegyre lökte teli erőből (a videón látszik hogy célzottan oda irányult). Arra a döntsére jutottam hogy még egy kicsit a járművembe maradok, megvárom mi fog történni. A Swat Truck elökött kocsimmal együtt, miután lerpztem sérüléseimet kiszálltam és célzottan lőni kezdtem a szélvédőre (sikertelenül). Az említett személy kiszállt a Swat truckból, én ezt meglátva abba az irányba kezdtem el futni mivel észleltem hogy egy 1v1 szituáció kezdődött. Amint odaértem a jármű azon oldalára ahol a személy állt beszállt a SWAT truckba és halálra gázolt. (Erről sajnos videóm nincsen viszont úgy gondolom említést érdemel a szituáció). Frakció társaim eközben elhagyták a helyszínt így kisebb sérülésekkel megúszták, viszont Cross javaslatára Panaszkönyvet nyitok ebben az ügyben.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://streamable.com/8px8yl
Megjegyzés: -