Üzenetek:19
Név: Asher Dreyfuss Kor: 24 Születési év: 2001-04-20 Születési hely: Las Venturas Sa | Magasság: 185 cm Haj: Barna rövid Szem: Zöld Alak: Sportos |
Jó tulajdonságok: hűséges segítőkész célratörő együttérző | Rossz tulajdonságok: Kapzsi Nagyszájú Türelmetlen Hiú Fóbiák: Monofóbia (magánytól való félelem) Ofidiofóbia (kígyóktól való félelem) Aerofóbia (repüléstől való félelem) |

A történetem az évezred forduló után, nem sokkal kezdődik pontosabban 2001 április 20.án amikor a Dreyfuss család legszebb gyerekeként, megszülettem egy kis lemaradással bátyámtól Zevtől. Én, mint a kisebbik testvér sokkal nagyobb figyelmet kaptam otthon, mint Zev és az elkövetett csínyekért is többségében ő lett kihozva hibásnak helyettem, amivel kapcsolatban nem fogok hazudni, de sokszor örültem annak, hogy az öv nem az én hátamon csattant. Zevvel már pelenkás korunk óta életünk többségét együtt töltöttük és mindig segítettük egymást, ha bajban voltunk. Még általános iskolában történt amikor sikeresen rávettem Zevet az iskolai fotózás napján, hogy a kiszemeltemnek a szempilla spirálját csenjük el és kenjük be pillanatragasztóval ami végül szegény lány esetében egy maradandó élmény maradt a szempillájának helyén és még fotó is készült róla. A balhét szokásosan Zev vitte el és hát mit is mondjak, a lány sem állt többet szóba velem. Ilyenkor még nem tudtam, hogy mit kell a nőkkel kezdeni, de ez hamar változott főleg a közép suli alatt. Apánkat nem sokat láttuk, mivel minden héten másik üzleti útra tartott így otthon mindig anya várt minket, de az ünnepeket a család mindig együtt töltötte, amin apa is mindig ott volt, sose hagyta volna ki, mivel számára is a család volt az első és csak utána jött az üzlet.
A középsulit egy magánsuliban töltöttük Zevvel, amit apa fizetett nekünk. Ez a suli az állam legjobb iskolája volt, ahol a környék legrangosabb embereinek gyerekei jártak. Számomra ez az időszak volt életém legszebb időszaka olyan barátokra és tapasztalatokra tettem szert, ami számomra még teljesen új volt ekkoriban. Új ingerek, új emberek és nők sokasága. A jelenlegi társaságot is ott ismertem meg a suliban. A srácokkal azóta egy örökké tartó barátság alakult ki közöttünk. Az első napomon beültettek az osztály legfurább gyereke mellé, kicsit paráztam is tőle, hogy őszinte legyek ő az a srác, aki elveszi az uzsonna pénzedet, ha nem vagy szimpi neki. Ki gondolta volna, hogy az akkori fura gyerek az osztályban lesz a legjobb barátom? A fura srác nem volt más mint, Thomas. Neki elég volt annyit mondani, hogy nem mered és már meg is tette, egyszer tesztelgettem, hogy vannak e határai ezért megmondtam neki, hogy nem mer befotózni a tanárnő szoknyája alá, na hát azon a képen kerestünk 500$ és az is kiderült, hogy Thomasnak nincsenek határai. A csapatot még többen is bővítették köztük, Jeremy a kis puffy feka srác, ő volt a csapatban a helyi hülye, mindig tudott valami vicceset mondani vagy csinálni. Tuti standuposnak született. Ott volt még Burhan akinek az apja olaj ipari mágnás volt, mindig feltűnő dolgokat hordott magán és a szabadszája miatt mindig bajba kerültünk. Közöttünk volt még az Orosz cserediák Dimitri, akitől mindenki félt, mert senkise tudta, hogy mikor fog összerakni gyufákból egy Ak-47-est. Dimitri egy műszaki zseni viszont mellé tuti, hogy nem százas fejben, az ilyen emberekkel jó jóban lenni. És hát nem lehet megfeledkezni Zev könyvmoly barátjáról sem Bri-ről. Mindig is volt valami abban a nőben, ami vonzotta tekintettetemet. Kedves, okos és gyönyörű volt akár órákon át is tudtam volna hallgatni. Nem volt még olyan nő, aki ennyire megfogott volna, de mindig azt hittem, hogy utál engem ezért sose mertem úgy közeledni hozzá meg hát akkor még úgy gondoltam, hogy Zev magának akarja őt, mivel annyira sok időt töltöttek együtt. A középsuli után az egyetem miatt szétszóródtunk a srácokkal, de a kapcsolat megmaradt mivel egy örök barátság alakult ki közöttünk. Az egyetem vége felé már apa is egyre több időt töltött otthon, viszont mi meg egyre kevesebbet. A diploma osztónk után apa egy közös megbeszélésre hívott minket Zevvel azt hittük, hogy gratulálni akar nekünk, hát a maga módján gratulált is. Végülis adott egy Hotelt nekünk Los Santos-ban, de már azt kívánom, hogy bárcsak ne adta volna oda. Hamar a lényegre tört és elmondta, hogy a hotel vezetése mivel is jár, amit nekünk kell intéznünk helyette és nem hozhatunk rá csalódást. Hát gyakran mondják, hogy az alma nem esik messze a fától, de ez nem annyira egyszerű, mint gondolnák sokan. A hotel mögött egy teljes illegális szervezet működése folyik aminek Los Santosi vezetőinek minket jelölt ki, nem tudom, hogy örüljek e vagy sem ennek a lehetőségnek, de majd a jövő kideríti, hogy ez mit is jelent pontosan, egyenlőre ez nekem túl sok és az idegesség kerülget ettől a feladattól, de legalább Zev és a srácok a suliból mellettem lesznek.
Utoljára szerkesztve: