Szabadban lévő E-rp

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sensei

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:120

qh62gjT.png

Szabályzattal kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Sensei «

Ötleted leírása
»Legyünk őszinték, sok játkos vevő rá. Itt nem akarok abba belemenni hogy fúj, minek ez stb... de vevőek rá. Nem arra kell itt gondolni hogy a városházára vagy a rendőrségre bemegy az ember és pajzánul ropogtatja a billentyűzetet meg rántja ki a netkábelt... nem, az tényleg durva. Józan ész határain belül bárhol lehessen.
«

Csatolmányok

» ----- «

Egyéb megjegyzések
» ----- «

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:187
Kriszokos0
PC úgy is rendelkezik róla.
A hardcore VH-s esetekre legyen OOC szabályozás, ahogy Sensei is le írta, azonban alapvetően legyen engedélyezve ez.
Plusz RP a körülöttűnk lévőknek is, PD-nek is. Hiszen ott van a lehetőség, hogy esetleg az adott párra rá hívják a rendőrt például.
Esetleg ha vannak mások a közelünkben, akkor egy gyors OOC beleegyezés mindenkitől, ez loggal úgy is bizonyítható.

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Kriszokos0
Ahogy írtam is, ha valaki a közelben van, attól ooc bele egyezést kell kérni. Tehát admin hívható rá, ha te nemet mondasz és mégis csinálják. Alapvetően RL is van, aki publikusan csinálja és a rendőrei kapják el, nem pedig egy "isten". Emiatt szerintem bőven bele fér az IC-be, ha te bele bukkansz egy ilyen párba véletlen egy sikátorban pl és rájuk hívod a rendőrt. Plusz RP lehetőség csak.

Sanyi

cogito ergo sum
Játékos
Üzenetek:190
Eugene Miller
Legyünk őszinték, sok játkos vevő rá.
Igen? Grat.

Figyu már. IRL hány embert látsz az utcán dugni? Miért nem elég ennek az alapból is teljesen értelmetlen cselekedetnek az, hogy ott lehet, ahol senki nem látja. Ne aggódj, néha napján egy egész admingárda végignézi ezeket a csodálatos sorokat. Képzeld oda, hogy az adminok megláthatnak.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:775
-
Maximum kocsiban, így tudom támogatni. Volt már példa, hogy valakik a tolták a szabadban és a hegyi oroszlán megzavarta a dolgokat. Aztán minden RP nélkül elfutottak arrébb és mintha semmisem történt volna, folytatták. Illetve ahogy fentebb írták, kicsit immerzió romboló lenne, ha minden sarkon dugna valaki.

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Kriszokos0
Igen? Grat.

Figyu már. IRL hány embert látsz az utcán dugni? Miért nem elég ennek az alapból is teljesen értelmetlen cselekedetnek az, hogy ott lehet, ahol senki nem látja. Ne aggódj, néha napján egy egész admingárda végignézi ezeket a csodálatos sorokat. Képzeld oda, hogy az adminok megláthatnak.
Egy utca egész jó és rossz példa is. Fényes nappal? Senki. Miért? Oh büntetik, ezt a szerveren is bőven el lehetne érni.
Éjszaka? Már valószínűbb.
Extrém vágyú emberek mindig is éltek és élni fognak, így szerintem ezt a fajta karakter vezetést nem hiszem, hogy be kellene úgy mond tiltani. IC keretek között ezt bőven lehetne kezelni, amennyiben van hozzá egy megfelelő OOC szabályozás is.
Érthető, hogy ezt valaki nem akarja látni, de erre tökéletes a 911 értesítése, csak ahogy RL is( ha éppen meg találod őket és nem vagy ott kezdetektől fogva).
Amennyiben ott vagy, akkor pedig ooc bele egyezés kell. Ha ez nem történik meg, akkor menjen az aügy.

Sensei

Pletykafészek
Játékos
Igen? Grat.

Igazábol nem mindegy hogy ki mit és hol rp-zik? Kirazu fentebb leírta OOC beleegyezés ha látod. Aztán meg ic rendőrt is hívhatsz rá.

Maximum kocsiban, így tudom támogatni. Volt már példa, hogy valakik a tolták a szabadban és a hegyi oroszlán megzavarta a dolgokat. Aztán minden RP nélkül elfutottak arrébb és mintha semmisem történt volna, folytatták. Illetve ahogy fentebb írták, kicsit immerzió romboló lenne, ha minden sarkon dugna valaki.
Azért az eléggé merész kijelentés hogy minden sarkon, de szinte fogadni mernék hogy ic alig futnál bele egy ilyen párba.

Sanyi

cogito ergo sum
Játékos
Üzenetek:190
Eugene Miller
Igazábol nem mindegy hogy ki mit és hol rp-zik?
Na pontosan ezért nem játszok már a szerveren. Szimplán mert nem vagyok kíváncsi ilyen rp-kre. Mert lehet, hogy nem találkoznék dugás közben senkivel, de a másik oldala ennek, hogy értelmes időtöltést cseréltek le a vágyaitok kielégítéséhez. Holott arra lenne más alternatíva is.

Sensei

Pletykafészek
Játékos
Én valahogy megvagyok azzal az elvvel hogy mindenki rp-zen amit szeretne. A szoros kontroll nem vezet előrébb, inkább megöli az embert. Nektek mibe lesz más ha nem lehet valamit? Megvagytok így is úgy is. Ti nem nyomjátok. Nem fogják rátok eröltetni azt hogy: "Na gyere basszunk mán egyet." Aki nem akarja nem csinálja. Az más ha valaki ezt beleviszi a karakterébe vagy csak szimplán akarja nyomni. Még ha valaki ilyet is rp-zik ugyanúgy résztvehet normál rp-kbe valamint az akár ebböl kialakuló rp szálakba. Mivel igen. Ha lebukik és a rendőr megfogja őket az azért csak egy nyomás rá. Főleg ha kapnak egy "esti fogdát" hogy biztos ne legyen folytatva ott az a szitu még ticket után se. Én rp-be is szeretem vallani az élni és élni hagyni elvet. Nem kötök bele más rp-jébe az enyémbe se kössön senki bele senki sem nagymama... (HÁHÁHÁHÁ)

L

Lucas.

Vendég
Vendég
Túlságosan fogva van az emberek keze, bejött az erp szabály is amiatt kaptam is jailt. (Elötte tiszta ucp-vel rendelkeztem.) Pár ember felháborodott ezzel a témával kapcsolatban majd behozták. Minek? kit zavar az pl valaki azt akar rp-zni, rp szerveren vagyunk, lehet dobálozni "há itt éli ki magát. Felesleges minden ilyen apróságra szabályt hozni ezzel csak elveszik az ember kedvét a szervertől.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:775
-
Túlságosan fogva van az emberek keze, bejött az erp szabály is amiatt kaptam is jailt. (Elötte tiszta ucp-vel rendelkeztem.) Pár ember felháborodott ezzel a témával kapcsolatban majd behozták. Minek? kit zavar az pl valaki azt akar rp-zni, rp szerveren vagyunk, lehet dobálozni "há itt éli ki magát. Felesleges minden ilyen apróságra szabályt hozni ezzel csak elveszik az ember kedvét a szervertől.
Nem a szexrp-vel van a baj, hanem ahogy és ahol akarják csinálni ezek az emberek. Nem egy undorító szexrp-be botlottam én is IC keretek között. Amíg normális keretek között menne az egész, nem is lenne probléma.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó