Jogos Panaszkönyv Major Markov és Maszk 5078 játékosra.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Crawford

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
Üzenetek:72
Darnell Malloy
panaszkonyvj.png

Neved: Zayquon Ransome
Játékos(ok) neve: Major Markov
Panasz oka: NonRP, Powergaming, Élet megvetése, RP hiánya fegyveres szituációban.
Panasz kifejtése:
Az eset a mai nap folyamán történt egy autókereskedésből elkövetett járműlopás kapcsán, amely egy hosszú üldözésbe torkollott. Az üldözés során Hank Braddock-kal, majd később Rafael Herrerával kiegészülve követtük az elkövetőket. A menekülő fél (Major Markov és társa egy Arbiter GT-vel) egy sikátorban beszorította magát, amikor is falnak csapódott az autójával. Ekkor Markov, bár távolabb voltunk, de vizuális kapcsolatban, láthatólag semmilyen RP-t nem mutatott a /minimális/ becsapódásra. Miután Rafael Herrera lesokkolta a futva menekülő, maszkot viselő sofőrt, kiugrottunk az autókból, SMG-re váltva fegyvert tartottunk rá. Markov mit sem törődve a rászegezett fegyverekkel és a karakterének életével, simán felállt, bepattant az Arbiterbe és elhajtott a társával.

Később egy erősítéskéréshez reagáltunk át, ahol komoly lövöldözés alakult ki. Miután a tűzharc elült és a többség eltűnt, maradtunk a helyszínen RP-zni, mivel infót kaptunk arról, hogy egy személy még a környéken, egy bokorban rejtőzhet. Mintegy 25 perc kutatás és drónos vizsgálódás (amit Hank Braddock irányított felülről) után meg is találtuk a bujkáló személyt, akiről kiderült, hogy szintén Major Markov.

Mivel információink szerint fegyvertelen volt, és az első felszólításokra sem reagált, négyen (később már öten) fogtuk körre és közelítettük meg óvatosan a bokrot. Markov itt is teljesen mellőzte a karakterfejlesztést, a félelmet és a kötelező életbe vágó RP-t. Mindenféle kommunikáció, tárgyalás vagy megadás nélkül, azonnal tüzet nyitott ránk a rejtekhelyéről, ezzel a biztos halálba kényszerítve nem csak saját magát, de engem is. Az egész akció és a szituáció alatt semmiféle partneri hozzáállást vagy hajlandóságot nem mutatott az RP-re, ami már sajnos nem az első eset, és így teljesen egyoldalúvá teszi a játékot.

(Szerkesztés / kiegészítés a tettestárshoz): Ami a sofőrt, Maszk 5078-at illeti: az üldözés során végig satufékezte az egységünket, komolyabb baleset nem történt, így önmagában az nem is különösen izgatott, hogy a kisebb csapódásokra nem RP-zett, hiszen az még elnézhető. A valódi probléma az volt vele, hogy amikor kiszálltunk, fegyvert fogtunk rá és kommunikáltunk felé, mit sem törődve velünk és a fegyverekkel a kezünkben, teljesen hidegen hagyta a szituáció. Nem is törődött a környezetével, csak arra várt, hogy hű társa, Major Markov felkeljen, beülhessen mellé, majd hidegvérrel elhajtsanak a fegyverek árnyékából is.

Bizonyíték (kép, log, videó):
[2026.07.26. 22:39:48] *** Zayquon Ransome kinyitja a jármű egyik ajtaját.
[2026.07.26. 22:39:50] Hank Braddock kiabálja: Száljon ki!
[2026.07.26. 22:39:58] ** [CH: 1, FREQ: 9111] Zayquon Ransome (Police Officer III+1): Ransome, fegyvert váltok. Fedezz, Braddock! VIDEÓ

Folytatás;
[2026.07.26. 22:47:04] ** [CH: 1, FREQ: 9111] Zayquon Ransome (Police Officer III+1): Ransome, megyünk Bradockkal, mi közelebb vagyunk.
[2026.07.26. 22:53:15] ** [CH: 1, FREQ: 9111] Zayquon Ransome (Police Officer III+1): Ransome, szálljon fel a sas akkor!
[2026.07.26. 22:54:09] ** [CH: 1, FREQ: 9111] Zayquon Ransome (Police Officer III+1): Ransome, hány főt keresünk a bokrokban egyébként?
[2026.07.26. 22:56:36] ** [CH: 1, FREQ: 9111] Zayquon Ransome (Police Officer III+1): Ransome, Braddock felé. Pozícionáld át magad, biztonságos helyre.
[2026.07.26. 23:03:36] ** [CH: 1, FREQ: 9111] Zayquon Ransome (Police Officer III+1): Ransome, kettő személy közelítse meg a bokrot, közvetlenül Braddock drónjánál.
[2026.07.26. 23:04:02] Azriel Walker mondja (rádióba): Walker, készen a drón közelítésére.
[2026.07.26. 23:04:26] ** [CH: 1, FREQ: 9111] Zayquon Ransome (Police Officer III+1): Ransome, közelítsétek meg, sokkoló, beanbag, éles.
[2026.07.26. 23:04:35] Azriel Walker mondja: Van pajzsod?
[2026.07.26. 23:04:47] Zayquon Ransome mondja: Van.
[2026.07.26. 23:04:54] Zayquon Ransome mondja: Jövök akkor én is.
[2026.07.26. 23:05:23] Azriel Walker mondja: Sokkolóval megyek.
[2026.07.26. 23:05:28] ** [CH: 1, FREQ: 9111] Zayquon Ransome (Police Officer III+1): Ransome, pajzs nálam, Walkerrel közelítjük. VIDEÓ

Megjegyzés: Nem szerettem volna PK-t nyitni, mert eddig igyekeztem mindent simán, korrektül kezelni a szerveren, de ez a fajta hozzáállás (sokkolóból felállás, fegyverre ráindulás, bokorból zergetípusú öngyilkos lövöldözés RP nélkül) már átmegy egy olyan szörnyűségbe, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Utoljára szerkesztve:

Zsomi

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:36
Zsomi
Sziasztok! Itt van az indcidens az én szemszögemből is! Remélem segít a bíráló Admin-Adminoknak! Én is szeretném tisztázni hogy a célünk nem az hogy bárkinek szankciót szerezzünk vagy rosszabbat. Az a célünk hogy meg legyen beszélve itt a PK alatt és lerendezve.
Illetve még amikor ott a sikátorban Pillbox Hill 5-ös bank mögött történt a futás én ott hátúlról tartottam rá az éles lőfegyvert miközben kint a többiek meg az SMG-t

Utoljára szerkesztve:

majorka_official

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:43
Major Stanislav
Sziasztok!

Sajnálom ha bárkit is hátrányos helyzetbe kerítettem valamilyen módon.
Szeretném tisztázni hogy,(igyekszek időrendileg beszámolni)

Az átszállásnál mikor a sikátorba érkeztem nem csapódtam a falnak nálam,legalábbis.
És mikor kaptam a sokkolást bevallom a "/do" hiányzott, sajnos arra nem figyeltem hogy oda is írjak.
Szóval mikor kaptam a sokkolást és script ügyileg felkelt a karakterem, azon nyomban elkezdtem "/me"-be írni.

Másrészt, mivel nem került látókörömbe egynél több ember, így volt esélyem arra hogy elkezdjek futni főleg hogy lehetett volna fedezékem is a fal mögött mikor kifutok.

Mikor oda rohantam az arbiterhez a képernyőn nem láttam egy embert se addig míg el nem fordítottam azt, ekkor már mindegy volt mert beszálltam a kocsiba.

----
A bokor sztori:
Míg ketten közelítettek hozzám (és a mögöttem lévő embert nem láttam már rajtuk kívül) úgy gondoltam a helyzetet felmérve hogy mivel egyik kezében "Shield" van és a mögötte lévő kezében van fegyver, elkezdem lőni a shieldest mivel ő véd így "muszáj" esnie.

Mikor lelőttem a pajzsost elkezdett futni a mögötte lévő ember fedezékbe, mivel megsérült 5 helyen.

Majd látom hogy kapom a lövést mögülem, ekkor észleltem hogy ez nem volt túl pozitív élmény senkinek sem.
(Ezt szerkesztettem.) A videókat visszanéztem most, a fenti embert nem láttam az út mellett, így végképp megadtam volna magam, mégegyszer bocsánat.

Igyekeztem minden tőlem telhetőt leírni amit tudtam az én szemszögemből.

És mégegyszer sajnálom hogy kialakítottam egy ilyen szituációt, nem volt ínyemre.
- Major Markov

Utoljára szerkesztve:

majorka_official

Lelkes Forumozó
Játékos
Major Stanislav
Sziasztok!

Sajnálom ha bárkit is hátrányos helyzetbe kerítettem valamilyen módon.
Szeretném tisztázni hogy,(igyekszek időrendileg beszámolni)

Az átszállásnál mikor a sikátorba érkeztem nem csapódtam a falnak nálam,legalábbis.
És mikor kaptam a sokkolást bevallom a "/do" hiányzott, sajnos arra nem figyeltem hogy oda is írjak.
Szóval mikor kaptam a sokkolást és script ügyileg felkelt a karakterem, azon nyomban elkezdtem "/me"-be írni.

Másrészt, mivel nem került látókörömbe egynél több ember, így volt esélyem arra hogy elkezdjek futni főleg hogy lehetett volna fedezékem is a fal mögött mikor kifutok.

Mikor oda rohantam az arbiterhez a képernyőn nem láttam egy embert se addig míg el nem fordítottam azt, ekkor már mindegy volt mert beszálltam a kocsiba.

----
A bokor sztori:
Míg ketten közelítettek hozzám (és a mögöttem lévő embert nem láttam már rajtuk kívül) úgy gondoltam a helyzetet felmérve hogy mivel egyik kezében "Shield" van és a mögötte lévő kezében van fegyver, elkezdem lőni a shieldest mivel ő véd így "muszáj" esnie.

Mikor lelőttem a pajzsost elkezdett futni a mögötte lévő ember fedezékbe, mivel megsérült 5 helyen.

Majd látom hogy kapom a lövést mögülem, ekkor észleltem hogy ez nem volt túl pozitív élmény senkinek sem.

Igyekeztem minden tőlem telhetőt leírni amit tudtam az én szemszögemből.

És mégegyszer sajnálom hogy kialakítottam egy ilyen szituációt, nem volt ínyemre.
- Major Markov
Kép a sikátoros RP-ről:

Mellékletek

• IMG_6855.jpeg
    IMG_6855.jpeg
    59 KB · Megtekintések: 41

𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:142
-
Jó Reggelt én lennék a rejtélyes Maszk 5078 személy 😀

Ez a szituáció több részletről is vérzik szinkron által való pitelésektől a darálás, derby ig.. de erre nem térek ki..

Nos, nem tartom felém irányuló vád alapokat ugyanis ennél a helyzetnél is fel ismerhető a szinkron egyik fajtája mint például videóban szerepelt Aibiter állapota 🙂 nálam teljes mértékben megfelelő állapotban volt ((szélvédő megvolt..))
Illetve a gépjármű rendelkezet sötétített ablakok/szélvédővel más nézetve szólt a járműben a Musica..
Másrészt szervezethez hűen ((FK)) Mérlegeltem a szituációt az iránt hogy a társam menthető vagy nem.. egy illegalis szervezet nem fogja cserben hagyni a társát lehet arról szó hogy sima tag vagy esetleg szervezetnek a feje.. videóval én sajnálatos módon nem tudok szolgálni mivel a bankos szituáció-nál 1-2 percre lefagyot a monitor + game ezáltal a video rögzitőm bezárodásra került..

Ha hibát vétettem akkor sajnálom, próbáltam a saját szemszögből mérlegelni a rp szituációt, ahol mindent mentettem hogy helyesen cselekedjek..

Várni fogom az admin döntését illetve válaszát erre a posztra további megjegyzésem nincs

Utoljára szerkesztve:

Henzó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:361
-
Küldjétek el a logotokat a rablás kezdetétől egészen az RP befejezéséig légyszíves @majorka_official @𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 illetve minden bizonyítékot amivel alátudjátok támasztani a szinkron problémákat, máskülönben a rendelkezésre álló videók lesznek a mérvadóak.

𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂

Fórum Betyár
Játékos
-
Küldjétek el a logotokat a rablás kezdetétől egészen az RP befejezéséig légyszíves @majorka_official @𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 illetve minden bizonyítékot amivel alátudjátok támasztani a szinkron problémákat, máskülönben a rendelkezésre álló videók lesznek a mérvadóak.
Mint említettem "videóval én sajnálatos módon nem tudok szolgálni mivel a bankos szituáció-nál 1-2 percre lefagyot a monitor + game ezáltal a video rögzitőm bezárodásra került.." hogy nálam nincs videó/kép lehetőség. És mivel menekitőként voltam jelen legtöbbször csak voice-t hallgattam..

Henzó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:361
-
De logfájlod az van gondolom amiből eltudod küldeni azt a részletet, ami a rablás kezdetétől az RP végéig tart.

majorka_official

Lelkes Forumozó
Játékos
Major Stanislav
Amint géphez jutok küldöm, szinkronról nekem sincs videóm sajnos csak magáról az RP-ről, logot fogom küldeni.

Crawford

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
Darnell Malloy
Csao!
Köszönöm mindkét fél válaszát. Szeretnék reagálni a leírtakra, mert itt most nem holmi apró szinkronhibákról (szokásosan) vagy félreértésekről van szó, hanem egy rögvalóságról, amit a bizonyítékok és a logok is alátámasztanak.
Kép a sikátoros RP-ről:
Lehet itt mentegetőzni a /do hiányával meg a szinkronra fogni a dolgokat, de a tényeken ez nem változtat. A videón és a TE saját képeden is tisztán látszik, hogy Hank Braddock kétszer is ordítozott a fal túloldaláról, teljesen egyértelművé téve a jelenlétünket és a felszólítást. Az, hogy a bokorból hirtelen, mindenféle előzetes kommunikáció vagy félelem-RP nélkül (tiszta PG-vel) egyből ránk rántod a fegyvert egy pajzsos/tűzharcos szituációban, miközben négyen-öten fogunk körbe, nos... ez nem a helyzet felmérése, hanem a karakter halálba küldése, mert semmibe veszed a szituáció súlyát. Az pedig, hogy „hát nem láttam a fenti embert, úgyhogy megadtam volna magam”, utólag szép mondat, de a tett pillanatában nem ez történt.
Nos, nem tartom felém irányuló vád alapokat ugyanis ennél a helyzetnél is fel ismerhető a szinkron egyik fajtája mint például videóban szerepelt Aibiter állapota 🙂 nálam teljes mértékben megfelelő állapotban volt ((szélvédő megvolt..))
Illetve a gépjármű rendelkezet sötétített ablakok/szélvédővel más nézetve szólt a járműben a Musica..
Másrészt szervezethez hűen ((FK)) Mérlegeltem a szituációt az iránt hogy a társam menthető vagy nem.. egy illegalis szervezet nem fogja cserben hagyni a társát lehet arról szó hogy sima tag vagy esetleg szervezetnek a feje.. videóval én sajnálatos módon nem tudok szolgálni mivel a bankos szituáció-nál 1-2 percre lefagyot a monitor + game ezáltal a video rögzitőm bezárodásra került..
Itt aztán végképp komoly a kontraszt. Az, hogy szólt a zene meg sötétített ablak volt, nem mentesít alóla, hogy miközben rád van fogva a fegyver, teljesen hidegvérrel kivárod, amíg a társad beszáll, és leléptek ahelyett, hogy egy morzsányi RP-t is bemutatnátok. Az illegális szervezetekre való hivatkozás ("nem hagyjuk cserben a társat") pedig nem egyenlő azzal, hogy az ember teljesen elfelejti a fegyverek jelenlétét és a kötelező félelem-RP-t. Szinkronra hivatkozva pedig, ha szokásodhoz hűen satufékezgetsz előttünk, majd meg is állsz, amikor tartunk egy hatvanas tempót, sajnos, vagy nem sajnos, igen csak be fog robbanni a sötétített szélvédőd és oldalsó ablaküveged. - > VIDEÓ

Lehet itt próbálkozni a mentéssel és a magyarázkodással, de jól ismerjük egymást. A valóság az, hogy titeket, oroszokat lehetetlen normálisan, emberi módon letartóztatni vagy leRP-zni, mert a pitiáner rablásoktól kezdve minden egyes akció kimenetlenül ugyanabba torkollik: lövöldözés, darálás, halálba rohanás. Kivétel nélkül mindig meghaltok benne jó páran, mert még a karaktereiteket sem féltitek. Ha be lenne szállítva bárki is tőletek, a legtöbbnek a füle botja sem mozdulna, ha a karakterét érintené a dolog.

Mi próbálunk normálisan, korrektül hozzáállni a szerverhez, de ha ez egyoldalú, és minden egyes alkalommal ez a komolytalan dara megy, akkor kénytelenek vagyunk a szabályzat keretein belül kérni az elbírálást, mint én most, mert ez mostmár durván átlendült, sajnálatosan.

majorka_official

Lelkes Forumozó
Játékos
Major Stanislav
Vávávárj, Braddock nem nekem ordibálta hogy "Száljon ki!" Hanem "Maszk 5078"nak, én egy felszólítást nem kaptam mielőtt lesokkolt volna a személy.
Szóval részemről én nem mentegetőzök, az igazamat mondom, pk alatt nem fogok hazudni.

majorka_official

Lelkes Forumozó
Játékos
Major Stanislav
Hozzáteszem a bokor sztorihoz:
Nem gondolom úgy hogy ehhez kellett volna bármi olyan RP ami alátámasztja hogy egy orosz maffia tag nem hagyja magát elkapatni, LÁTÓKÖRÖN belül 3 rendőrrel.

Mivel a fegyver elővételre nem kell RP mivel látható cselekvés, és a pajzsosnak a kezében nem volt fegyver, csak az egyiknek aki mögötte volt így abban a látókörben nem nevezném pg-nek a szituációt. Az hogy mögöttem volt egy ember akit a karakterem se lát a korlátozott látókörben az nem az én problémám hanem a fizikának a problémája.

Hozzáteszem hogy nem volt tervünkben embert ölni ezzel a rablással, hanem kizárólag kerékre lőni ha nagy a baj.

Crawford

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
Darnell Malloy
Mivel a fegyver elővételre nem kell RP mivel látható cselekvés, és a pajzsosnak a kezében nem volt fegyver, csak az egyiknek aki mögötte volt így abban a látókörben nem nevezném pg-nek a szituációt. Az hogy mögöttem volt egy ember akit a karakterem se lát a korlátozott látókörben az nem az én problémám hanem a fizikának a problémája.
taksz.gif
Itt jön ki pontosan az, amit fentebb is említettem. Most arra hivatkozol, hogy egy orosz maffia tag nem hagyja magát elkapatni látókörön belül három rendőrrel, meg hogy nem kell fegyverelővételre RP (ami igaz is, mert látható cselekvés), de elfelejted a lényeget: a karaktered félelmét, az élet megvetését és a tiszta Powergaminget. Huszonöt percig kerestünk drónnal, autóval, gyalogosan, zseblámpákkal és spotlightokkal egy bokorban, körbe lettél fogva, teljesen reménytelen volt a helyzet. Ehelyett ti semmi másra nem törekedtek, csak a vak darálásra: nulla kommunikáció, nulla megadás, azonnali tüzelés a rejtekhelyről a biztos halálba. Az, hogy a "fizika" meg a "látókör" mögött keresed a hibát (hogy hát te nem láttad a mögötted lévő rendőrt), éppen azt bizonyítja, hogy kizárólag a scriptre meg a darára játszol ahelyett, hogy hagynád kibontakozni az RP-t.

Az a szöveg, hogy nem kaptál felszólítást, mert Braddock nem neked, hanem a sofőrnek ordibált”, elég gyenge lábakon áll. Amikor több fegyveres egység vonul ki, és a kollégák a közvetlen környezetetekben hangosan utasításokat adnak, miközben az autóból kiugorva rátok szegezzük a fegyvereket, pontosan tudtátok, mi a szituáció. A sokkolás pedig azért csattant el, mert ahelyett, hogy megálltál volna, futni kezdtél. Nem fognunk kell a kezed, amíg eldöntöd, hogy megállsz-e a rendőri utasításra.

Hozzáteszem hogy nem volt tervünkben embert ölni ezzel a rablással, hanem kizárólag kerékre lőni ha nagy a baj.
Ez pedig a legszebb az egészben. Nem volt tervben emberölés, mégis minden egyes ilyen balhéból az a vége, hogy végigdaráltok mindent és mindenkit, aki az utatokba kerül, a karakterek életét pedig egyetlen pillanat alatt eldobjátok egy értelmetlen lövöldözésért, lásd; ATM, bolt, autókereskedés rablások az elmúlt napokban. Harmony incidens, 10 halott fő összesen, alagutas jelenet Paleto területén, 5 halott, stb-stb.

Részemről leírtam mindent, amit fontosnak találtam, nem kívánok többet hozzászólni a panaszkönyvhöz.

Zsomi

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:36
Zsomi
Melléklet megtekintése
Itt jön ki pontosan az, amit fentebb is említettem. Most arra hivatkozol, hogy egy orosz maffia tag nem hagyja magát elkapatni látókörön belül három rendőrrel, meg hogy nem kell fegyverelővételre RP (ami igaz is, mert látható cselekvés), de elfelejted a lényeget: a karaktered félelmét, az élet megvetését és a tiszta Powergaminget. Huszonöt percig kerestünk drónnal, autóval, gyalogosan, zseblámpákkal és spotlightokkal egy bokorban, körbe lettél fogva, teljesen reménytelen volt a helyzet. Ehelyett ti semmi másra nem törekedtek, csak a vak darálásra: nulla kommunikáció, nulla megadás, azonnali tüzelés a rejtekhelyről a biztos halálba. Az, hogy a "fizika" meg a "látókör" mögött keresed a hibát (hogy hát te nem láttad a mögötted lévő rendőrt), éppen azt bizonyítja, hogy kizárólag a scriptre meg a darára játszol ahelyett, hogy hagynád kibontakozni az RP-t.

Az a szöveg, hogy nem kaptál felszólítást, mert Braddock nem neked, hanem a sofőrnek ordibált”, elég gyenge lábakon áll. Amikor több fegyveres egység vonul ki, és a kollégák a közvetlen környezetetekben hangosan utasításokat adnak, miközben az autóból kiugorva rátok szegezzük a fegyvereket, pontosan tudtátok, mi a szituáció. A sokkolás pedig azért csattant el, mert ahelyett, hogy megálltál volna, futni kezdtél. Nem fognunk kell a kezed, amíg eldöntöd, hogy megállsz-e a rendőri utasításra.

Ez pedig a legszebb az egészben. Nem volt tervben emberölés, mégis minden egyes ilyen balhéból az a vége, hogy végigdaráltok mindent és mindenkit, aki az utatokba kerül, a karakterek életét pedig egyetlen pillanat alatt eldobjátok egy értelmetlen lövöldözésért, lásd; ATM, bolt, autókereskedés rablások az elmúlt napokban. Harmony incidens, 10 halott fő összesen, alagutas jelenet Paleto területén, 5 halott, stb-stb.

Részemről leírtam mindent, amit fontosnak találtam, nem kívánok többet hozzászólni a panaszkönyvhöz.
Szeretném még én hozzátenni azt hogy amikor Pillboxnál a sikátorban történt az esett, le lettél sokkolva, földre is esett a karaktered és én erre írtam a /do hogy kisebb ideig hat a sokkoló így hagyva neked esélyt az elmeneküléshez józan ész elvét használva. Majd sokkolás után elővettem az éles lőfegyvert és rád tartottam, mikor elkezdtem volna írni a következő sort te leírtad amit szerettél volna és nem megvárva azt amit én írok elfutottál miközben a másik oldalról is fegyver volt rádtartva. Nem beszélve arról hogy a clippen is látható az hogy az Arbiter sofőrjére is kettő SMG van tartva. Ő is várt tovább majd beszált a karaktered és elhajtottatok.

𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂

Fórum Betyár
Játékos
-
Csao!
Köszönöm mindkét fél válaszát. Szeretnék reagálni a leírtakra, mert itt most nem holmi apró szinkronhibákról (szokásosan) vagy félreértésekről van szó, hanem egy rögvalóságról, amit a bizonyítékok és a logok is alátámasztanak.

Lehet itt mentegetőzni a /do hiányával meg a szinkronra fogni a dolgokat, de a tényeken ez nem változtat. A videón és a TE saját képeden is tisztán látszik, hogy Hank Braddock kétszer is ordítozott a fal túloldaláról, teljesen egyértelművé téve a jelenlétünket és a felszólítást. Az, hogy a bokorból hirtelen, mindenféle előzetes kommunikáció vagy félelem-RP nélkül (tiszta PG-vel) egyből ránk rántod a fegyvert egy pajzsos/tűzharcos szituációban, miközben négyen-öten fogunk körbe, nos... ez nem a helyzet felmérése, hanem a karakter halálba küldése, mert semmibe veszed a szituáció súlyát. Az pedig, hogy „hát nem láttam a fenti embert, úgyhogy megadtam volna magam”, utólag szép mondat, de a tett pillanatában nem ez történt.

Itt aztán végképp komoly a kontraszt. Az, hogy szólt a zene meg sötétített ablak volt, nem mentesít alóla, hogy miközben rád van fogva a fegyver, teljesen hidegvérrel kivárod, amíg a társad beszáll, és leléptek ahelyett, hogy egy morzsányi RP-t is bemutatnátok. Az illegális szervezetekre való hivatkozás ("nem hagyjuk cserben a társat") pedig nem egyenlő azzal, hogy az ember teljesen elfelejti a fegyverek jelenlétét és a kötelező félelem-RP-t. Szinkronra hivatkozva pedig, ha szokásodhoz hűen satufékezgetsz előttünk, majd meg is állsz, amikor tartunk egy hatvanas tempót, sajnos, vagy nem sajnos, igen csak be fog robbanni a sötétített szélvédőd és oldalsó ablaküveged. - > VIDEÓ

Lehet itt próbálkozni a mentéssel és a magyarázkodással, de jól ismerjük egymást. A valóság az, hogy titeket, oroszokat lehetetlen normálisan, emberi módon letartóztatni vagy leRP-zni, mert a pitiáner rablásoktól kezdve minden egyes akció kimenetlenül ugyanabba torkollik: lövöldözés, darálás, halálba rohanás. Kivétel nélkül mindig meghaltok benne jó páran, mert még a karaktereiteket sem féltitek. Ha be lenne szállítva bárki is tőletek, a legtöbbnek a füle botja sem mozdulna, ha a karakterét érintené a dolog.

Mi próbálunk normálisan, korrektül hozzáállni a szerverhez, de ha ez egyoldalú, és minden egyes alkalommal ez a komolytalan dara megy, akkor kénytelenek vagyunk a szabályzat keretein belül kérni az elbírálást, mint én most, mert ez mostmár durván átlendült, sajnálatosan.
Ezért is fejeztem be a mondatot ahogy. "Ha hibáztam akkor sajnálom" de csak azok tudnak hibázni akik játszanak és aktívak.. lővés meg általában nem a föcél ahogy alakul a helyzet. Persze néhány tagnak el szakad a cérna mikor pl kiszál a kocsiból és a pd-s azon nyomban elütik. Ami tény napokban tényleg előtérbe kerültek a fegyverek ((Csak általában ha kocsiban ülnek négyen, egyik lő, azzal bele rángatja a másik hármat is)).

majorka_official

Lelkes Forumozó
Játékos
Major Stanislav
Szeretném még én hozzátenni azt hogy amikor Pillboxnál a sikátorban történt az esett, le lettél sokkolva, földre is esett a karaktered és én erre írtam a /do hogy kisebb ideig hat a sokkoló így hagyva neked esélyt az elmeneküléshez józan ész elvét használva. Majd sokkolás után elővettem az éles lőfegyvert és rád tartottam, mikor elkezdtem volna írni a következő sort te leírtad amit szerettél volna és nem megvárva azt amit én írok elfutottál miközben a másik oldalról is fegyver volt rádtartva. Nem beszélve arról hogy a clippen is látható az hogy az Arbiter sofőrjére is kettő SMG van tartva. Ő is várt tovább majd beszált a karaktered és elhajtottatok.
Rengetegszer volt olyan mikor elestem motorral üldözés közben, egy nem nagy sebességnél, egy lépcsőn.
Mire leírtam volna a "/do"-m már körbeálltak és tartották rám 10 helyről a fegyvereket, ezért gondoltam hogy ez nem ütközik semmilyen szabályzatba és mehetek tovább.
De nyilván, nem volt túl szép tőlem se hogy nem vártalak meg.
Ezért vállalom a tetteimet, és legközelebb igyekszek erre odafigyelni, eddig nem hibáztam ilyen mocskos nagyot most viszont igen és nagyon röstellem magam emiatt.

Tárgytól eltérve: Henzónak elküldtem a logot, mivel ide nem tudom feltölteni, valamiért nem engedi.
Részemről ennyi, nem kívánok többet hozzáfűzni a témához.❤️

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó