Neved: Wiliam Callahan Adminisztrátor(ok) neve: Hector Panasz oka: Nem releváns admin jail. Panasz kifejtése: Gondolva egyet, felvettem a takarító munkát, a kis takarító autóval elkezdtem fel alá járkálni, de munkán kívül elkezdtem PD körüli tereket takarítgatni egy jó komámmal együtt. Minél reálisabban jártuk be az íveket a helyszíneken, szegélyeknél, lassan, ahogy azt kell, gondolva, milyen jópofa lesz így interakcióba lépni emberekkel, kicsit élettel telibbnek mutatni a helyszíneket, stb, ahogy a munka is írja, a munka végzés alatt végig szerepjátékot kell fenntartani, amit igazából ki is merítettünk.. Ahol átjártuk a terepet, ott placedot hagytunk, néhányan vevők is voltak erre, sőt, még a frakció autókat is odébb pakolták, hogy rendesen ki tudjuk suvickolni a garázst nekik. (FD) Nyilván nem a legtextesebb tevékenység, viszont távolról is látszó,kis immerzív környezetet elősegítő tevékenységnek tartottam.Ezen tevékenységek után, miután megtisztítottuk a várost szépen, kitettünk egy képet is Médiába, hogy reprezentáljuk, hogy történt valami. Na most erre kaptunk 120 perc jailt FUN címszóval, ami maximum abból állja meg részemről a helyét, hogy jól éreztük magunkat eddig a nagy csalódásig. A járművet rendeltetés szerűen használtuk, figyelembe véve a fizikáját. A takarító szerephez hűen kezeltük a dolgokat. Egyetlen dolog árnyalhatná igazán, még pedig hogy alapvetően illegális frakció tagjai a karaktereink. Na most a fő érv ahogy észrevettem az volt, hogy a garázsba is ott hagytuk a placedot a srácoknak, így mi, mint illegális frakció tagjai nem mehetünk be csak úgy a rendőrségre. Amikor a garázshoz hajtottunk, konkrétan egy járőr is figyelt minket tudtunkkal, és végig ha hallottuk,hogy van valaki a környéken, egy rövid dudával azért jeleztük, hogy van itt valaki. A parkoló külső része után nyilván ott is (és bent a konferencia résznél is) végig takarítottunk mindent. Na most a rendőrségnél nem tudom a garázst hova tenni, lehet, hogy valami script beli probléma van, hogy mindig nyitva van az az ajtó, nem tudom, viszont ezer lehetőség lett volna kapcsolatba lépni velünk azoknak, akik csak elmentek úgymond mellettünk, amire készültünk is. Nyilván benne volt ,hogy a garázsba valaki majd felkérdez minket, és mi szépen elmagyarázzuk miért jöttünk. Szerintem ez egy jópofa gesztus lett volna, mintsem funolás. A szerep hűség részeként úgy érzem, nem véletlen vannak ezek a munkák is könnyen hozzáférhetően, és a város szívébe... Ami pedig ha szigorúan nézzük a karaktereinknek a kontaktok jól jönnek, ha pedig takarítóként egy kis közösségi munka keretein belül lepacsizik valakivel, szabadabb nyelvezetben válthat szót, s építkezhet a személy ebből. És mint tilosban járni szerető személy, mindig jobban fogékony egy kis szabály szegésre és nem irreálisan be lett járva a rendőrség.. (mert akinek az egzisztenciája már megvan, sokkal nyugodtabban bíbelődik el értelmetlennek tűnő dolgokkal..) Bizonyíték (kép, log, videó):https://pastebin.com/dyiGMMzY Megjegyzés: Nem lesz egy így továbbra se jó irány ,ha abba motivált a játékos, hogy ne teremtsen interakció lehetőségeket...
Itt nem azzal van a gond, hogy van előRP-tek és több helyen is takarítotok, hanem leginkább azzal amit a mellékelt kép ábrázol. Ott használjátok a munkajárművet elsősorban ahova a script meg lett írva rá. Ha pedig szeretnétek ettől elrugaszkodni akkor vázoljátok egy adminnak a helyzetet és ha belefér az elképzelés, akkor megoldható elég sok minden.
Elhiszem, hogy fáj az, hogy többszöri alkalommal se kaptatok felvételt az LSPD köreibe, de azért van egy határ.