Major Stanislav, Sergey Stanislav - Resean Millsap

majorka_official

Haladó
Játékos
Üzenetek:24
Major Stanislav
panaszkonyvj.png

Neved: Major Stanislav
Játékos(ok) neve: Resean Millsap
Panasz oka: DriveBy, irreális elgázolás.
Panasz kifejtése: Feltehetőleg nagyobb sebességgel mint 100 elcsapta Sergey Stanislavot, Resean Millsap.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Úgy gondolom hogy nem teljesen megengedett több mint 100 kilóméter/órával elütni egy embert,az én értelmezésem szerint a szabályzat tiltja. Mivel ennél a sebességnél érezhető volt az hogy megölni akarták vele. Több esélye is volt, kikerülni az egészet, főleg hogy a leállósávban álltunk. Visszafordulni, nyél gázzal tovább menni stb. Az elütés pillanatában is lőtt a kormány mögül. Tehát mégsem volt annyira veszélyeztetett a karaktere mint ahogy a szabályzatban ez meg van említve.

Erkan

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:116
Resean Millsap | Deasia Preacher
Szia! nem értem a kiakadásodnak a lényegét már azzal MG-t követtél el, hogy jöttél mögöttünk fegyvert vettünk elő és rögtön írtad is IC chatre, hogy "OH"... 120-al neki csapodsz a szalagkorlátnak és nem RP-ztetek, úgy reagáltad le az egészet mintha semmi nem történt volna. fegyvert rántottál, ránk lőttél és szerinted hagyni fogom, hogy lőjj ránk? az, hogy én úgy döntöttem elfoglak ütni teljes mértékben IC ügy, arról nem beszélve, hogy még az elütést sem RP-zted csak ki voltál ránk akadva.
Vissza mentünk hozzátok TÖBB taggal is, hogy kipakoljunk ami meg is történt, erre ezzel fogadtál a legelején.

MainThrd/ Maszk 6558: (( várjatok meg ))
[ 5847547] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( állj ))
[ 5851515] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( nem véletlen állunk itt ))
[ 5854656] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Azael Pierce [Cuff] mondja: Na kinek lövöd szét a fejét nigga?
[ 5860359] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( és nem véletlen jelöllek titeket barátnak ))
[ 5869390] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Resean Millsap: (( nincsen állj, RP-zz ))
[ 5874890] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Resean Millsap mondja: Nigga szálljatok ki!
[ 5877453] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( miért kell nekem jönni 100-150 km/h val minősitett karakter létetekre? ))
[ 5885359] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Drayton Rashawn mondja: Szálljatok ki kurvák.
[ 5889531] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( elcsapni mint a szart ))
[ 5891843] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Azael Pierce: (( hát lehet mert lőttök ránk xd ))
[ 5894140] [b3751_GTAProce] MainThrd/ *** Vörösek a szemei az elszívott füves cigitől. [Drayton Rashawn]
[ 5894140] [b3751_GTAProce] MainThrd/ *** Vörösek a szemei az elszívott füves cigitől. [Resean Millsap]
[ 5898281] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Resean Millsap mondja: Szálljatok ki bazdmeg.
[ 5901281] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( az szép na oké ))
[ 5903703] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Tasha Qhedon: (( IC ügy ))

A szerveren kötelező életben maradni akarást RP-zni. Tilos ok nélkül szándékosan elütni valakit és / vagy többször átmenni a játékoson azzal a céllal, hogy meghaljon. Nem minősül DB-nek, ha bárki lövéseket ad le járműből.

Utoljára szerkesztve:

majorka_official

Haladó
Játékos
Major Stanislav
Az OOC chatben lévő megnyilvánulásokat nem én írtam, közöm nincs hozzá.
-Azonban ha nem is minősül DB-nek, de irreálisan ütöttetek el egy embert olyan tempóval ami halálos, elvégre egy RP szerveren vagyunk, illene úgy gondolkodni ahogy a valóságban is illik, hozzáteszem hogy ti sem feltétlen álltatok meg RPzni a gázolás után, sőt még a kocsinak is neki mentetek.

Utoljára szerkesztve:

Erkan

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:116
Resean Millsap | Deasia Preacher
Nem kifejezetten értem az "irreális elütés" dolgot. Halálos tempóval lett elütve, lőttétek a kocsit, ezáltal meg akartatok minket ölni. Kvitt a szituáció, lövés=halálos, tempó=halálos. Ha a valóságot hozod fel, gyanítom nem fogok elhaladni mellette, hogy még utánam is tudjon lőni, még véltelenül sem.

boldogdani11

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:103
Szia! nem értem a kiakadásodnak a lényegét már azzal MG-t követtél el, hogy jöttél mögöttünk fegyvert vettünk elő és rögtön írtad is IC chatre, hogy "OH"... 120-al neki csapodsz a szalagkorlátnak és nem RP-ztetek, úgy reagáltad le az egészet mintha semmi nem történt volna. fegyvert rántottál, ránk lőttél és szerinted hagyni fogom, hogy lőjj ránk? az, hogy én úgy döntöttem elfoglak ütni teljes mértékben IC ügy, arról nem beszélve, hogy még az elütést sem RP-zted csak ki voltál ránk akadva.
Vissza mentünk hozzátok TÖBB taggal is, hogy kipakoljunk ami meg is történt, erre ezzel fogadtál a legelején.

MainThrd/ Maszk 6558: (( várjatok meg ))
[ 5847547] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( állj ))
[ 5851515] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( nem véletlen állunk itt ))
[ 5854656] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Azael Pierce [Cuff] mondja: Na kinek lövöd szét a fejét nigga?
[ 5860359] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( és nem véletlen jelöllek titeket barátnak ))
[ 5869390] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Resean Millsap: (( nincsen állj, RP-zz ))
[ 5874890] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Resean Millsap mondja: Nigga szálljatok ki!
[ 5877453] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( miért kell nekem jönni 100-150 km/h val minősitett karakter létetekre? ))
[ 5885359] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Drayton Rashawn mondja: Szálljatok ki kurvák.
[ 5889531] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( elcsapni mint a szart ))
[ 5891843] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Azael Pierce: (( hát lehet mert lőttök ránk xd ))
[ 5894140] [b3751_GTAProce] MainThrd/ *** Vörösek a szemei az elszívott füves cigitől. [Drayton Rashawn]
[ 5894140] [b3751_GTAProce] MainThrd/ *** Vörösek a szemei az elszívott füves cigitől. [Resean Millsap]
[ 5898281] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Resean Millsap mondja: Szálljatok ki bazdmeg.
[ 5901281] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Maszk 6558: (( az szép na oké ))
[ 5903703] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Tasha Qhedon: (( IC ügy ))

A szerveren kötelező életben maradni akarást RP-zni. Tilos ok nélkül szándékosan elütni valakit és / vagy többször átmenni a játékoson azzal a céllal, hogy meghaljon. Nem minősül DB-nek, ha bárki lövéseket ad le járműből.
Volt RP, miután elütöttél is, és még utána is. Másik dolog az, hogy azért irtam OOC chaten, mivel előtte én megszerettem volna beszélni veletek ezt az elgázolásos dolgot OOC, hogy akkor hogy is van ez, és ezért sem mentünk el a helyszínről mert próbáltam veletek felvenni a kapcsolatot. Erre ti oda jöttetek csomóan, amivel nincs is semmi gond, csak mivel nekem eléggé kétesnek tűnt a szituáció, ezért álltunk meg, és próbáltam volna megbeszélni. Másképp nyilván nem álltunk volna az autópályán és kockáztattuk volna meg hogy vissza vissza jöjjenek akkora túlerővel. Az ütközésre annyit hogy a kerek kilövés miatt csapódott kissé neki a jármű bal oldala a falnak, olyan 80-100 km/h sebességel, viszont nem gondolom hogy az hogy az autó oldala normál sebességnél egy defekt miatt neki csapódik a falnak, okot ad arra hogy én ott akkor egyből rp sorokat kezdjek el írni és várjam meg míg ti ketten minket addig kidaráltok. És tegyük hozzá hogy a lövöldözés már jóval a falnak "ütközés" előtt elkezdődött.

majorka_official

Haladó
Játékos
Major Stanislav
Nem kifejezetten értem az "irreális elütés" dolgot. Halálos tempóval lett elütve, lőttétek a kocsit, ezáltal meg akartatok minket ölni. Kvitt a szituáció, lövés=halálos, tempó=halálos. Ha a valóságot hozod fel, gyanítom nem fogok elhaladni mellette, hogy még utánam is tudjon lőni, még véltelenül sem.
Ic ügy hogy mire írtam, imádom hogy ilyenkor mindent sikerül kiforgatni.
De tessék itt a válasz: Arra írtam hogy ketten vagytok a kocsiba, ( ez miért lenne MG?) mikor levolt húzva az ablak is természetesen. Megint csak hozzáteszem hogy ketten nem lettünk volna elegen kettő emberre. Ezért le is engedtem a fegyvert ahogy látszik.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó