Jogos Downtown Vinewood-i vegyes bolt. Major Stanislav, - Ismeretlen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Bean

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Rick Ortega
panaszkonyvj.png

Neved: Rick Ortega
Játékos(ok) neve: Major Stanislav, - Ismeretlen
Panasz oka: Rp elhanyagolás, hanyag Rp
Panasz kifejtése: A mai napon Major Stanislav 12 óra 40-50 környékén a Downtown Vinewood-i vegyes boltot szerette volna kirabolni. Én a környéken írtam az IC dolgokat az MDC-be és hallotam egy motort hogy éppen oda érkezik töllem két háznyira gondoltam megnézem. Az ALPR jelezte hogy a motor tulajdonosa ismeretlen igy felszólitottam hogy állítsa le a motort és a többi. Ő nem tett eleget ennek, tovább is ment, majd Legion-nál mivel kicsi volt a sebessége amivel ment igy arra a döntésre jutottam hogy meg lököm kocsival, egy olyan 20 és 40-es tempo volt nálam. Major Stanislav arra hogy elesett semmit nem RP-zet, a sokkolra se, az utasitásnak sem tett eleget. Majd mikor érkezett a felmentés számára és kaptam fejebe akkor már rögtön írta is a /me idézem: ***Maszk1707 felkel a földről.
Azt nem tudom hogy utána RPz-te az esést.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Ha szükséges akkor hosszabb videót is tudok mutatni.

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:758
Leighton Dowler
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok!

A PK-t én fogom kezelni, várom a másik fél válaszát 24 órán belül.

@Bean Fel foglak keresni a hosszabb videóért.

Köszönöm mindkét félnek!

majorka_official

Haladó
Játékos
Üzenetek:20
Liza Petrova
Szia, mint a videón is látszik, szinkronhiba miatt történt az elütés.
-Te ennek ellenére,rögtön sokkolóval kiszálltál esélyt sem hagyva.
Miután meghaltál nem rögtön a motorra pattantam hanem habár nem túl sokat de le-RPztem az ütközést.

Bean

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Rick Ortega
Lehet hogy nálam Sync volt, de nálad attól végbe ment a két jármű érintkezése. Ezért is estél el, neked ezt RPzni kellet volna mivel a földre estél, igy a karaktered sérülést szenvedett.
A sokkolót pedig te is láthatod hogy akkor vetettem be mikor te már a motorra ültél volna fel. Igy meg volt a lehetőséged Rpzni.

majorka_official

Haladó
Játékos
Üzenetek:20
Liza Petrova
A sokkolót már azelőtt elővetted mikor még a motorra sem történt meg az animáció.
Nem gondoltam hogy szándékos volt az ütközés, azért mert menekülök kicsit erős elütni egy motorost.
Ezért gondoltam hogy valószínűleg szinkron volt, ezért is kezdtem el visszaülni a motorra.
-Nekem a kukába álltál bele az "ütközés" folyamatában,amit nem RP-ztél le.

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Leighton Dowler
A sokkolót már azelőtt elővetted mikor még a motorra sem történt meg az animáció.
Nem gondoltam hogy szándékos volt az ütközés, azért mert menekülök kicsit erős elütni egy motorost.
Ezért gondoltam hogy valószínűleg szinkron volt, ezért is kezdtem el visszaülni a motorra.
-Nekem a kukába álltál bele az "ütközés" folyamatában,amit nem RP-ztél le.

Szia, köszi a válaszokat.
Neked nincs visszamentésed az esetről?

Bean

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Rick Ortega
Ha ennyire a részletekben szeretnénk elveszni akkor te se Rpztél olyan ütközést aminek a hátására le estél volna.
Az én esetemben még is csak egy kocsiról van szó, amiben azért vannak ütközési zonák és a többi. Ami mind azért dolgozik hogy ne legyen bajom, de ebbe én nem megyek bele.
Gondolom egy autós üldözés során te leszoktad RP-zni hogy 100-150el kiviszel egy táblát. ( Elég egy kicsi pl egy STOP tábla) Ami rögtön TK-ra veri a kocsidat. De úgye ez szerveren nem is megy, de nem ragozom tovább.
Részemről nem kivánok többet hozzá szólni.

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Leighton Dowler
Adminisztrátor hozzászólás
Nos, mivel több hozzászólás nem született, így leírom az adminisztrátori álláspontomat.

@majorka_official
Jelenlegi helyzeted tisztán látszódott, hogy szinkron miatt történhetett meg úgy, hogy nem is kontaktáltál az autóval. (Ezzel sajnos nem tudunk érdemlegeset mondani) A karaktered leesett, vért is veszített, de nem sebződtél. Az RP sorokat megkaptam a logodból, amik a sokkolás után keletkeztek. Abban a sokkolás utáni következményeket nem írtad.
Szeretnélek megkérni arra, hogy a jövőben az RP-t helyezd a cselekedeteid elé. Elsőnek ne futni kezdj, hanem a következményeket RP-zd le.

Bean:
A videódat elnézve az ütközés után ténylegesen nem vártál meg semmi féle reakciót Majorka karakterétől, a sokkolás viszont jó időben történt.
Viszont, többször is lett felétek közölve az, hogy szerverszabály szerint tilos motorost pitelni.
Te mégis megtetted, amit le írsz a PK indításod alatt.
Szeretném a te és társaid figyelmét is felhívni erre, hogy továbbá se rögzüljön be egy rossz szokásként.

A harmadik személyt azért nem említettem meg, mivel (mint mindenki, még a panaszkönyvet nyitó is) a társát mentette volna. Mindkét fél és még nagyon sok illegális személy esetén látható volt már ilyen mozdulat.

Summa summára, a panaszkönyv részben jogosnak minősül.
Viszont a bírálatom majorka felé hanyag rolaplay miatt 30 perc adminjail, feléd pedig PIT szabályok megsértése miatt 45 perc adminjail.

A hozzászólásokat ezúttal is köszönöm, máskor mielőtt panaszkönyv nyitásra kerülne sor legyetek körültekintőek.
A szankciókat nem fogom tudni most kiosztani, de az este folyamán megteszem azt. Amelyikőtök fent lesz a szerveren, azt pm formájában értesítem. Ha valaki offline, az által fogom kiosztani számára.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó