Armor plate.

Faint

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
Üzenetek:62

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Leoncio Guzman / ._Faint_. «

Ötleted leírása

» Az ötlet alapvetően az illegál számára kedvezne, egy olyan itemről lenne szó amely tudná növelni a talált /használt kevlár százalékait, egészen 100%-ig.
Hasonló craft rendszerrel mint egy robbanó mellény csak tételezzük fel egy armor plate 25%-ot töltene, tehát négyből lenne egy 100%os kevlár, az induló százalékot figyelmen kívűl hagyva. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Sokkal több fair szituációt tudna az illegál keríteni magának egy nagyobb volumenű scriptes rabláson, az alapból átlagosan háromszoros ember fölénnyel szemben. Valamint sajnos van olyan, hogy másfél órán át várakoznak az emberek arra hogy feltornázzák az armor %-ot hogy egyenlő armor esélyekkel tudjon indulni a rendvédelemmel szemben, aztán pedig ezt egy crash, vagy egy tőle független kifagyás teljesen sztornózza. «

Faint

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
Üzenetek:62
Igazából az is tökéletes lenne, ha például két kevlárt össze lehetne craftolni. Például van egy 20 és 30 százalékos kevlárod, azt össze kraftolva kapsz egy 50-est.
Megoldás lehetne, de szerintem egyszerűbb megoldani az armor plate-t, mint item és fix százalékkal dolgozni mint az összes kevlár fajtára (sok van.) Egy kombinációs systemet írni! Elég csak megnézni a robbanómellény esetében hány variáció van.. Ha két kevlárt kéne össze kombinálni (szerintem) ezeknek a craftolásoknak végtelenségig tartan a listája.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó