Barn find autók vásárlása közötti delay.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kosurasag

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:69
-

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Hazel Duncan /
ᴋᴏꜱᴜʀᴀꜱᴀɢ🐏
«

Ötleted leírása

» A barn find-os kocsik vásárlása közé egy delay-t tenni körülbelül 5-10 percet. Ezt pedig a céghez kötni nem pedig a játékosokhoz. «

Csatolmányok

»
Ez pedig egy másik bejegyzésnél találtam és egyből szemet is szúrt, hogy nagyon sokan csinálják ezt az alig pár másodperc különbséggel mindent felvásárlást: «

Egyéb megjegyzések

» Már egy ideje idegesítő, hogy ha valaki elkezdene bontózni akkor egyszerűen nem teheti meg, mivel az összes létező megérős kocsit megvásárolja már abban a percen a lelőhelyüknél ahogy lespawnol. Példát fel is hozok: 07.14.-én munka előtt szerettem volna lebontani a 10 kocsit. De nagyon nehezen tudtam megtenni mivel egy másik játékos úgy gondolta, hogy az összes járművet megvásárolja ezzel nem adva más játékosoknak lehetőséget a jobb autók megvételére. A legnagyobb probléma akkor szokott igazán fejet ütni, amikor teszem azt (Példa) látom, hogy lent van 2-3 Tornado, 1 Voodo, de egyiket sem tudom megvenni, mert már megvásárolták az imént említett módon, de közben végül el sem viszik és az óra 01-es árfrissítéskor szépen despawnol a megvásárolt autó, ami neki minuszos (értelemszerűen ez nekünk mindegy) viszont megannyi player végig nézhette, ahogy ott ácsorog egy igen kecsegtető autó, de meg nem tudta venni, de haszna se volt, hogy a másik player sorra levásárolta a fél arzenált. «

Miki

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Mateo Carillo
Itt én azt mondtam hogy két kezdő. Lehet nem is ismerik egymást. És egyiknek pl pont nincs ideje.
Annak idején kezdőként én ismerkedtem a szerverrel, emberekkel RP-ztem és ami grind volt nálam amikor nem találtam embereket akkor mentünk szőlőt szedni, bort termelni, fát vágni, vadászni és csomó jó dolog mi van még a szerveren.

Hogy miért is mondom ezt?
Ha kezdő az ember akár a szerveren akár az RP világában akkor igenis ismerkedjen a rendszerrel, mert kitudja..
Lehet olyan lehetőséget lát bele, hogy akár nem csak a bontóműhely tetszik meg neki hanem egy másik munka folyamat is..
Mert könnyen ráunhat ha csak ez a legjobb dolga a pénzszerzésnek.

Én személy szerint mindegyik ilyen "pénz keresési rendszert" végig próbáltam, és legalább tudok is segíteni az embereknek néha napján, ha úgy adódik.
Mert nem csak akkor tudsz segíteni ha adminsegéd vagy hanem játékosként is.

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
Naya Amiya
De miért egy szélsőséges példával élsz egy teljesen kommunális átlagos problémára? Azért erre alig van esély, amivel te példálozol.
Azért nem nagyon. Mivel ahogy te mondtad pl dolgozol. Vagy pont kevés időt tudsz játszani. Csak ismét megy a félre beszeles mivel mindenki azt akarja hallani ami magának jó. Ez ügyben és kiszalok mivel ez nem ötletelés hanem vita hogy miért szar ami a másik ir..

Ui: 4-5 perc elég lenne a korlátnak

Utoljára szerkesztve:

aSzaby

Haladó
Játékos
Üzenetek:17
Már egy ideje idegesítő, hogy ha valaki elkezdene bontózni akkor egyszerűen nem teheti meg, mivel az összes létező megérős kocsit megvásárolja már abban a percen a lelőhelyüknél ahogy lespawnol.

Sziasztok! A problémát szerintem érdemes lehetne más irányból is megközelíteni, már csak a csőlátás elkerülése érdekében is. Mi lenne akkor, ha esetlegesen nem vásárlások közötti időt szabnák meg, hanem a már megvásárolt kocsi elszállítási idejét.

Teszem azt, vásárol valaki két "meta" roncsot Paleto-ban. A script ad mondjuk 5 percet, hogy az adott jármű egy Flatbed-re kerülhessen és ha ez nem történik meg, szabadon bárki elvihetné a már megvásárolt roncsot, ingyen és a napi tizes limiten kívül.

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Naya Amiya
Sziasztok! A problémát szerintem érdemes lehetne más irányból is megközelíteni, már csak a csőlátás elkerülése érdekében is. Mi lenne akkor, ha esetlegesen nem vásárlások közötti időt szabnák meg, hanem a már megvásárolt kocsi elszállítási idejét.

Teszem azt, vásárol valaki két "meta" roncsot Paleto-ban. A script ad mondjuk 5 percet, hogy az adott jármű egy Flatbed-re kerülhessen és ha ez nem történik meg, szabadon bárki elvihetné a már megvásárolt roncsot, ingyen és a napi tizes limiten kívül.
Reálisabb lenne 😁 de akkor is max 5-6 korlátozás után lehessen el vinni azt a roncsot. De ha mindenki a másik opciót akarja akkor is max 5-6 perc korlátozás nem szükséges a 10 perc.

Simoon

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:96
Milo Berganza
Nem tudom felfogni, hogy hova akartok ennyire rohanni. Elhiszem, hogy 2025-ben a legmozgatóbb dolog a pénz de ez már szerintem túlzás, hogy konkrétan 4 percen variálunk.

Teljesen korrekt lenne a cégekre bevezetni a 10 perces korlátozást a kocsi vásárlások között. Konkrétan ha messzebbről hozod vissza se érsz 10 perc alatt.
Arra pedig, hogy 2 játékos nem ismeri egymást egy cégen belül azt nehezen tudom elhinni, biztos vannak olyan helyzetek amikor összefutnak és interakcióba kerül a két karakter.

Miki

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Mateo Carillo
A script ad mondjuk 5 percet, hogy az adott jármű egy Flatbed-re kerülhessen és ha ez nem történik meg, szabadon bárki elvihetné a már megvásárolt roncsot, ingyen és a napi tizes limiten kívül.
Mondjuk ez jó ötlet, de viszont az 5 percet lecsökkenthetjük 2 percre simán.
2 perc alatt fel tudja venni a platóra ha még letol egy kisebb RP-t is mellé.

Onnantól kezdve ha megvette a többit is, előjöhet az IC ügy, hogy minek vett egyszerre 6 darabot.

aSzaby

Haladó
Játékos
Üzenetek:17
Mondjuk ez jó ötlet, de viszont az 5 percet lecsökkenthetjük 2 percre simán.
2 perc alatt fel tudja venni a platóra ha még letol egy kisebb RP-t is mellé.

Onnantól kezdve ha megvette a többit is, előjöhet az IC ügy, hogy minek vett egyszerre 6 darabot.

Teljes mértékben támogatom a 2 percet is! Vagy ha nem akarunk percben sem gondolkodni, amikor a kocsi 100 méteres körzetét elhagyja a vásárló, onnantól is lehet akár "szabad préda" a roncs. Talán scriptesen jobban járhat a szerver azzal, hogy nem fut egy csomó időzítő a roncsok miatt.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,345

Akkor mindenki null huszonnégy kempelné a leadót egy stopperral.
Én amit eltudnék képzelni változtatást, az vagy a meta autók nerfje. pl azok árainak megemelése, vagy a nem meta autók árainak csökkentése. Vagy épp a meta autók több rosszabb minőségű alkatrészt dobnak. 0-60% közt, vagy a nem me meta autók 40-50%-nál rosszabb alkatrészt dobnak.
De hogy mit nevezek meta autónak? - Például a kemény fedeles tornado 70-90e közt van magas minőséh, ha két ajtaja meg van és jó áron adod el darabja 35-40k a többi alkatrész már csak színtiszta haszon.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,345
Vagy még ötletnek azt tudnám mondani, hogy a spawn rendszer legyen megváltoztatva, ne úgy menjen mint a bánya. Hanem például 2 óránként full resi menjen. Mint az autókereskedésnél a rabolható autók esetében.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,477
-
Nem a rendszert kell átdolgozni, hanem lehetőséget kell adni a másiknak is, aki éjjel alszik vagy épp RL elfoglaltsága mellett szeretne tudni érvényesülni a szerveren és nem a keselyűkön idegeskedni, akik 0-24 ott állnak.

Nem tudom elképzelni, hogy miért is fáj itt bárkinek az, hogy a másik is szeretne a saját bizniszével lehetőséghez jutni?

Ne irigykedjetek már egymásra, könyörgöm. Nem lesztek ettől az ötlettől hátrányban, ugyanúgy tudtok kocsikat venni-vinni, csak lenne rajta egy delay.

Fogalmam sincs mióta lett divat az, hogy támogatás helyett inkább a szurkálódás van előtérben.

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,134
.
Akinek van ideje habzó szájjal várni hogy respawnoljanak a kocsik hajnalok hajnalán, annak legyen arra is ideje hogy szépen le RP-zze az autó elszállítását, szétszedését illetve levárni a !minimum! 10 perces delayt is. Szerintem jó sokan elfelejtitek hogy ez egy RP szerver, nem pedig wow, vagy ilyesmi ahol grindból kell állnia az életnek. Én szétosztanám a spawnolások idejét, hogy azoknak is legyen lehetősége akiknek van jobb dolguk is mint hajnalban ülni és várni a respawnt, vagy limitálni (ha nincs) hogy kevesebb kocsit vehessenek a cégek

Edit: Az meg, hogy valaki ébresztőt húz csak ezért kimondom amit mindenki gondol: kibaszott szomorú xd

Utoljára szerkesztve:

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Naya Amiya
Akinek van ideje habzó szájjal várni hogy respawnoljanak a kocsik hajnalok hajnalán, annak legyen arra is ideje hogy szépen le RP-zze az autó elszállítását, szétszedését illetve levárni a !minimum! 10 perces delayt is. Szerintem jó sokan elfelejtitek hogy ez egy RP szerver, nem pedig wow, vagy ilyesmi ahol grindból kell állnia az életnek. Én szétosztanám a spawnolások idejét, hogy azoknak is legyen lehetősége akiknek van jobb dolguk is mint hajnalban ülni és várni a respawnt, vagy limitálni (ha nincs) hogy kevesebb kocsit vehessenek a cégek

Edit: Az meg, hogy valaki ébresztőt húz csak ezért kimondom amit mindenki gondol: kibaszott szomorú xd
Ötlet nem gond 😁 csak régen mikor én is bontoztam. "Hanjal 3 ra járok dolgozni". Pont bele fért igy 2 kocsi épp hogy 😁 ha most újra kezdeném 1 kocsit tudnék per nap. De te legalább szépen meg fogalmaztad mint Laca barátunk
Nagy tisztelet Klód 🫡 pacsi

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,477
-
Head of Staff hozzászólás
A következő patch-től az alábbiak várhatóak:
- napközben lehet csak járművet vásárolni a pajtákból (08:00 - 0:00-ig)
- két vásárlás között pedig 5 perces delay lesz

Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó