Jogos Shkelzen Bytyqi - Agustus Mecha

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Bruno

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:87
Jacob Gray
panaszkonyvj.png

Neved: Shkelzen Bytyqi
Játékos(ok) neve: Agustus Mecha
Panasz oka: NonRP, fearRP hiánya, DM, OOC stílus.
Panasz kifejtése::
Ma délután pár frakciótag összeszólalkozott Agustusszal, amiből végül verekedés lett. Este visszamentünk a frakcióval, hogy felkeressük őt, feltegyünk pár kérdést és adott esetben megagyaljuk.
Bementünk a Vanillába, de senkit nem találtunk, úgyhogy kifelé indultunk. Ekkor szólt az egyik tagunk, hogy kint van. Cesar ekkor elővette a fegyverét a kocsiban, Agustus valószínűleg meglátta az autómatikus /me-t, ezután lepattant a motorjáról, előkapta a fegyverét, és egy betű gépelése nélkül, szó nélkül elkezdett lőni. Meg is ölte Cesart.
Eddig sem volt lehetőségünk bármit reagálni, valamint egy mondatot nem tudtunk váltani velük, amiért Agustus ránklőhetne. Amikor mi is odaértünk, és elkezdtem visszalőni, ő közben kibújt a kocsi mögül, fegyverrel a kezében felénk futott és tovább lőtt, mikor mi 2-3an voltunk. Amikor kifogyott a tár, nyugodtan elrakta a fegyvert, elővette a kést és leszúrt.
A kórháznál újraspawnolva megkérdeztük tőlük, mi értelme volt ennek az egésznek, de a válaszok, amiket Agustus adott, finoman szólva sem voltak színvonalasak.
Ehhez hozzá kell még tenni, hogy egy civilről beszélünk, karakterlap nélkül. Elég szerephűtlennek, Nonosnak tartom, hogy civilként te zokszó nélkül lelősz valakit.

Bizonyíték (kép, log, videó)::
Kepernyofelvetel_76.png
[ 7570968] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** Agustus Mecha elrak egy fegyvert. (Micro SMG)
[ 7570968] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** Agustus Mecha elővesz egy fegyvert. (Kés)
[ 7571265] [b3407_GTAProce] 8504/ ResourceCache::AddEntry: Saved cache:v1:d984aa2619d2aec219ec434c05d28201995b0690 to the index cache.
[ 7572984] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** Shkelzen Bytyqi újratölti a fegyverét. (Pistol)
[ 7573593] [b3407_GTAProce] MainThrd/ [INFO-warning] Animba estél! Ha nem segítenek fel, hamarosan meghalsz!
[ 7574671] [b3407_GTAProce] MainThrd/ [Társadalombiztosítás] Meghaltál! A számláról $700-t levontunk!
[ 7574671] [b3407_GTAProce] MainThrd/ [oneRP] Elvesztetted az összes készpénzed és a nálad lévő fegyvereket!
[ 8249609] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Agustus Mecha: (( jólvan tesó vedd be esti nyugtatot oszt aludj :) ))
[ 8273812] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** Agustus Mecha már levolt rpzve jóval elötte hogy a kezembe van tesó. ( a képen látszik hogy nem)
[ 8297281] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Agustus Mecha: (( jól van tesi sírjál ))

Megjegyzés: MEGJEGYZÉS

Golden

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:66
Gabriel Solarin
+ Az eset után a helyszínre visszament az illető , beült a járó motoros autómba ( Amit a pd ott hagyott ) rommá törte és eldugta a Vanilla garázsába . Mikor megkérdeztem az a válasz jött ,hogy ő csak lerakta ,hogy ne egy kezdő vigye el . Nem tartom valósághűnek azt ,hogy ő random beül egy autóba és rommá töri majd eldugja egy garázs utolsó kicsi zugába :)

BigDawe

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:46
Oscar Murphy
Sziasztok! Részese voltam az ügynek! 19:00 -tól vissza járó vendégek voltatok, mikor rám lőttetek. Hab a tortán még 2x jöttetek vissza és provokáltatok. Végére kocsiból ki szállva animációval látszódott a fegyver elővétel, amikor már a Agustus elővette. Amit meg Cesar említett hogy a Vanilla környéke nekik a terület akkor nem nagyon az van amit a frakció történetbe meg írtatok. OOC Stílus volt nálatok bőven de ha kell Log akkor küldök de csatolok ide a végéről

Cesar Raven: (( Ti basztátok szét a kocsit ? ))
Cesar Raven: (( Mert gondolom nem magától mászott be a garázsba ))
Cesar Raven: (( ??? ))
Agustus Mecha: (( én nem látok rajta semmit ))
Cesar Raven: (( Ne hazudj már bazdmeg ))
Agustus Mecha: (( real el is küldöm ha kell ))
Cesar Raven: (( És hogy került be a garázsotokba ?
😄
))
Agustus Mecha: (( nem a mi garázsunk de én vittem be hogy ne egy kezdő vigye el ))
Agustus Mecha: (( De látom felesleges veled beszélni további jó játékot
🙂
))
Cesar Raven: (( Azért mert ilyen kamukat levágsz
😄
))
Cesar Raven: (( Szarrá töröd az autóm és beviszed a garázsba ,hogy ne találjam rohadt rp-s vagy öreg )) Itt köszönöm a minősítést főleg úgy hogy nem is velem beszéltél :)

Parancsolj a videó , hogy nem volt össze törve a kocsi :) és az elsodrás!

MarK134

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:33
Allen White
Szia! Én lőttelek meg estefelé, ha belegondolsz mi odamentünk a társammal beszélgetni viszont ti ketten kijöttetek boxerekkel a ,,bekamerázott helyről,, majd kint ütni kezdtetek minket, nálam csak pisztoly volt így elővettem és belelőttem a mellkasodba amiből kifröccsent a vér, viszont te folytattad az ütést, ezzel nem foglalkoztam.

Golden

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Gabriel Solarin
Szóval nem lett mondva hogy az nekunk terulet 😅 Ja igen es ha nincs ossze torve miert nincs rajta lokharito es torott a hatso lampa ?
Tovabba mar az animacio elott ki lettem love de ez a logbol kiderul idopont alapjan .

BigDawe

Lelkes Forumozó
Játékos
Oscar Murphy
Szia! Én lőttelek meg estefelé, ha belegondolsz mi odamentünk a társammal beszélgetni viszont ti ketten kijöttetek boxerekkel a ,,bekamerázott helyről,, majd kint ütni kezdtetek minket, nálam csak pisztoly volt így elővettem és belelőttem a mellkasodba amiből kifröccsent a vér, viszont te folytattad az ütést, ezzel nem foglalkoztam.
Itt el mondom te az utca közepén lőttél rám és próbáltam , el menekülni . Ami sikerült is . De viszont ha be mosnak 3x egy Boxerrel lehet nem bírsz úgy viselkedni , hogy elő vegyél egy fegyvert . Ha egy kicsit is elő kaparjuk a józan ész elvét!

Bruno

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:87
Jacob Gray
Sziasztok! Részese voltam az ügynek! 19:00 -tól vissza járó vendégek voltatok, mikor rám lőttetek. Hab a tortán még 2x jöttetek vissza és provokáltatok.
Én erről nem tudok, ilyenkor még nem léptem fel. Viszont nem hiszem, hogy "visszajáró" vendégek voltak a többiek.
Amit meg Cesar említett hogy a Vanilla környéke nekik a terület akkor nem nagyon az van amit a frakció történetbe meg írtatok.
Ezt nem tudom, hogy miért / hogyan kapcsolódik ide, ez egyáltalán nem releváns.

BigDawe

Lelkes Forumozó
Játékos
Oscar Murphy
Szóval nem lett mondva hogy az nekunk terulet 😅 Ja igen es ha nincs ossze torve miert nincs rajta lokharito es torott a hatso lampa ?
Tovabba mar az animacio elott ki lettem love de ez a logbol kiderul idopont alapjan .
Cesar le írta OOCba hogy azért jártok oda mert az a banda terület. Kocsi ilyen állapotba volt járó motorral , gondoltuk ha nem vittek el akkor le parkoljuk a garázsba . Nem rodeoztunk vele csak le vittük ilyen állapotba volt

Golden

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Gabriel Solarin
Amit meg hozza szeretnek tenni . Mivel meg ki sem szalltam a kocsibol mar kaptam a fejest felvetodik bennem a kerdes hogy ha egy civil van ott akkor ot is ledaralja Agustus ? Arra hivatkozott hogy rpzte a fegyver elovetelt viszont egy SMG-vel hogyan lehet motorozni ?

Golden

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Gabriel Solarin
Cesar le írta OOCba hogy azért jártok oda mert az a banda terület. Kocsi ilyen állapotba volt járó motorral , gondoltuk ha nem vittek el akkor le parkoljuk a garázsba . Nem rodeoztunk vele csak le vittük ilyen állapotba volt
Masolj kerlek logot mikor ezt irtam . Annyit mondtam hogy ott a garazsunk . Kerlek ne hazudj ! Az elobb meg azt mondtad semmi baja nem volt nalad az autonak es nincs osszetorve most pedig azt mondod ilyen “allapotban” volt ? Egyik mondat uti a masikat .( A kocsi a falnak utkozve allt ugyan ugy jaro motorral szoval itt megint nem a jo szandek vezerelt )

BigDawe

Lelkes Forumozó
Játékos
Oscar Murphy
Amit meg hozza szeretnek tenni . Mivel meg ki sem szalltam a kocsibol mar kaptam a fejest felvetodik bennem a kerdes hogy ha egy civil van ott akkor ot is ledaralja Agustus ? Arra hivatkozott hogy rpzte a fegyver elovetelt viszont egy SMG-vel hogyan lehet motorozni ?
Szerintem én lottelek le

BigDawe

Lelkes Forumozó
Játékos
Oscar Murphy
Masolj kerlek logot mikor ezt irtam . Annyit mondtam hogy ott a garazsunk . Kerlek ne hazudj ! Az elobb meg azt mondtad semmi baja nem volt nalad az autonak es nincs osszetorve most pedig azt mondod ilyen “allapotban” volt ? Egyik mondat uti a masikat .( A kocsi a falnak utkozbe allt ugyan ugy jaro motorral szoval itt megint nem a jo szandek vezerelt )
Ha tudnad ki a karakter gazdája lehet jobban tudnad a dolgokat folyamat Ooc chaten hazudsz, bazdmeg dolgok

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,333
-
Helló,

Estig várom @Bernal [Agustus Mecha] válaszát a fentiekhez kapcsolódva. A többiektől már semmilyen hozzászólást nem szeretnék látni.

Bernal

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Sziasztok,

A PK okát, eleve nem értem.
A RP szál több nap óta zajlik. Számtalan alkalommal kerültünk összetűzésbe és eddig a pontig minden alkalommal én (mi) kerültünk ki vesztesen. Ekkor már ismertétek a karakterem, annak jellemét és annak ellenére, hogy a szerver nagy része már csak "bohóc"-nak titulálja - köztük ti is - egy ilyen szituácóban elvárjátok a komolyságot teljes mértékben.
Összevertetek, lőttetek, késeltetek, többen. Akkor is nektek mentem, akkor is szájaltam, mégsem írtatok panaszkönyvet PG okán.
A tegnap alkalmával odajöttetek a vanillához, többen kiabáltatok befelé fenyegető jelleggel, amire mi kirontottunk ketten késsel/boxerrel. Majd miután ti egy nyílvános helyen, amit közösségi helynek szánunk, fegyvert rántva ránk lőttetek és el is találtatok RP-t generálva fülünk - farkunk behúzva bementünk és mentőt hívtunk magunkra.
Este meg visszajöttök ugyanoda?!
Többen voltunk, egy közösségi helyen, ahol RP-k zajlottak. Ennek ellenére elvárjátok a Fear RP-t egy 2v3 - 3v3 szituációban, civilek jelenlétében is.
Vagy csak bosszú PK, vagy ahogy érzitek.

Értem én, hogy vesztettetek egyszer a számtalan alkalomból és ez fáj, de úgy vélem nálatok is lehetne a hibákkal dobálózni.

Ui.: A Vanillát próbáljuk egy közösségi helynek "felvirágoztatni". Nem azért vagyunk nyitva naponta több órát, hogy annak a számottevő részében a ti frakciótoknak adjunk ILLEGÁLIS RP-t. Ezzel sincs gond, de szerintem mérsékelhetnétek nyílvános terepen az ilyen jellegű agressziót.
Vagy csináljátok, legyen zárva a terezett nyitvatartások 90%-ban, mert lövöldöztök, vagy épp balhéztok, de azt mi is megunjuk hamar.

A többihez nincs hozzáfűzni valóm. A többiek kifejtettek a kocsival és a többivel történteket.
A megkérdőjelezhető OOC stílust pedig inkább a saját köreitekben keressétek először. Üdv. Agust.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Köszönöm a korrekt és kulturált hozzászólást @Bernal. A mai nap folyamán még megnézek pár szerverlogot és jövök a bírálattal. Addig zárom.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Head of Staff hozzászólás
Több különböző pontba fogom szedni a részleteket, kitérve jó pár dologra.

1. A Vanilla semmilyen formában nem köthető a Pulse Syndicate frakcióhoz, nem tudom mi alapján gondolja egy vagy több játékos is azt, hogy az az ő területük. A Vanilla Unicorn és annak teljes területe azé, aki bérli a helyet és fizeti, nem pedig random bemondásra X meg Y frakcióé.

2. Utolsó ilyen alkalom, hogy közösségi / szórakozóhelyeken történik lövöldözés, gyilkosság, etc. Nem fogunk eljutni oda megint szerver szinten, hogy nem lesznek események / bulik / eventek megtartva, mert fogja magát egy társaság, gondol egyet és ott éli ki a vágyait arra vonatkozóan, hogy lövöldözzön, gyilkoljon. Nem kell elvenni a civil / nem civil játékosok kedvét attól, hogy kimozduljanak eseményekre, mert mindegyik őrjöngésbe torkollik. Inkább örüljetek annak, hogy kinyitnak a helyek és ki lehet kapcsolódni más módon is, ami nem a daráról / üldözésről / rablásról szól.

3. Ez a mindenki fegyverrel járkál dolog meg már kezd átesni a ló túloldalára. Oké, mindenki saját felelősségére hordja magával, de azért lehetne egy kicsit reálisabban is kivitelezni és a következményeket is beleszámolva játszani, hogy nem kell minden úton-útfélen fegyvert előrántani, mindegy, hogy egy banda / autósbanda / civil / motoros, akárkiről van szó. Tényleg túlzás már, hogy minden második játékos fegyverrel flangál a sarki büfébe is, de mellé normális karaktervezetés / frakcióvezetés meg a habokban - tisztelet a kivételnek.

4. Nem egyszer volt már róla szó, főleg Cesar esetében, hogy ezt az felesleges OOC-t, ilyen stílusban engedjük már el. Nem tudom hányszor kell még emiatt szólni, de a következő esetnél nem AJ fog járni érte, hanem 5 nap pihenő és így tovább. Mindegy, hogy milyen szinteken nem értesz / értetek egyet bizonyos helyzetekkel, de arra akkor sem az a megoldás, hogy felütitek az OOC chatet és magatokból kifordulva, nulla alapvető tiszteletet meg sem adva, a normákat felrúgva gépelitek be az ocsmányságokat. Ha nem megy kulturáltan, felnőtt ember módjára, akkor kapcsoljátok ki a chatet, vagy mindenki sorra fogja ülni a jaileket, amíg le nem szoktok róla.

[2025-7-1 22:51:6] [OOC-Chat] Cesar Raven: (( ott van a garázsunk jógyerek .. ))
[2025-7-1 22:51:42] [OOC-Chat] Cesar Raven: (( Semmi eszetek kajak ))
[2025-7-1 23:22:32] [OOC-Chat] Cesar Raven: (( Ti basztátok szét a kocsit ? ))
[2025-7-1 23:22:41] [OOC-Chat] Cesar Raven: (( Mert gondolom nem magától mászott be a garázsba ))
[2025-7-1 23:23:14] [OOC-Chat] Cesar Raven: (( ??? ))
[2025-7-1 23:23:26] [OOC-Chat] Cesar Raven: (( Ne hazudj már bazdmeg ))
[2025-7-1 23:23:39] [OOC-Chat] Cesar Raven: (( És hogy került be a garázsotokba ? :D ))
[2025-7-1 23:24:32] [OOC-Chat] Cesar Raven: (( Azért mert ilyen kamukat levágsz :D ))
[2025-7-1 23:24:44] [OOC-Chat] Cesar Raven: (( Szarrá töröd az autóm és beviszed a garázsba ,hogy ne találjam rohadt rp-s vagy öreg ))

5. A fairplay mindenkire vonatkozik, így illik megvárni a szabályzatba foglaltakat, miszerint a 3 másodperc az 3 másodperc, nem pedig 1 vagy 2. Főleg nem úgy, hogy ez alatt a 2 másodperc alatt a másik meg is halt, a két fegyverelővétel között meg konkrétan 1 másodperc telt el.
  • 22:35:19-kor vette elő Agustus az SMG-t, Cesar már 22:35:21-kor halott volt.
6. A PG / FearRP hiánya és hasonló műveletek is kritikán aluliak. Ha nem jön be, hogy letudjuk lőni a másikat, akkor nem kell mindenáron előrántani a kést, a boxert vagy bármi egyebet. Nem kell minden áron nyerni, egy vereségből is rengeteg szituációt ki lehet hozni a későbbiekben.

Ezen kívül, nem megyünk vissza a halálunk helyszínére legalább 30 percig vagy amíg tart ott ahhoz az esethez kapcsolódó szerepjáték. Nem egyszer hívtuk fel már PK / szerveren történő ügyintézés alatt mindenki figyelmét erre, de még a szabályzat is tiltja. Ne is dugdossuk el a másik játékos járművét, főleg ne egy garázsba.

Legyen ez a panaszkönyv egy jó példa mindenkinek arra, hogy mit rontott el és a jövőben hogyan csinálja másképp, ellenkező esetben megint ugyanitt fogunk tartani, maximum a szankciók lesznek nagyobbak.

Kezdjétek el megfelelően vezetni a karaktereket, mert több embernél csak az IC név változik, de ugyanúgy nincs mögöttes tartalom és minden cselekedet ugyanarra a motívumra épül.

Agustus Mecha a Fairplay elhanyagolása és a PG miatt 60 perc AJ-t kap, míg Cesar Raven az OOC stílusa miatt 90 percet.

A következő esetnél akár napokról is beszélhetünk.

Jogos, zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó