Üzenetek:70
Cody King

Neved: Cody King
Játékos(ok) neve: Max Meyes és társai
Panasz oka: Józan ész elve, jogszerütlen intézkedés
Panasz kifejtése:
Nos mai este folyamán szerelgetek a Benny's telepen majd megjelenik Max Meyer pár GOV-os társával és a PD tagjaival, hogy ellenörzik a telepet egy olyan indokkal, hogy több panasz érkezett ránk. Kértem, hogy küldjön róla DC dokumentumot amit nem tett meg csak egy /do-val elintézte de ő elvárta, hogy én a 2 havi könyvelésről küldjek ami nincs mert nem vezetem. Majd /do-val azt akarta soroljam fel neki a szerelések számát és a készletmozgást darabra pontosan.... Kérte, hogy IC soroljam fel neki mind a 12 ott dolgozó nevét lakcímmel és telefonszámmal együtt. Mivel ez egy RP szerver nem vezetünk a szervezen kívül ilyen dokumentumokat. Minden tag felvételénél a szerződés le van RP-ve de nem írogatom fel magamnak IRL ezeket az adatokat. Szóval random címeket mondtam amit persze PD-s társa a MDC-ben ellenöriz és hát természetesen nem stimmeltek. Ekkor közölte, hogy akkor feketén dolgoztatom az embereket. a /me /do nem volt neki sok esetben elég amikor leRp-tem, hogy kiveszem a könyvelést és átnyújtom hanem /do-val pontos adatokat akart....Nem tudom ez az én véleményem de ez mit tesz hozzá az RP-hez? És mindez 2 órán keresztül tartott. Vicc kategóriának tartom, hogy IC a Bennys bezárásával fenyegetőzik meg azzal, hogy elveszi a telepet. Sok az IC ügy ebben a panaszban de OOC azért felháborító, hogy feljön az ember játszani és akkor megjelenik és több mint 2 órán keresztül ezt megy.... Ilyen formában ez a GOV csak a játékosok cseszegetésére megy. Régen is volt GOV de ilyen akkor se volt. És sok embernek egy a véleménye erről akikkel beszéltem. Foglalkozzanak a 1$ adásvételikkel de kezd kicsit túlzásba menni amit csinálnak....
Bizonyíték (kép, log, videó): Akinek kell elküdöm az egész napi logom mert szinte erről szólt az estém amit fent töltöttem.
Megjegyzés: Kerüljön DC szavazásra szükség van e erre az IRS-re ilyen formán. Nem akarok nevet említeni de az intézkedés megkezdésekor is írt egy ott tartózkodó (nem Benny's-es egy állami szerv dolgozója), hogy ezt ő sem érti mi...
Utoljára szerkesztve: