Cameron Hoang - tryna' be responsible.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
vXYJFSV.jpg

4xGF5h4.jpg
 

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
***Slice szülői fészkében belép szobájába. A nosztalgia, mint bomba robban fel benne, gyomrában kesernyés érzések kavarognak.
***Kutakodni kezd szobájában, áttúrja minden kicsi fiókját.
***Egy szakadt albumra bukkan, tele fényképpel. Átlapozva azt hatalmas keserűség lesz úrrá rajta, teljesen lelombozódik.
***Régen elfeledett érzések törnek rá, szeretete Cambodia Town fele hosszú idő után fel-fel lángolnak.

***A képeken Slice és barátai láthatóak, mint ABZ affiliáltak. Fiatalon, bandájukat reprezentálva pózolnak.

xavnq5g.png
Ismeretlen ez az érzés. Mégis, mint régi barát köszönt. Talán nem is ismerős... Hogyan lehetne ismeretlen? Miről beszélsz ember? Hiszen ez te vagy! Ez az életed, ez vagy te! Vagyis voltál... Valamikor büszkébb napjaidon. De miért tagadod? Nem tagadom! Dehogynem! Nem tagadom! Csak már nem ez van a középpontban! Pedig lehetne. Mert ez az, aki vagy! Erre születtél, ez vagy te! Nézz a tükörbe Slice! Fogadd el és dolgozd fel! Ez már nem ilyen egyszerű! Azóta apuka lettél! Fogd fel! És akkor mi van? Az apja real, asian boy! Erre büszkének kell lenni, nem szégyellni kell! Picsába is... Szedd már össze magad! Miért akarod takargatni azt, ami te vagy? Lil Homie Slice. Ezt a neved kaptad Vandaltól. Viseled is, akkor mi a faszom ez a hiszti? Ha?! Válaszolj!

***Slice lapoz tovább az albumban, az utolsó oldalra ér.
***Az utolsó oldalon valamikori kék bandanája pihen.
***Cameron megszívja fogait, megragadja bandanáját, farzsebébe tömködi. Elérzékenyülve, de erőt merítve tér aludni.

((@Danó :love:))
 

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Utálja a drogokat. Gusztustalannak találja a dolgot. Mindent, ami szintetikus, ami tabletta vagy por vagy fecskendővel kell belőni. Látta eleget. Látta mit tudnak, hová vezeti az embert. Vespucci szerves része volt a kábítószer. Ő maga egyetlen egyszer próbálta ki, egyetlen kicsike utcát szívott fel. De gyengének bizonyult, továbbra is igényt tartott a szerre. Azonban azt nem kapta meg. Nem engedték neki. Hosszú-hosszú időn át szenvedett vele, mire nullára kihozta a dolgot. Azt hitte megszabadult tőle. Nem engedheti a közelébe a szert. Se most sem később!

Ám ez nem ilyen egyszerű. Rá kellett jönnie. Slice, ha olyan körökben mozogsz, nem vonhatod ki teljesen az életedből. Ha nem is szeded, de el kell fogadnod a jelenlétét. És itt jön a megalkuvás. Az elfogadás. Mert nincs lehetőség változtatni, elfogadni kell. A seb begyógyult, a gyűlölet marad. Csupán formálódik ahogy telik az idő. Ha nem tudsz megszabadulni a dologtól, majd utálod azt, aki használja. Köpött minden junkiera. Egy cseppnyi szánalmat sem érzett irántuk. Pokolba az összessel! Első és rendszeres fogyasztókkal! Pokolba veletek, ott égjetek el! A társadalom söpredéke vagytok! A lábam törlöm a ruhátokba! Ja, de várj egy percet...

Itt van ez a lány. Sarah a neve. Két hete még gyűlölték egymást. Hova tovább, a srác 10 perc után lekurvázta. Mély, mi? Mégsem lehet felróni a srácnak. A környezetben, ahol felnőtt, bevett dolog volt ez. Teljesen normális. Sőt, a csaj még hergelte is! De vajon mentség ez? Akárhogy is, ezen már régen túl vannak. Sokat beszélgettek. Személyesen és a neten is. Volt köztük valami. Kémia vagy rezgés. Ki, hogy hívja. Történtek dolgok, szavak lettek kimondva. A szavak pedig tettekké váltak. Most egész Ktown azt hiszi, hogy egy párt alkotnak. Pedig nem...

Már-már gondolkozott a dolgon. Talán megérdemelne egy esélyt a dolog. Esetleg működhet. A srác tanult a hibáiból. Nem történne meg megint, ami megtörtént... Okosabb lenne!

Ám kedd este volt. Malibu. Sarah és Slice a ház előtt beszélgettek. Mosolyogtak, nevettek. Örültek egymásnak. Minden rendben ment, minden sima volt. Gekko ugrott elő. "MA MALIBU! ÉS MENNI AKAROK!" - pofátlankodott be őszinte örömmel az arcán. Menjünk? Menjünk! Körbenéztek, kikérték az italt. Befoglaltak egy helyet, beszélgettek. Egy ismerős jelent meg a semmiből, török a srác, Slice már ismeri. Kanat. Váltottak pár szót, de a srác furcsa volt. Nem takargatta a dolgot. Szét volt cuccolva.
Megkínálta a duót is. Slice reflexből utasította el. És Sarah? A srác gyomra begörcsölt. Nem gond Cameron? - tette fel a kérdést, amire a srác nem állt készen. Ezt nem én mondom meg! - nyögte ki a srác.

Ez nem lehet igaz. Első fogyasztó volt, de olyan gyorsan szívta fel az aprócska utcát, mintha éves rutinja lenne. Slice teljesen megfeszült, kiábrándultságot érzett magában. Ilyen az ő szerencséje. Hosszú idő után egyszer nyitna és nézd meg mi lesz belőle! Az érzés, mint hideg zuhany érte. Nem tudta mit tegyen. Megalkudjon? Ahogy azt korábban is tette? Jobb lesz, lehet... Még csak az elején volt a dolognak. Szerencséjére. Onnantól próbálta terelni gondolatait. Bármire, csak ne a lányra. Dumált mindenkivel, ütötte az időt. Szemével mégis folyamatosan őt kereste. Eltűnt. HOVÁ TŰNT?

Ne idegeskedj a dolgon! Mit érdekel téged? Ne feledd, drogos! Engedd el a dolgot! Szíve mégis százszor nehezebb volt a hazafele vezető úton. Miért kellett elfogadnia? Miért nem olvasott a szemeiről? Hol lehet most? Rendben van egyáltalán? Senkit nem érdekel! Vezess haza és feküdj le aludni!

Reggel csipog a telefon. Sarah volt az, rendben van, nincs semmi gond. Nem emlékszik semmire. Háh! Te bajod! Mégis... Egyből rányomott a replyra. Mintha teljesen elvesztette volna a kontrollt a teste fölött.
k7bWeBb.png

Visszaírt. Haragudott rá, magát pedig gyűlölte. Reményvesztettnek látta a helyzetet. Mégis pötyögött és pötyögött....

7zDDaDU.png



 

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek

ON7UmCN.jpg
Ssvoxod.jpg
Slice mindig szerelmese volt a lowrider autóknak és az egész kultúrának. Valami mindig bizsergett gyomrában, mikor megpillantott egy öregebb veterán autót. Olyan gyengéje volt ez, melyet sose tudott leküzdeni. Kellett neki és kész. Fiatalabb korában, már 17 évesen birtokában volt egy hatalmas Albany Emperor szedán. Matt fekete gyönyörű darab, melyet kedve és kénye szerint alakított. Ám hatalmas törése alkalmán, bevonulása után ezt az autót elveszítette. Szülei szűkös anyagi helyzetük miatt megváltak a srác nagy szerelmétől. Évek teltek el azóta, a srác most mégis hatalmas dologra szánta el magát. Kitűzött célja egy 1957-es Declasse Tornado veterán autót felépíti és azt a város legszebb lowrider autójává alakítani. Gekko segítségével megteszik hát az első lépéseket, elindulnak egy hosszú-hosszú úton. Ki tudja hová jutnak?
Slice és a szeretett fekete Emperorja:
(korábbi fénykép, Slice csupán 17 éves)


ocn2dSH.png

 
Utoljára szerkesztve:

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
A Koreatown OCG elért oda ahonnan eredetileg indulna, IC szinten is kialakult a szervezett bűnözői csoport. Idővel karaktereink várhatóan egyre feljebb és feljebb lépkednek majd az
illegális ranglétrán, hírnevet szerezve maguknak. IC hatásoktól függően új és merészebb tevékenységeket kezdhetnek, professzionálisabb környezetben. Csúnyán kifejezve most vált a frakció "maffiává".

Megcsinálták. Létrejött. Leültek az asztalhoz és mindent átbeszéltek. De valami nincs rendben. Magabiztosnak mutatja magát, de érzi, hogy idegen talajon jár. Jobban, mint eddig bármikor. Ő neki nem ez volt a módszere. Nem ez volt a megszokott. Fű alatt? Szervezve? Nah, ez valami új, valami ismeretlen. Ha valakivel gondja volt, ráugrott és addig ütötte még bírta szusszal. Még hátra nem fogták. Még a bőr fel nem szakadt bütykein. A győzelem pedig édes volt. De ez most totál nem működik. Még csak nem is alternatíva. Nem mutatja, de elszenvedi a dolgot. Ő mindig az utcán intézte a dolgait.
És hová juttatott a dolog, hmm? Másfél év javító!
Igen, lehet. De tudták a nevét, tudták ki ő. Elismert volt, senki nem vonta kétségbe a nevet. Lilhomie Slice. Most csak van. Siker is egyre több - de elismerés nincsen. Ezt nehezen viseli. Imádta, mikor a környék összes járőre tudta a nevét, de nem tudtak vele mit csinálni. Mikor faggatták, szóval tartották. Sütkérezett a középpontban. Mindez most nincs. Járja az utcákat. Csend van és béke. Kapucni a fején, füles a fülében. Szenved. Segítségért kiállt, de nem hallják. Nem mondhatja senkinek. Hülyének néznék. Vagy még rosszabb. Megingana a bizalom. Nem hagyhatja!
Ohh Austin, ha tudnád, hogy apád mekkora egy szerencsétlen! Csak annyít kérek tőled fiam, tanulj és hallgass anyádra!

Picsába is, hajnal kettő van! Hol van Sarah? Majd ő segít! Megnyugtat! Vagy nem tudom... Csak történjen valami! Enyhüljön ez a nyomás. Szabaduljak meg ettől a súlytól!
snYZpss.jpg

 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó