Prémium cigaretták átdolgozása, boostok vs mellékhatások.

Kotten

Újonc
Adminsegéd
Üzenetek:12
Joseph Bregovic

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Joseph Bregovic / kottensz«

Ötleted leírása

» Pipe Down Cigars tulajként Ingame, ic-ooc chatbe játékosok által írt vélemények alapján írom az ötletet. Ahogy Boxos korábban írta, ha a prémium cigi fogyasztása miatt elér a karakter egy függőségi szintet, animba eshet a karakter ami kellemetlen lehet. Ennek átdolgozását javaslom. Ha a játékos sokszor fogyasztja az adott cigit, ami boostot ad, ne eshessen animba még 100 százalékos függőség szint esetében sem. Mivel a cigaretták valami pluszt adnak, egy-egy cigaretta elfogyasztása után eléggé OP helyzetbe tud kerülni a játékos, pro-kontra elven, hogy legyen valami mellékhatása ami nem animba esés..Azt találtuk ki, hogy ebben az esetben, ha nagyon függő a karakter, a staminája kellően redukálódjon, éhség és ital szükséglet szint is rohamosan csökkenjen. Ez a tipikus valamit valamiért, ezt mindenki eltudná dönteni, hogy mire van szüksége, illetve milyen kockázatot vállal ezzel, az "enyhébb" következmények mellett. Ezzel egybefüggően lenne egy olyan termékünk, amik az étel ital szükséglet csökkenés szintjét csökkentené, elfogyasztása után 100-100 százalékra vinné az étel ital szükségletet, fullozná, cserébe, szintén pro-kontra elven sokkal lassabb futás (ha megoldható, például, tüdőkapacitás romlás), lassabb stamina visszatöltés, fegyver használatnál jelentős recoil növedekés lenne a "jutalmuk" mellékhatásként. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Pipe Down Cigars koncepció alapja a közösségi hely kialakítása, illetve az újdonságok prezentálása, mint boostok, mellékhatások terén. Termékeink célja nem a "világos-sötét oldal" támogatása, hanem a sok-sok rp, ami a termék vásárlása előtt, közben, utána létrejöhet. Egy közösségi hely. Szeretném a játékos közösséget megszólítani, írjátok le nyugodtan a véleményeteket, mennyire értetek ezzel egyet, mennyire működhetne ez a továbbiakban, ugyanúgy várunk ötleteket, itemeket előnyökkel és hátrányokkal, normális keretek között, ésszerűen. «

Crawford

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:85
Darnell Malloy
Sziasztok!

"Üzlettulajdonosként" írok ide Kotten haverom mellé, mert ahogy ő is leírta, az elmúlt hetek tapasztalatai alapján látjuk, hogy kellene egy kis frissítés meg újítás a kínálatunkba.
Összedobtunk egy csomó item és boost ötletet, amivel meg lehetne pörgetni az RP-t, gazdaságot, egy-két melót, hobbit.

Jönnének új boostok, itemekkel, például;
Mágneshorgászatnál gyorsabb minigame vagy dupla item, kaja-szomjúság csökkenés kontra.
Dupla item horgászatnál fix ideig, függőséggel.
Egy icetea a PD-seknek, ami akció közben rögtön ad +50% kaját-szomjat, de a staminát drasztikusan leviszi, így például nagyobb az esély menekülni járműből.
Szerelőknél fizu emelés (pl. 10% lazább, 20-30% durvább de függőséggel).
Craft idő csökkentés és kevesebb workbench kopás item után.
Drogos boost, marihuána gumó szedésnél vagy kokainnál dupla item, de durva függőségért cserébe.
Dileres boost, híváskor kétszer annyi drogot vegyen át a diler a playertől, szintén függőséggel, hogy legyen pénz fegyverre, fűre, raktárra és komolyabb illegális RP-re.
Rákászatra 1 órás boost, több ritka item a ketrecekből.
Végül a kedvencünk; ha egy item hatása alatt vagy, minden afk mentes interakció (/me, /do, /placedo, stb.) után dobjon a rendszer plusz pénzt óránként a fizetési panelbe (pár ezer dollárról van szó, nem milliókról), hogy ösztönözzük a minőségi, "mély" TextRP-t és a beszélgetéseket, itt függőség sem kéne, mindenki önállóan döntene erről.

Várjuk a véleményeket, ötleteket, kiegészítéseket.

valakimostmar

Veterán
Adminsegéd
Üzenetek:252
Jordan "Trigger" Brown
Sziasztok!

"Üzlettulajdonosként" írok ide Kotten haverom mellé, mert ahogy ő is leírta, az elmúlt hetek tapasztalatai alapján látjuk, hogy kellene egy kis frissítés meg újítás a kínálatunkba.
Összedobtunk egy csomó item és boost ötletet, amivel meg lehetne pörgetni az RP-t, gazdaságot, egy-két melót, hobbit.

Jönnének új boostok, itemekkel, például;
Mágneshorgászatnál gyorsabb minigame vagy dupla item, kaja-szomjúság csökkenés kontra.
Dupla item horgászatnál fix ideig, függőséggel.
Egy icetea a PD-seknek, ami akció közben rögtön ad +50% kaját-szomjat, de a staminát drasztikusan leviszi, így például nagyobb az esély menekülni járműből.
Szerelőknél fizu emelés (pl. 10% lazább, 20-30% durvább de függőséggel).
Craft idő csökkentés és kevesebb workbench kopás item után.
Drogos boost, marihuána gumó szedésnél vagy kokainnál dupla item, de durva függőségért cserébe.
Dileres boost, híváskor kétszer annyi drogot vegyen át a diler a playertől, szintén függőséggel, hogy legyen pénz fegyverre, fűre, raktárra és komolyabb illegális RP-re.
Rákászatra 1 órás boost, több ritka item a ketrecekből.
Végül a kedvencünk; ha egy item hatása alatt vagy, minden afk mentes interakció (/me, /do, /placedo, stb.) után dobjon a rendszer plusz pénzt óránként a fizetési panelbe (pár ezer dollárról van szó, nem milliókról), hogy ösztönözzük a minőségi, "mély" TextRP-t és a beszélgetéseket, itt függőség sem kéne, mindenki önállóan döntene erről.

Várjuk a véleményeket, ötleteket, kiegészítéseket.
Ezeket mindenképpen támogatom! Ha nem is az összes valósulna meg, de innen mindegyik jól hangzik.

Cesar

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:189
Gabriel Solarin
Szerintem az összegeket is emelhetjük . Nem ördögtől való szerintem ha valaki egy patika kis kocsit vagy kecót akar venni és azért játszik , ez főleg a kezdőknek jönne jól szerintem. 10-20 százalék csak pár ezer dollcsi plusz vond le belőle a cigi árát . Ha kiszámolja az ember már nem éri meg függőnek lenni 1000-1500 dollcsiért.

Crawford

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:85
Darnell Malloy
Szerintem az összegeket is emelhetjük .
Összegek emelésében mire gondolsz pontosan?
Kezdők miatt /sem/ akarjuk legfőképpen, hiszen oké, hogy X óráig jó támogatásokat, pénzeket kapnak, de nyilván nem szeretnénk, ha egyből nálunk vernék el az egészet, nem az a célunk, hogy ebből milliárdjaink legyenek, hanem az, ami pár héttel, hónappal ezelőtt is volt, 15-20 emberrel pörögjön az RP folyamatosan az üzletben és körülötte. Látva azt, hogy egyébként tényleg sok embert még mindig érdekel a biznisz, természetesen tartja a motivációt és van kedvünk nyitni, csak nem olyan sűrűn, mint eddig, mert a 15-20 főből lett max 5 fő / nyitás.

Bizonyos termékek okkal kerülnek annyiba, amennyibe, természetesen van rajtuk nyereség, boosthoz és előállításhoz mérten számoltuk ki azokat az összegeket, amiket ti is láttok.

Most az lenne a célunk, hogy amivel már találkoztatok IC, továbbá a weboldal hirdetésénél is, például, amolyan felmérést tartunk szerverszinten.
Ötleteket, itemeket várunk tőletek, előnyökkel és hátrányokkal egyaránt.

Szerk.: A cigaretták által okozott függőség következtében animba esés és durván romló szükségletre mindenképpen kell valami megoldás, mert ahogy sokan függők lettetek, azóta sem jöttök (akinek nem inge…), ami nyilván érthető valahol. Erre is kell egy aranyközéputas megoldás.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó