Gyakrabb eső.

Pitt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:119
Tamara Ashford & Nia Woods

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tamara Ashford «

Ötleted leírása

» Az lenne a ötletem, hogy tudom irl időjárás van azt hiszem, viszont még is csak egy játék és többször lehetne eső, illetve borús idő, hiszen most eléggé ritka az ilyen, és kicsit változatosabb lenne a egész játék, illetve a menekülések és üldözések is hiszen ez kicsit lehet néha idegesitő lenne mikor csúszik a kocsi de ezzel is színesítve lenne az egész szerintem. «

Csatolmányok

»«

Egyéb megjegyzések

» Nem tudom mennyire megvalósítható ez a dolog, nem arra gondoltam, hogy mindig essen hanem, hogy gyakrabban kicsit mint most, mert most nagyon nagyon ritka. «

JakeFury

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:226
Ajredzsi Stevens
Támogatom! - Kicsit irreális, hogy szinte sosem esik. Valamint ez az állandó köd... borzalmas!
Én az esőnek és nagyobb viharoknak is látom összekovácsoló erejét, ingatlanokba, éttermekbe, közösségi helyekre tudna bezmozgósítani akár kisebb, akár nagyobb csoportokat. Nyilván nem órák hosszára, de gyakoribb jelenségként jó lenne.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:469
Khira Love
Támogatom! - Kicsit irreális, hogy szinte sosem esik. Valamint ez az állandó köd... borzalmas!
Én az esőnek és nagyobb viharoknak is látom összekovácsoló erejét, ingatlanokba, éttermekbe, közösségi helyekre tudna bezmozgósítani akár kisebb, akár nagyobb csoportokat. Nyilván nem órák hosszára, de gyakoribb jelenségként jó lenne.
És lenne haszna az esernyő itemnek is. Ha már 4 óránként 10-20p esne az is bőven jó lenne.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó