Igen. De lehet úgy is, hogy elmegy egy munkahelyre ahol részt vesz egy állásinterjún és elhangzik a "majd értesítjük". Utána mondjuk eltelik 1-2 nap és jön az e-mail, hogy "Gratulálunk! Felvételt nyert! További részletekért kérem fáradjon be az irodánkba!" ekkor bemegy és le RPzik, hogy felveszik aláíratják vele a munkaszerződést és körbevezetik hogy hol lehet felvenni a munkaruhát és mi munkát stb..... Rendelésnél meg ha mondjuk tőlem 8-an rendelnek egyszerre akkor már fel kellene írni IRL egy papírra, hogy Jason Montenegro rendelt 10 doboz Scarlett Morgan Grand Selectiont és rendelt mellé még 10db Vinewood Croissantot. Az összesen 19.500$ e-mailben sokkal egyszerűbb lenne kezelni a rendeléseket. Személyesen eljön vagy telefonon esetleg e-mailben adja le a rendelést. Leírja, hogy vagy személyesen elmondja... Jason Montenegro Vinewood HIlls 82/b én meg válaszolok neki személyesen az üzletben vagy telefonon vagy e-mailes rendelés esetén válasz e-mailben, hogy Rendelését sikeresen leadta! Összesített rendelés: 10 doboz Scarlett Morgan Grand Selection 15.000$ 10db Vinewood Croissant 4.500$ Rendelését készítjük! A következő értesítésben már a szállítás időpontja is szerepel. Tegyük fel 14:08-van 14:15-kor rendel most és akkor le RPzem, hogy készítem össze a péksüteményeket és a dobozba pakolom. Utána már küldhetem is az e-mailt ha e-mailben rendelt, hogy Üdvözlöm! Rendelése becsomagolása megtörtént és átadtuk a futárnak! A csomag kiszállítása várhatóan 14:50-15:10 között történik. Köszönjük a türelmét! ..... Így szépen le lehet vezetni lépésről-lépésre. De lehet úgy is csinálni, hogy személyesen megrohamozzák az üzletet 8-an 10-en és egyesével mindenkinek a nevét és a címét ha házhoz rendeli felírni és utána elkészíteni a rendeléseket és közben reklamálnak mondjuk 5-en akik személyesen vennék át, hogy mi tart ilyen sokáig és ugye akik személyesen veszik át a friss péksüteményeket de a pultban csak 4 Diamond fánk van a rendelőnek meg kell 20-30db fánk akkor én ugye szépen le RPzem, hogy készítem a fánkokat ami időbe telik és így eltelik úgy 1-2 óra mire minden rendelést elkészítek. Ezzel a rendszerrel legalább lenne több idő a minőségi RP-re, hogy ha bekerülne és felkapott lenne az e-mailes rendelés akkor is ha 10-en rendelnek de ebből 2 személyes van akkor azokat nyugodtan le tudom RPzni és ők türelmesen meg tudják várni utána e-mailben válaszolok, hogy a rendelés fel van véve és várhatóan 14:50-16:00 között kerül kiszállításra. Ezek után szépen elkészítem egyszerre a rendelt péksüteményeket bekapolom mindenkinek a saját nevével ellátott dobozba, be a kocsiba és egyenként kiküldöm az értesítést, hogy a csomag úton van várható érkezés 1 órán belül és közben szépen elkezdem kiszállítgatni a rendeléseket. Ha nem tetszik akkor nem tetszik. Csak egy ötlet volt.
A bulik hirdetésére is alkalmas lenne. Akkor egy körlevél menne ki azok számára akiknek el van mentve az e-mail címűk. Ilyenkor nem csak a város lenne telepakolva plakátokkal, hogy xy party 09.15.-én 17:30-tól hanem e-mailben is el lehetne küldeni egyszerre egy időben. Mert nem mindenki járja úgy a várost és ha valaki vidéken tartózkodik huzamosabb ideig nem biztos, hogy találkozik a plakáttal de e-mailben mindenképp értesülne róla, hogy pl a Vespucci Beachen Strand Fest van és fürdőruhában kell megjelenni.