Legutóbbi tevékenység

• Chloee
    Sziasztok, mint PD-s, teljes mértékben támogatom az ötletet. Szerintem így lenne korrekt az illegálnak, hogy esetleges rablásokon ahol...
  • Mercikee
    Én személy szerint teljes mértékben támogatom az ötletet. Az eddigi OneRP pályafutásom során számtalan üldözésben, autókeren (amíg arra...
  • MYNAMEISTITO
    MYNAMEISTITO reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Ötleted leírása » Backup jelzés ne lekövető legyen, ritkábban...
  • Jimmy
    Jimmy létrehozott egy témát Helikopterek lajstromszáma, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jimmy « Ötleted leírása » Jelenleg a szerveren nincsen lehetőség a...
  • Jimmy
    Jimmy reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Megint egyedül maradtam. Megsemmisülve, kijátszva, átverve, mintha ez a forgatókönyv előre meg lett volna írva, mennyi csapás fog még...
  • Veysel
    Veysel reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Megint egyedül maradtam. Megsemmisülve, kijátszva, átverve, mintha ez a forgatókönyv előre meg lett volna írva, mennyi csapás fog még...
  • rogers5661
    rogers5661 reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Mercikee
    • Stuka.png
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált kitt témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Név: Megan Grace Adminisztrátor neve: Fater Indok: Admin szavának semmibe vétele, OOC stílus Tiltás időpontja: 2025.05.28 Meddig tart a...
  • K
    kitt létrehozott egy témát Elfogadva UNBAN KÉRELEM, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Megan Grace Adminisztrátor neve: Fater Indok: Admin szavának semmibe vétele, OOC stílus Tiltás időpontja: 2025.05.28 Meddig tart a...
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Fegyverkopás hiba..
    Nemcsak akkor, pár hónapja is így működött hogy csak áltába vagy lövésnél ment lentebb a százalék.
  • ImSirDidi
    ImSirDidi reagált IamHiro95 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Ahogy teltek a hetek, Peezy egyre jobban belekerült az utcai életbe. Egyre több embert ismert, egyre több helyen megfordult, és persze...
  • valakimostmar
    Ez nekem is feltünk régen volt meg mondom az őszintét fixre nem tudom mondani de nekem úgy rémlik ez nem volt így ALT-V idején, lövésnél...
  • Crawford
    Crawford reagált IamHiro95 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Ahogy teltek a hetek, Peezy egyre jobban belekerült az utcai életbe. Egyre több embert ismert, egyre több helyen megfordult, és persze...
  • Cross
    Cross válaszolt erre: LSSD - média.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó