Legutóbbi tevékenység

• Jimmy
    Jimmy reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Miután megtörtént az Asher és Zachary között a konfliktus hetekig nem beszéltem Asher-el látni sem bírtam, megint sikerült kicsit...
  • Mercikee
    Miután megtörtént az Asher és Zachary között a konfliktus hetekig nem beszéltem Asher-el látni sem bírtam, megint sikerült kicsit...
    • Zach.png
    • Bri&Thomas.png
    • heisback.png
  • JatekMaster
    Füves cigihez nem kell egyébként asztal, ott elég ha inventoryba a gumót ráhúzod a cigipapírra Szerk.: de egyébként én is támogatom...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Henzó témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Kérésre áthelyezve Non-Script frakciók közé.
  • Alibi839
    Alibi839 létrehozott egy témát Fejlettebb Workbench kezelési felület, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Ötleted leírása » Workbench használatkor amikor valamit...
  • Noblesse
    Noblesse létrehozott egy témát Elfogadva Noblesse - nem tudom, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): _anima_libera_ Miért/Kitől kaptad a szankciót: nem tudom Tiltás időpontja(kb): 2026.09.14 Meddig...
  • IamHiro95
    IamHiro95 reagált Cruel témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Losing Control A lövöldözés után Raze egyre agresszívebb lett. Szinte minden nap beleállt valakibe az utcán. Egy beszólás, egy rossz...
  • Crawford
    Crawford reagált Cruel témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Losing Control A lövöldözés után Raze egyre agresszívebb lett. Szinte minden nap beleállt valakibe az utcán. Egy beszólás, egy rossz...
  • Cruel
    • 8756454564465454.jpg
    • 87454564654132154.jpg
  • Henzó
    Henzó válaszolt erre: After Hours.
    Kérésre áthelyezve Non-Script frakciók közé.
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Veysel témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Veysel
    Veysel válaszolt erre: Velando Co..
    • onerp-screenshot6.png
    • onerp-screenshot5.png
    • onerp-screenshot4.png
    • onerp-screenshot3.png
    • onerp-screenshot2.png
    • onerp-screenshot.png
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Veysel témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Alapítás: A Velando Co. 2026-ban alakult fakitermeléssel és faipari termékek előállításával foglalkozó vállalatként. A cég fő bevételi...
  • Veysel
    Veysel létrehozott egy témát Velando Co., az alábbi fórumon belül: Script-nélküli szervezetek [Illegál].
    Alapítás: A Velando Co. 2026-ban alakult fakitermeléssel és faipari termékek előállításával foglalkozó vállalatként. A cég fő bevételi...
    • 4cb6052a-3db6-41a1-9a98-6cf6901b3afd.png
    • content.png
  • JeppY98
    JeppY98 reagált Jimmy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó