Legutóbbi tevékenység

• _Shefi_
    _Shefi_ létrehozott egy témát Széfek, az alábbi fórumon belül: Általános rendszerekkel kapcsolatos leírások.
    A széfekben olyan tárgyakat tárolhatunk, amit nem feltétlenül szeretnénk elveszíteni egy esetleges rablás során. A széfekhez csak az...
  • Jumi
    Jumi létrehozott egy témát Elutasítva Jumi - Simon, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Greer Nighton Adminisztrátor neve: Simon Indok: Külső program használata Tiltás időpontja: 2026.02.17. 23:58:24 Meddig tart a ban...
  • Legend
    Hello. Köszönjük az ötletet, de egyelőre nem szeretnénk eféle rendszereket. Zárok.
  • _Shefi_
    _Shefi_ létrehozott egy témát Szintek, az alábbi fórumon belül: Általános rendszerekkel kapcsolatos leírások.
    A szerveren a "TAB" gomb megnyomásával elő tudjuk hozni a scoreboardot, ahol láthatjuk a fent lévő játékosok szintjeit, a szerveren...
  • JakeFury
    JakeFury reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Erre meg akkor az lenne a megoldás, hogyha nem egésznap lehetne csinálni minden óra 00:00-00:45 között, hanem napi szinten csak egy...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • DarK
    DarK reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Van tervben olyan Custom Business ami erre szakosodna, napokban jött nekem is az ötlet hogy erre biztosan lenne igény, egy részét...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jake Ruiz Mendoza / jake_heke « Ötleted leírása » Sziasztok az alábbi...
  • boldogdani11
    Erre meg akkor az lenne a megoldás, hogyha nem egésznap lehetne csinálni minden óra 00:00-00:45 között, hanem napi szinten csak egy...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2026.09.20., az alábbi fórumon belül: Changelog.
    Changelog 2.0.1 Bugfixek / módosítások - Bekerült az SD-nek pár új ruha. (és cserélve is lett egy pár) - Bekerült a következő limitált...
  • Szomszed
    szerintem ez a gambling lényege, lehet hogy kaszálsz, de lehet hogy buksz nagyokat is, szerintem reális a 500.000$ ha jönne, de most...
  • Szomszed
    én jó pár dolgot támogatnék, ami újra tölthető lenne, valami töltő berendezéssel, ingatlanban vagy erre kijelölt NPC-nél, a nyomkövető...
  • M
    Malackó reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! @DarK -al elemeztük a benyújtott videós bizonyítékokat és az általatok leírtakat is. Azt veszem észre, hogy hogy már kezd...
  • Crawford
    Crawford reagált Zsomi témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Teljes mértékben támogatom az ötletet, nagyot dobna szerintem a kocsikon!
  • Zsomi
    Teljes mértékben támogatom az ötletet, nagyot dobna szerintem a kocsikon!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó