Legutóbbi tevékenység

• boldogdani11
    Az, hogy ketten voltatok, még nem jelenti azt hogy én autómatikusan PG-ztem, eleve amint ti láttátok hogy fegyverrel a kezembe vagyok...
  • rogers5661
    rogers5661 reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Egy Sunrise-al voltunk, ami a szerveren egy gyakori autónak számít, mi ettől függetlenül nem darával szerettük volna megoldani a...
  • rogers5661
    rogers5661 reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Brielle Collins Játékos(ok) neve: Artem Antonenko Panasz oka: PG Panasz kifejtése: Gn-i tónál autózgattunk, mikor egy nem...
  • Mercikee
    Egy Sunrise-al voltunk, ami a szerveren egy gyakori autónak számít, mi ettől függetlenül nem darával szerettük volna megoldani a...
  • JakeFury
    JakeFury reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia, akkor hozzászólnék a témához. Mivel a karakterem korábban volt már kirabolva az adott környéken, ezért én alapból fegyverrel a...
  • boldogdani11
    Szia, akkor hozzászólnék a témához. Mivel a karakterem korábban volt már kirabolva az adott környéken, ezért én alapból fegyverrel a...
  • Legend
    Kövi patchel javítva.
  • Mercikee
    Mercikee létrehozott egy témát Jogos Artem Antonenko-ra panasz, az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok játékos(ok) ellen.
    Neved: Brielle Collins Játékos(ok) neve: Artem Antonenko Panasz oka: PG Panasz kifejtése: Gn-i tónál autózgattunk, mikor egy nem...
  • Alibi839
    Alibi839 létrehozott egy témát Rhinetaxi hibás/bugos model, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Hiba megnevezése » Hiányos model a taxiknál « Hiba bővebb...
  • S
    Steve89 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    OOC Ismertető: Sziasztok! Az Underground Alliance (UA) új tagokat keres a csatlakozni vágyók közül! Nem egy túlszabályozott...
  • S
    Steve89 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    OOC Ismertető: Sziasztok! Az Underground Alliance (UA) új tagokat keres a csatlakozni vágyók közül! Nem egy túlszabályozott...
  • M
    Malackó reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Doublee__
    Doublee__ reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó