Legutóbbi tevékenység

• Relay
    Relay válaszolt erre: Maszk.
    Szia. Mik azok a bizonyos helyzetek amit ez a maszk feltudna dobni?
  • DarK
    DarK reagált Pitt témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Tamara Ashford « Ötleted leírása » Az lenne a ötletem, hogy tudom irl...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Pitt témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Tamara Ashford « Ötleted leírása » Az lenne a ötletem, hogy tudom irl...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    És lenne haszna az esernyő itemnek is. Ha már 4 óránként 10-20p esne az is bőven jó lenne.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Gyakrabb eső..
    És lenne haszna az esernyő itemnek is. Ha már 4 óránként 10-20p esne az is bőven jó lenne.
  • M
    Malackó reagált Pitt témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • M
    Malackó reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Támogatom! - Kicsit irreális, hogy szinte sosem esik. Valamint ez az állandó köd... borzalmas! Én az esőnek és nagyobb viharoknak is...
  • JakeFury
    JakeFury válaszolt erre: Gyakrabb eső..
    Támogatom! - Kicsit irreális, hogy szinte sosem esik. Valamint ez az állandó köd... borzalmas! Én az esőnek és nagyobb viharoknak is...
  • Szomszed
    amúgy jó lenne igen, mivel fel tölteni nem tudod sehol se, és így felesleges súly, amit szimplán le tudna dobni a karakter magáról...
  • Simoon
    Feloldottam a kitiltásod.
  • RIP
    RIP létrehozott egy témát Elfogadva Aldo Vernesi - Ub, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Aldo Vernesi Adminisztrátor neve: AC Indok: Fegyver addolási kísérlet Tiltás időpontja: 2026.09.03. 20:40 Meddig tart a ban: Örökre...
  • boldogdani11
    Én hibának gondolom. Nézd meg mekkora az autó, ha sokkal kissebb járművek 70-100 slotosak, akkor nyilván ebbe is kellene férjen minimum...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Navarra csomi., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » andyhawk1998 « Ötleted leírása » Navarra csomagtartójának növelése...
  • Cesar
    Cesar reagált Leila98 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Reina Koutani/leila1998 « Ötleted leírása » Lehetne egy parancs amivel...
  • Cesar
    Ez inkább egy ötlet mint hiba. Nyisd meg az ötletek topicba .

Kinézet személyre szabása

Top Alsó