Legutóbbi tevékenység

• Simoon
    Helló! Feloldottam a kitiltásod.
  • guszti
    guszti válaszolt erre: Kézifék rework.
    Úgy olvastam mint ha reworkről lenne szó. Nem a kéziféknek szerettem volna fokozatot adni persze hanem a rendszert átgondolni egy...
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Kézifék rework.
    Kéziféknek semmi köze a váltóhoz. Azért ennyire szerintem ne rugaszkodjunk el a realitás talajától, hogy a váltó helyett a kéziféknek...
  • Jakee
    Jakee reagált Makó témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Név: Cormac Lincoln Adminisztrátor neve: Anti-Cheat Indok: Cheat Engine használata Tiltás időpontja: 2026.08.25. 21:05 Meddig tart a...
  • Makó
    Makó létrehozott egy témát Elfogadva Cormac Lincoln - Anti-Cheat, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Cormac Lincoln Adminisztrátor neve: Anti-Cheat Indok: Cheat Engine használata Tiltás időpontja: 2026.08.25. 21:05 Meddig tart a...
  • Cross
  • valakimostmar
    valakimostmar válaszolt erre: After Hours.
    A tagok nem sokkal az események után úgy döntenek hogy keresniük kell egy kevés pénzt, szóval azt teszik amihez értenek, két három férfi...
    • onerp-screenshot (1).png
  • Adam052
    Adam052 reagált guszti témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Már nem rosszból mondom, de ha IRL t nézünk akkor az összes jármű a szerveren autómatikus váltóval rendelkezik. Ha bármi akkor a...
  • guszti
    guszti válaszolt erre: Kézifék rework.
    Már nem rosszból mondom, de ha IRL t nézünk akkor az összes jármű a szerveren autómatikus váltóval rendelkezik. Ha bármi akkor a...
  • Legend
    Hello. E hónapban már írtál egy ub-t, és azóta nem telt el sok idő, szóval elutasítom ezt is. Az előző UB kérelmekbe azt, hogy teljen...
  • Geruus
    Geruus reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Hello, Feloldottam a kitiltásod. A következő problémánál viszont UB-ra már nem lesz lehetőséged.
  • A
    Altos123 reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló! Szerveren intéztük.
  • Simoon
    Helló! Szerveren intéztük.
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Kézifék rework.
    Értem, hogy minden IRL, de még mindig csak IRL alapú a szerver. Kicsivel könnyebb játékmenet reményében született a gondolat, még ha...
  • Relay
    Relay reagált Pitt témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Annyival egészíteném ki, hogy esetleg nem a SPACE lenne, ha megvalósulna, hanem egy másik gomb vagy csak sima Alt, vagy hát nekem igy...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó