Legutóbbi tevékenység

• K
    Kopasz válaszolt erre: Bontó ötlet..
    Teljesen jó az, hogy kézbe kapod az eladott itemért a pénzt szerintem, legalább használva van a bank.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Bontó ötlet., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » andyhawk1998 « Ötleted leírása » Juharos, Mg cég, kamionos cégnél be...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Medium ötlet pack!!!.
    Ezt szerintem úgy lenne jó kivitelezve, hogy aki pl nem grindol ne legyen hátránya. Aki meg szeret pl én. Az jobban járjon. Mert akinek...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! 2-8. -ig tökéletesen egyetértek pontról pontra. Ezeket támogatom!
  • boldogdani11
    Ha ennyire a szerepjáték dolognál akarunk maradni, akkor már eleve sokminden jelenleg is meglévő rendszerre rá lehetne fogni azt hogy...
  • A
    Altos123 reagált Fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Üdv. Nem nagyon szoktam ötletekhez hozzászólni. Vannak pontok amikkel még tudnék azonosulni. Például a vadászat. Viszont az...
  • Crawford
    Crawford reagált Fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Üdv. Nem nagyon szoktam ötletekhez hozzászólni. Vannak pontok amikkel még tudnék azonosulni. Például a vadászat. Viszont az...
  • JakeFury
    JakeFury válaszolt erre: Medium ötlet pack!!!.
    Sziasztok! 2-8. -ig tökéletesen egyetértek pontról pontra. Ezeket támogatom!
  • boldogdani11
    boldogdani11 létrehozott egy témát Medium ötlet pack!!!, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Vladislav Voronov « Ötleted leírása » 💡 Ötletcsomag – Új rendszerek...
  • JakeFury
    JakeFury reagált rokakoma témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Név: Balan Rama Adminisztrátor neve: Henzó Indok: Frakció minősítés/szidás Tiltás időpontja: 2026. 07. 26. Meddig tart a ban: A kitiltás...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én úgy értelmezem, hogy ha már egyszer felhúztad a függőséget százra, onnantól kezdve bármit tolsz, mindegyiknél a maximális százalék...
  • Crawford
    Én úgy értelmezem, hogy ha már egyszer felhúztad a függőséget százra, onnantól kezdve bármit tolsz, mindegyiknél a maximális százalék...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Csao, /fuggoseg a parancs a boostok nyomonkövetéséhez, ez nem került kiírásra sehová (tudomásom szerint legalábbis), OOC chaten szoktuk...
  • boldogdani11
    Ez érthető, viszont itt globális függőségi szintet ir, tehát ha példáúl én végig csak Cold Streamet használok, amivel felnyomom a...
  • Crawford
    Crawford reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Vladislav Voronov « Ötleted leírása » Legutóbbi update alkalmával...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó